VLANG Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Kamos ma 3000 a neni moc pekny konstrukce, moje prvni psp bylo FAT a myslím že bylo ze všech nejlepší ale teˇˇd mám rychlejší SLIM...a sem s nim spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 ja mam jednoho spoluzaka... a ten ma 3k a prej mu to bubec nevadí za si musi kupovat hry atd... (já mám slim a ani za boha bych zatím 3k nechtel dokavad nepujde flashnout) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VLANCOMP Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Asi si ho koupim, neni zas tak špatny, mam FAT s CTF a až bude nějaký flash pro 3000 tak to určitě půjde pomocí nějakého programu který půjde na 3000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 psp 3000 je podle mně na h*vno pokud se neak porouchá vaší vinou a nestahuje se záruka tak stěží seženeš náhradní díl třeba displeyale jinak je supr bboooommmbaaa disain(pardon ale nevim jak se to píše) ho*no seš ty už jen proto že neumíš anglicky říct design klaune... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 nevim presne o co jde http://www.pspiso.com/showthread.php?p=2998153 zni to zajimave.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedla26 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 nevim presne o co jdehttp://www.pspiso.com/showthread.php?p=2998153 zni to zajimave.. Nemohl bys napsat o co jde?ja tam nejsem prihlaseny diky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaaak Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Jde o GripShift, stale zadna novinka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alakto Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Podle mě když si všichni budem stahovat ISO hry tam se přestane PSP vyrábět protže se nebudou dělat hry. Já si třeba PSP 3000 koupim a budu si na něho kupovat hry, protože je to uplně hloupi si stahovat hry z netu. Diť to zas neni tak hrozny si kupovat hry. Budu chvilku šetřit a jeto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Podle mě když si všichni budem stahovat ISO hry tam se přestane PSP vyrábět protže se nebudou dělat hry. Já si třeba PSP 3000 koupim a budu si na něho kupovat hry, protože je to uplně hloupi si stahovat hry z netu. Diť to zas neni tak hrozny si kupovat hry. Budu chvilku šetřit a jeto. Tak to abys už začal šetřit "Sonáči":dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alakto Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Tak to abys už začal šetřit "Sonáči":dozey: Ale když si ty hry budem kupovat tak budou mět vic peněz a třeba budou aji lepši hry.:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Jestli budou horsi nebo lepsi hry to neovlivnis...hry budou stale takze je jedno jestli si je kupujes nebo ne...a zybtecne podle me se do UMD rvou prachy treba ja nwm si koupis novou hru za 1500,- a na netu ji stahnes za nwm 30 min...Jestli si chches jeste koupit PSP 3K tak bych si to rozmyslel a spise bych si tedy koupil tady na foru z bazaru PSP ktetre je uz flashle a stahoval do nej hry...I ty nove hry UMD co by si kupoval na PSP 3K za 1500,- a vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Podle mě když si všichni budem stahovat ISO hry tam se přestane PSP vyrábět protže se nebudou dělat hry. Já si třeba PSP 3000 koupim a budu si na něho kupovat hry, protože je to uplně hloupi si stahovat hry z netu. Diť to zas neni tak hrozny si kupovat hry. Budu chvilku šetřit a jeto. To asi budes jeden z tech zazobanych decek, co maji neprimerene velke kapesne. Jinak by jsi zjistil, ze ty penize za to jsou dost velke a ze jsou potreba skoro kdekoliv jinde vic. .. kupujes si takhle hry i na PC? Kupujes hudbu? Software? Ne? Tak ses hloupej. Ano? Tak ses jeste hloupejsi, protoze pak klidne 10k mesicne vyhodis za hry, software a hudbu - pokud ne, tak neni duvod mit PSP a pokud ti to nedela problem a jsi dite, tak neco neni v poradku, pokud nejsi dite, pak take neco neni v poradku, protoze tvuj post nevypovida o nejake nadprumerne IQ, ze by jsi mohl mit pravem plat kolem 50k, aby jsi zvladal platit domacnost a celkove se zabezpecit.. Takze to co jsi napsal, je poradna hovadina :dozey: A naopak, kdyby si kazdy hry kupoval, tak vyvojari zacnou prdet na poradne pecky a proste budou vydavat rychlokvasky, jen pro penize. Takhle se alespon snazi ze vsech sil, aby se to fakt prodavalo a oni si neco vydelali.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alakto Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Jestli budou horsi nebo lepsi hry to neovlivnis...hry budou stale takze je jedno jestli si je kupujes nebo ne... Ale pokud se nebudou kupovat tak se nebudou vyrábět a nebudou novy hry!:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Ale pokud se nebudou kupovat tak se nebudou vyrábět a nebudou novy hry!:cry: Podle me budou...Dokud se nevyda new PSP nebo neco co bdue mit jine disky nebo neco takovyho tzak se hry budou vyrabet porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 hry si lidi kupojou jen si myslim ze tady na foru to kupuje malo lidi a kdo kupuje tak ma nejspis novou desku a nebo je nakej bohac rozmazlenej co ma vsechno na co si ukaze a navic si myslim ze lidi co nemaj internet tak si ty hry kupujou pac treba nevi o nejakym flashi psp a kupujou to ale na tom nezalezi ani na nake cr pac jak by sme to my, mala zeme mohli ovlivnit vyrobu her tak velkych firem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Proc by se melo psp prestat vyrabet?:dozey:Her je dost a furt se najdou lidi co si hry koupi(hlavne v zemich kde ty hry nestoji 1500 a vic) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alakto Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Proc by se melo psp prestat vyrabet?:dozey:Her je dost a furt se najdou lidi co si hry koupi(hlavne v zemich kde ty hry nestoji 1500 a vic) Třeba Amerika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Podle mě když si všichni budem stahovat ISO hry tam se přestane PSP vyrábět protže se nebudou dělat hry. Já si třeba PSP 3000 koupim a budu si na něho kupovat hry, protože je to uplně hloupi si stahovat hry z netu. Diť to zas neni tak hrozny si kupovat hry. Budu chvilku šetřit a jeto. V tom případě nechápu tento tvůj post http://console-forum.net/showpost.php?p=553143&postcount=26 A komu to cpeš?nj, další kdo je hrdej na to, že si kupuje hry a utrácí za to příšerný prachy :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 jj je to zbytecny davat takhle prachy do UMD...Ale je to vec kazdeho jak se rozhodne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Já osobně vlastním psp 3000 a nemám s ním žádné problémy. Ty kecy o tom že má horší displey atd... vůbec nejsou pravda mi funguje úplně perfektně. S kámošem jsme porovnávaly psp 3000 a psp 2000 a psp 3000 se nám zdálo lepší až na flash ( nejde flashnout ). Takže pokud bych si měl vybrat mezi psp 2000 s novou základní deskou a psp 3000 vzal bych si psp 3000 :bash: Pokud psp používáte jako přenosný přehráváč tak PSP 3000 má větší kontrast a mnohem barevnější display :) Tady je pár ukázek barevnějšího displeje : http://image.com.com/gamespot/images/2008/features/hardware/psp3000/psp3000_embed003a.jpg http://error.corcaroli.org/images/shogo/psp-2000-vs-psp-3000-01.jpg http://image.com.com/gamespot/images/2008/features/hardware/psp3000/psp3000_embed002a.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L1ST3r Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 já doufám že psp3000 ne flashnou ... protože je to jediny podle mě co psp drží teďka nad vodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Já osobně vlastním psp 3000 a nemám s ním žádné problémy. Ty kecy o tom že má horší displey atd... vůbec nejsou pravda mi funguje úplně perfektně. S kámošem jsme porovnávaly psp 3000 a psp 2000 a psp 3000 se nám zdálo lepší až na flash ( nejde flashnout ). Takže pokud bych si měl vybrat mezi psp 2000 s novou základní deskou a psp 3000 vzal bych si psp 3000 :bash: Pokud psp používáte jako přenosný přehráváč tak PSP 3000 má větší kontrast a mnohem barevnější display :)Tady je pár ukázek barevnějšího displeje : http://image.com.com/gamespot/images/2008/features/hardware/psp3000/psp3000_embed003a.jpg http://error.corcaroli.org/images/shogo/psp-2000-vs-psp-3000-01.jpg http://image.com.com/gamespot/images/2008/features/hardware/psp3000/psp3000_embed002a.jpg Ty obrázky jsou přehnaný. I moje FATko zobrazuje líp barvy než SLIM na tom obrázku. Má to jen zdiskreditovat SLIM a vyzvednout "skvělý" prokládaný BRITE display... Pokud fakt nevidíš tu řádkovanou příšernost tak si pořiď brejle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TUNING101 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 co myslíte kdy už půjde na 3000 ISO hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 co myslíte kdy už půjde na 3000 ISO hry ? To nikdo neví, sleduj forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alakto Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 co myslíte kdy už půjde na 3000 ISO hry ? Já si myslim že to bude tento rok:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.