sumachr Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2010 zdar tak jsem zjistil ze me to moc bavi jen kdyz hraju nejakou online mapu tak se ke me pripoji nejaky dementi a uplne mi to kazi... nehraje to nekdo tady casteji ze by mi normalne pomohl dojet ty kola poradne? diky Citovat
JohnnyX360 Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2010 Ja to mam ted nove, takze budu online asi casto. Kdyztak si me pridej. Chtel jsem se zeptat, jestli existuje nejake propojeni s LBP na PSP? Jeste bych se chtel zeptat, protoze ho planuji kupovat, jestli by nekdo mel zajem o levelkit Pirati z Karibiku, popr i MGS? Citovat
Srig Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2010 Já bych zájem měl, můžu vyměnit za: gta 4 dlc, nfs shift dlc, flower. Citovat
evilive04 Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2010 Připiš si mě mgs pack a level pack bych bral. Citovat
JohnnyX360 Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2010 Jenom k memu postu vyse. Zacal bych level kitem Pirati z Karibiku. Cena je 160 + k tomu pridam monster kit, cena 55 + monster oblecky za 40. Celkove vychazi cena na 52Kc/slot, piste kdo byste meli zajen popr, pokud ano jestli by bylo dost zajemcu jeste o oblecky Pirati z Karibiku. Citovat
kejsi Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2010 sumachr: nesmis davat "PLAY ONLINE" :D Citovat
KukiCZ Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2010 sumachr:Musíš si tam dát play on my own Citovat
JohnnyX360 Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2010 volný slot komplet kit MGS, komplet kit Piráti a komplet kit Monstra: http://console-forum.net/showthread.php?t=98090&p=910073#post910073 Citovat
KapaCZ Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2010 Limitovaná edice LBP2 http://www.sector.sk/novinka/55335/limitovana_edicia_littlebigplanet_2.htm Citovat
LegionCZE Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2010 Ty záložky na hry jsou perfektní, ale bojim se dostupnosti u nás a hlavně ceny. Celkově to je hodně dobrá edice Citovat
iLukas Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2010 Zdravim vo spolok Urcite sa tu najde vela ludi ktori vlastnia tuto hru a chcel by som vas poprosit o pomoc. Potreboval by som osrdieckovat moj level a mna Kludne mi potom napiste a ja zas potom osrdieckujem vas a vas level Ako najdete moj lvl: Menu-> Comunnity -> Search -> Search Text -> @Lukas11351 Mam tam len jeden lvl Trophy Lukas level Dakujem vsetkym co pomozu Citovat
WaRDoG Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2010 do zitrka to budes ode me mit ;) Citovat
iLukas Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2010 Viete niekto poradit ako spravit Expert Creator ??? vsetky tutorials v creat mode som spravil ... ked dam tak tam uz nemam ziadny otaznik na novy tutorial a trofej stale nemam Citovat
RaiDave Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2010 Taky jsem nedavno resil tenhle problem a posledni tutorialy jsou v Tool Bag nebo jak se to presne jmenuje (jsou tam nastroje na vytvoreni ohnivych nebo elektrickych ci plynovych predmetů) a pak se to prepina sipkou do prava ci L1 a R1 Citovat
JohnnyX360 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 Chtel bych se zeptat, jestli nekdo neznate nejakou ceskou stranku s navodem jak na stavbu vlastnich levelu. Prijde mi to totiz kolikrat docela komplikovany. Citovat
RaiDave Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2010 O žádných takových stránkách nevim a ani jsem je nikdy nevyhledával, spousta lidí to řeší tak že se domluví se zkušenějším "stavitelem" od kterého spoustu věcí okoukáš a případně ti pomuže vybudovat nějáký level podle tvé vize... headset musí být samozřejmostí :) Citovat
JohnnyX360 Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2010 Chtěl bych si udělat lehkou reklama na svůj level. Jmenuje se: Limbo Trophy Kdo bude chtít můžeme si vyměnit srdíčka, vy ohearthujete mě a já vás (myslím nejen level ale i hráče). Chtěl bych také pomoc s trophy, kde musíte dohrát hru se třemi přáteli z friend listu. Citovat
WaRDoG Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Odesláno Září 1, 2010 cau, tu trofej s tema pratelama bych taky rad udelal, takze jestli se sezenou lidi tak do toho klidne pudu s vama :) level si zahraju a osrdickuju az se dostanu k LBP. Kdyžtak si mě přidej.. WaRDoG_CZ Citovat
canava Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Odesláno Září 1, 2010 o co vůbec v té hře jde :D jsou tam nějací nepřátelé nebo tam jen tak poskakujete až na konec levlu jak v demu :shock: jako docela kravina :D Citovat
sibereus Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Odesláno Září 1, 2010 toto je pro mě největší zklamání, demo mě bavilo, ale plná vůbec, hraní mě spíše frustrovalo. Citovat
LegionCZE Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Odesláno Září 1, 2010 canava: Prosimtě, a co si jako čekal? Crysis ? Call of Duty? Tohle je prostě LittleBigPlanet, a pokud se ti to nelíbí, tak si polib. Nesnáším kritiku, která není na místě. Siberius: Čim to? Asi si narazil na samé slabé levely :) Citovat
WaRDoG Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Odesláno Září 1, 2010 nevim co se vám na tom nelíbí? já nevim jestli ste čekali tapíra nebo něco takového.. Je to parádní hra na odreagování :) Citovat
Han3 Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Odesláno Září 1, 2010 zkuste ve hře zadat do vyhledávače třeba "Paroubek" nebo "Petr Čech", já jsem se při hraní docela dost nasmál, to jsem ani nevěděl, co všechno originálního se dá s editorem udělat, navíc doplněno trefnými českými texty :lol: Citovat
WaRDoG Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Odesláno Září 1, 2010 můžeme si třeba o víkendu zahrát spolu?? Citovat
sibereus Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Odesláno Září 1, 2010 canava: Prosimtě, a co si jako čekal? Crysis ? Call of Duty? Tohle je prostě LittleBigPlanet, a pokud se ti to nelíbí, tak si polib.Nesnáším kritiku, která není na místě. Siberius: Čim to? Asi si narazil na samé slabé levely :) to máš asi pravdu, story mod, to byla muka, ale musím přiznat, že česká kola se super hláškami, to bylo prfektní, bohužel jsem jich moc kvalitních nenašel. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.