Nil3E Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Chystá sony novou generaci PSP s označením PSP-3000? Na několika asijských serverech (PSP CHINA, KOTAKU) se objevilo pár obrázků, které na toto téma rozpoutaly vášnivé debaty. Pokud jsou ale tyto obrázky věrohodné, co tedy můžeme od nové verze PSP očekávat? V podstatě půjde o stejné PSP, tak jak ho známe nyní, jen s drobným faceliftem a zabudovaným mikrofonem, usnadňujícím využívání služeb Skype a Go!Messenget. Co se týče vzhledu, tlačítko HOME by mělo být nahrazeno tlačítkem s logem PlayStation, zřejmě kvůli připravovanému spuštění portálu Home pro PS3 a možná také pro PSP, aby nedocházelo k záměně. Ozdobný kroužek na dvířkách UMD mechaniky by měl být z lesklého kovu a mnohem užší. Mikrofon bude umístěn vedle tlačítek pro nastavení hlasitosti. Upozorňuji, že toto jsou pouhé spekulace a nic není oficiálně potvrzeno! Objevily se také první informace o základních deskách TA-088 s novým CPU, blokující custom IPL, což zamezuje spuštění unbrickeru Despertar del Cementerio. Po základních deskách TA-085v2 a TA-088, které znemožňují vytvoření Pandora baterie, je to další krok SONY zvyšující zabezpečení info o TA-088 s novým CPU zde: http://console-forum.net/showthread.php?t=30664 Co by tedy mělo by byt noveho ? Integrovany mikrofon (kompatibilní z Go!msg a Skype) Tlačitko Home Je velice pravděpodobné plné přepracování FW od Sony z bezpečnosti na bázi PS3 a taky služba Home S těmito fotky a článkem o funkčním prototypu PSP-3000 přišel na PSPCHINA uživatel aironline který je ověřený na jejich foru moderatorem/adminem a má přes 5200 příspěvku...Pracuje u SONY ??? marek_2080: upraven nazev topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 j, uz jsem na to na pspupdates taky koukal.. .. akorat ted trochu nepobiram.. .. nove Pandora imunni PSP ma pry desku TA088 a ma to modre pod tlacitkama - takze to imunni je toto nove PSP? Tak to se pote ale da jednoduse rozeznat (tlacitko home + mikrak) ne? Na druhou stranu, pokud tohle ma byt nove PSP (to s tou desku TA088 a modrym pod tlacitkama), tak uz je verejne v prodeji, proc jsou tedy zatim jen tyto "tajne" fotky? .. z toho vyplyva, ze bud to nove PSP s ochranou jeste neni v prodeji - nebo je, pak PSP3000 neni zadna novinka, anebo je v prodeji PSP s TA088 a modrym pod tlacitkama (Ale nema mikrak, home atp..) - ktere je pandora imunni - ale to pak znamena, ze u PSP3000 se neda mezi novinky zaradit TA088 a to modre pod tlacitkama (pokud uz to ma to imunni PSP :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Červenec 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 j, uz jsem na to na pspupdates taky koukal.... akorat ted trochu nepobiram.. .. nove Pandora imunni PSP ma pry desku TA088 a ma to modre pod tlacitkama - takze to imunni je toto nove PSP? Tak to se pote ale da jednoduse rozeznat (tlacitko home + mikrak) ne? Na druhou stranu, pokud tohle ma byt nove PSP (to s tou desku TA088 a modrym pod tlacitkama), tak uz je verejne v prodeji, proc jsou tedy zatim jen tyto "tajne" fotky? .. z toho vyplyva, ze bud to nove PSP s ochranou jeste neni v prodeji - nebo je, pak PSP3000 neni zadna novinka, anebo je v prodeji PSP s TA088 a modrym pod tlacitkama (Ale nema mikrak, home atp..) - ktere je pandora imunni - ale to pak znamena, ze u PSP3000 se neda mezi novinky zaradit TA088 a to modre pod tlacitkama (pokud uz to ma to imunni PSP :D ) Je dost možne že PSP-3000 vyjde zadlouho ale podle me Sony TA-088 začne nasazovat ihned... Taky jsou spekulace o nevem FW které bude mít zabezpečení jako FW na PS3..:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Anonymous pěkně ses do toho zamotal :D...jsou to dvě novinky v jednom ;) ....je to PSP-2000 s novým CPU nové PSP3000 ještě není :) btw PSP s deskou TA-088 už se nějakou dobu rpodávají ;) ... edit: Nile oprav si to..máš to celý popletený ;) xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Červenec 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Anonymous pěkně ses do toho zamotal :D...jsou to dvě novinky v jednom ;) ....je to PSP-2000 s novým CPUnové PSP3000 ještě není :) btw PSP s deskou TA-088 už se nějakou dobu rpodávají ;) ... takže v podstatě už jsou některé PSP - 2000 ktere nectou IPL z dc nebo pandory ? JPN only,ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Anonymous pěkně ses do toho zamotal :D...jsou to dvě novinky v jednom ;) ....je to PSP-2000 s novým CPUnové PSP3000 ještě není :) btw PSP s deskou TA-088 už se nějakou dobu rpodávají ;) ... vidis, takze jsem se do toho nezamotal ja,ale autor topicu, ktery smotal dve novinky do jedne :D proste mystifikace.. ja jsem ti to v shoutu upresnil.. proste vyssi intelektualni ze? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 tam budou repráky dole vedle nápisu psp?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Červenec 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 tam budou repráky dole vedle nápisu psp?? To je mikrofon pravděpodobně:!::!:..příště čti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 A je to tady!!! :P Před chvilkou jsem o tom něco psal a máme tu HOT HEWS (i když SECRET...) Nové PSP na scéně, wau. Mohlo by to už mít vážně nějáké vymoženosti jako třeba HDD a podobně... Stejně si ho nekoupim, nejsou money :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 No, vypdá to, že tam zas tak moc novinek nebude, škoda že neplánujou PSP2, jenže to bude minimálně za dva roky, spíše za víc :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 i na Qj.net pišou PSP-3000 :D Takže když se obejví první oficialní info tak prodím sveho slima, jak sem to udelal s psp-1000 :cheesygrin: btw. kdo by mel pak zajem at napise :bash: EDIT: možná ho zase predstaví na konferenci v Lipsku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 i na Qj.net pišou PSP-3000 :D Takže když se obejví první oficialní info tak prodím sveho slima, jak sem to udelal s psp-1000 :cheesygrin: btw. kdo by mel pak zajem at napise :bash:EDIT: možná ho zase predstaví na konferenci v Lipsku :) Jo no, však jsem četl že sony si po zpackané E3 nechává největší triumfy na Lipsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 That's no Slim: Rumored pictures of the PSP-3000 prototypeIt looks like the recent PSP-3000 rumor isn't about to die down any time soon folks, as more new pictures of this mystery unit come to light. The images were taken via the PSPChina.net message board, and show what appears to be a prototype of the unit plugged into a USB cable. As with the previous pictures, these shots indicate that the PSP-3000 will have a slightly different PSP logo on its back, a PlayStation button where the Home button used to be, and a microphone right beside the volume controls. Outwardly, it looks almost exactly like the PSP Slim, complete with the flat back and glossy black finish. We have posted the new PSP-3000 pictures for viewing below. Once again, we remind the readers that this is strictly a rumor, with Sony Europe keeping mum on the whole matter. Visit us again in case run into any more details regarding this topic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 já to řikal, já to řikal, já to řikal, já to řikal, já to řikal, já to řikal, já to řikal, když se objeví cena tak zajemsi o SILVER SLIM ozvete se :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 no přidají tam mikrofon . kroužek udělají hnusnější a mají nový psp :dozey: nevidím důvod proč ho kupovat :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Přesně tak, příjde mi to trochu zbytečný, měli by se raději soustředit na PSP2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 no přidají tam mikrofon . kroužek udělají hnusnější a mají nový psp :dozey: nevidím důvod proč ho kupovat :roll: Přesně tak, příjde mi to trochu zbytečný, měli by se raději soustředit na PSP2Tohle sou první screeny a konfernce v Lipsku ješte nebyla, tohle určite nebudou všechny novinky :roll: ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 další novinka určitě bude větší kompatibilita t s PSX hrama :-D mě osobně by stačilo nějaká větší flash paměť třeba 8 GB to by stačilo (+ 16 GB na kartě:)) pak usb host a větší rozlišení displeje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 treba rozliseni dysplaye full HD:D----ale ne vypadato skoro upa stejne jako SlIm ale nwm nechame se prekvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 tak myslel jsem rolišení, aby na tom šli prohlížet aspoň internetový stránky .. edit: a teďka mě napadla ještě jedna věc, kdyby se vylepšíl zvuk (hlavně ten do sluchátek) by taky docela milé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 cool hey a kdyby tam melo byt neco spoleceneho s fw z ps3 myslite ze by tam sel hodit fw co je ted treba 3.90 nebo 4.01 (m33 samozrejme) ale i tak podle me to pode vsecko flashnout sice pozdeji ale pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 cool hey a kdyby tam melo byt neco spoleceneho s fw z ps3 myslite ze by tam sel hodit fw co je ted treba 3.90 nebo 4.01 (m33 samozrejme) ale i tak podle me to pode vsecko flashnout sice pozdeji ale pujdetohle se rikalo i o psp-2000 že nepujde prolomit ale všechno se nekdy prolomí i ps3 :) i tohle psp když bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 edit: a teďka mě napadla ještě jedna věc, kdyby se vylepšíl zvuk (hlavně ten do sluchátek) by taky docela milé... Se zlepšením zvuku z reproduktorů souhlasím, nicméně nechápu, co je špatného na stávajícím zvuku ve sluchátkách. Já například mám zvuk úplně čistý, přesto s ostrými basy. Myslím, že to nebude vada PSP, ale spíše sluchátek, které používáš. ;) Edit: @ evil.bulk: Souhlasím. Všechny ochrany, které člověk vymyslel, člověk prolomí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 jn ten kroužek vypadá divně...není důvod kupovat.... mikrofon de koupit i na slima...a pak to určo nepůjde hned flashnout takže já ho kupovat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Tjn ... zbytečný PSP ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.