Mischell Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Dělal jsem to podle návodu a brick.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Dělal jsem to podle návodu a brick..tak to je smula pokud mas zarucak, tak to musis nejak uhrat na nestastnou nahodu pri originalnim updatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Hmmm.. tak to je asi první BRICK s na foru (s TA-082), co jsem zaregistroval.... Nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmarsx Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 ja bych to tipl ze zapomnel spustit ten idstorage nebo jak se to jmenuje nebo ze udelal chybu on nekde ptz tohle je fakt uz dokonaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 Dělal jsem to podle návodu a brick.. A v jakym kroku ci momente se ti to bricklo .. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischell Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 To asi je alle mohlo se to stát někomu jinýmu.. Už to je v servisu na záruku tak snad.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Cao kluci, chci se zeptat jestli by se mezi vama zkusenejma nasla nejaka dobra duse, která by mi radila aspon prez icq??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NicoTine Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 Taxem to zmaknul parkrat mi pekne zatrnulo a le 3.02 je na svete :D Akorat sem si blbec stahnul OE-A misto OE-B tak to jdu napravit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 Lidi co to slibovaný video? Nikde jsem ho nenasel:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 http://youtube.com/watch?v=G8x3x-v26hk TAdy :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 Fakt easy DG a ted kdyz mam 1.50 a chtel bych update na 3.03 OE-B tak muzu rovnou nebo je tam nejakej "meziUpdate"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 Fakt easy DG a ted kdyz mam 1.50 a chtel bych update na 3.03 OE-B tak muzu rovnou nebo je tam nejakej "meziUpdate"?hod rovnou 3.03OE-C, zadny meziskoky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NicoTine Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 JJ souhlasim - meziskoky jsou k nicemu. Dal sem tam omylem 3,03 OE-A a mel jsem ho tam opravdu jen chvilku a zbytecne ted mam 3,03 OE-B a naprosta spokojenost. Jeste ze ma clovek kamarady co shaneji ptakovinky do PSP :) ( btw. dik Menscha) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Děkuji za odkaz:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Lidi trocháu nechápu. v bodě 3. --> pokud nemáte!! Rozbalte HAND.. ale co nemáme??? 2. Pak se tu píše, že musím mejt umd v mechanice. Je jedno jaký?Mam jen burnouty, staci to? 3. PSP Update ver X.YZ. to pak najdu kde? V psp po tom downgadu?nebo to znamena ze si pak stahnu nejakej costum fw a nainstaluju ho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 Lidi Hepl me, sekl sem se u toho handu, nejde mi v psp zobrazit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 Tak jo lidi povedlo se, musel sem na to jít bez vaší pomoci. Ten návod je docela divnej, ale nakonec když si to desetkrát přečtete tak to pochopíte. Uf mám to zasebou:) fw1,5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NicoTine Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 Jsi holt sikulka :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmarsx Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 hmm a priste radsi pouzij funkci EDIT at tady nepostujes milion prispevku, jinak gratuluju :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasking Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Zdravim, mám PSP FW 2.81 - IC1003 chtěl jsem se zeptat jestli na tuhle kombinaci tak yfunguje návod na flashnutí firmware který tu je popsaný, ale je na popsán na verzi 2.71 Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmarsx Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 nn tohle ti nebude fungovat a pravdepodobne mas uz mozna desku TA-086 takze budes muset pouzit navod jak DG z FW 3.03 http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=7928 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasking Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 Zdravím, jsem v tomhle docela lama. Chtěl jsem se zeptat kde se dá sehnat GTA: Liberty City Stories nebo co dělat pokud ho němám??? Nebo pokud by se našel někdo z prahy kdo by firmware za nějakou kačku přehrál, byl by jsem rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmarsx Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 mrkni se tady po foru nekdo nabizi ze zadarmo v praze pomuze s DG a ze ma aji to GTA:LCS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischell Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 Tak jsem si šel dnes uspěšně pro PSP do servisu.. A ted jak dál? znovu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfboy Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 JA BYCH TO taky chtel DG ale ja se bojim ;-( proto ze uz jednou se my to nepovedlo... ale jestli se tady da pouzit psp filer 2.71 na ulozeni flashu tak to klidne skusim znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts