Han3 Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Odesláno Září 1, 2010 můžeme si třeba o víkendu zahrát spolu?? nene, LBP už tak rok a půl nemám :D Citovat
bekulda Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Odesláno Září 1, 2010 Já hrál LBp tedka online a já se tu řechtal jak malej kluk :D už sem tu hru chtěl prodat ale ted na 100% určitě ne :) ,fakt bomba po netu :),kdybyste někdo chtěl ty srdíčka a dohrát něco z přátely tak si mě přidejte a domluvíme se Muj nick : bekulda Citovat
RaiDave Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Odesláno Září 2, 2010 Také bych chtěl touto cestou požádat o osrdíčkování mě a mých levelů... do vyhledávače napište @TeonasCZ a mělo by vám to tam všechno vyskočit, do komentářů mi případně napište o vrácení a taktéž vás osrdíčkuju.... předem děkuji všem Chtěl bych také pomoc s trophy, kde musíte dohrát hru se třemi přáteli z friend listu. Já bych se rád připojil, tahle trofej by se mi hodila... přidám si tě Citovat
canava Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Odesláno Září 2, 2010 canava: Prosimtě, a co si jako čekal? Crysis ? Call of Duty? Tohle je prostě LittleBigPlanet, a pokud se ti to nelíbí, tak si polib.Nesnáším kritiku, která není na místě. promiň já se tě nechtěl dotknout a urazit tvoji milovanou hru :D mám demíčko a jako je to docela úlet :D hodil jsem vypláznutej jazyk a hrál si s rukama a hlavou a vypadalo to jak když paří :D ještě ta hudba k tomu... :D ale celkově, nevím co je zábavnýho na tom projít level jen s tím že sesbírám pár zlaťáků nebo co se to tam sbírá ... měli tam dát aspoň nějaky jednoduchý nepřátele ve stylu mário, skočit jim na hlavu a jsou mrtvý :) a nebo nějaky hádanky apod.. Citovat
bekulda Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Odesláno Září 2, 2010 Canava: však to tam je jso utam takový houbičky na kterí skočíš jako v mariu,jeto stejný jako mario ale novodobí.. náhodou jeto fajn online když se sejdou lidi tak pak spolu dělaj různý akce a můžou si psát :) Citovat
Han3 Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Odesláno Září 3, 2010 promiň já se tě nechtěl dotknout a urazit tvoji milovanou hru :D mám demíčko a jako je to docela úlet :D hodil jsem vypláznutej jazyk a hrál si s rukama a hlavou a vypadalo to jak když paří :D ještě ta hudba k tomu... :D ale celkově, nevím co je zábavnýho na tom projít level jen s tím že sesbírám pár zlaťáků nebo co se to tam sbírá ... měli tam dát aspoň nějaky jednoduchý nepřátele ve stylu mário, skočit jim na hlavu a jsou mrtvý :) a nebo nějaky hádanky apod.. a právě v tomhle je ta originalita - ty si můžeš vytvořit nepřátele jaký budeš chtít, dát jim dvě hlavy, pět nohou, aby hopsal a byl tím těžší - je to jen o fantazii jinak s editorem se dá užít neskutečně moc srandy, třeba jen pro zasmátí si udělej "díru" ve tvaru pipiny a do toho dej oddělenný kužel, použíj nástroj pohybu sem-a-tam a tím vytvořil docela legrační věc, z těhle blbostí si pak můžeš udělat celý level a nemusíš se bát, že si tě někdo neohvězdičkuje :D Citovat
WaRDoG Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Odesláno Září 3, 2010 hehe :D canava: pokud bys hrál story tak i tam jsou příšery. a pokud si najdeš nějaké lvly v multiplayeru tak tam narazíš na takové příšery o jakých jsi ani nevěděl že existují ;) Citovat
canava Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Odesláno Září 3, 2010 aha tak to jsem nevěděl tak promiňte :) já hrál jen demo a tam nic takovýho nebylo :P v tom případě by to mohlo být fakt zajímavý.. asi si to pořídím ale když zachvilec výjde dvojka tak koupím až dvojku :D Citovat
JohnnyX360 Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Odesláno Září 12, 2010 Omlouvám se za zdržení ale teď jsem měl dost práce, kdo by chtěl, přidejte si mě do friendu zítra a pozítří večer bych rád dal trofej, kdy musíte hrát se čtyřmi hráči z friend listu. Kdyžtak pište, jak se vám to hodí. Citovat
LegionCZE Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Odesláno Září 12, 2010 Canava: Tady jde jen o to, co si sám můžeš vytvořit, a už sem zažil i ohromnýho draka, stonožku, a miliardy dalších věcí. Demo ti moc neukáže. Dvojka je Must-have Citovat
WaRDoG Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 hej, ja bych se rad pridal k te trofeji s tema 4, hodilo by se mi to spis o vikendu. Citovat
Srig Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 Taky se přidám. Mě to vyhovuje skoro každý den okolo 17:00. Citovat
LegionCZE Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 Já taky, napište kdykoli budu online LegionCZ Citovat
sibereus Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2010 nechápu co na tom vidíte, je to tak debilní hra, že se raději dvojce vyhnu obloukem, hodně jsem se snažil se jí zabavit, ale ani prd. A česká kola, krom snad stodolní nestojí za nic. Citovat
YaKuZa1468623731 Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2010 Možna Tekken 6 je strasna pičovina :) Taky rad zahraju LBP : nick LouliCZ Citovat
WaRDoG Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2010 dík žes mi to řekl, mně se to třeba líbí tak to budu hrát pořád. Nehraju tekkena, nebaví mě to, ale nevím proč bych o tom měl psát takové ptákoviny jak ty... Citovat
sasa.lohr Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2010 zatim jsem nehral, ale vypada suprove. Uz se shanim po ps3 a na tuhle hru se tesim nejvice ps: nereste sibereuse, vzdy tu nekodo takovy byt musi Citovat
Koblizek Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2010 Ja LBP hraju a budu kupovat 2 tu sberatelskou s plysovym sackboyem Btw: Kdyz ke me dojde 14 letej kamos, ktery u me spi tak prvni co rekne je zapni LBP Citovat
JohnnyX360 Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2010 Je to malichernost, ale CHCI santuv vanocni oblecek pro sackboye :) Bohuzel jsem ho zatim videl jenom na US storu, je nejaka moznost to dostat do EU verze hry? Je nejaky duvod, kdyz je to free proc to neni na CZ storu? Citovat
JohnnyX360 Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2011 Pls help potřeboval bych pomoc s trefií Create, musím být osrdíčkován 30x jako uživatel a 50x můj level. Prosím o pomoc ohodnoťte mě i můj level, jmenuje se Limbo Trophy. Ohodnotím vás také, jenom zašlete PM. Je to předposlední trofej a moc bych chtěl platinu u téhle hry. Díky Citovat
KapaCZ Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2011 mám dotaz. Chci udělat tuto trophy http://www.youtube.com/watch?v=Pkawo5SeXZ8 ale nemohu najít ten zmíněný tutorial. Kde a jak se do nich dostanu? Citovat
JohnnyX360 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2011 Myslím, že ze start menu se dostaneš do části, kde se můžeš podívat na veškerý turoriály, nebo si jenom poslechnout audio. Ale pro tuhle trofej stačí, když si vytvořít jenom nějaký torzo na to nahážeš několik nohou, očí a dáš tomu ten mozek, aby postavička reagovala a měl by jsi to dostat. Citovat
KapaCZ Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2011 Tak já vůbec nevim kde se co tvoří :( Citovat
Han3 Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2011 Je to malichernost, ale CHCI santuv vanocni oblecek pro sackboye :) Tenkrát když jsem to hrál tak jsem ho měl a nepamatuju si, že bych si ho kupoval. Citovat
dj4u Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 28, 2011 mám problém, potřebuji poradit, zobrazují se mi pouze 24 MATERIALS, když dostanu nový material tak se mi už nezobrazuje, proč? to je jen omezená kapacita na 24? nebo jak mám udělat to abych mohl používat nový materiály? ........................................................................... problém vyřešen, byl to materiál na tvoření Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.