vegasss7771 Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Ahoj lidičky Tak mě napadlo, že když je tady většina hráčů tak ti mají rádi většinou sci-fi a tak jsme si řekl jestli byste nepřispěli nějakým tipem na hard sci-fi knihu, která je v ČR k dostání. Děkuju za tipy. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 nebo fantasy:blink:jinak sou tu k dostání knihy Starwars,ty ujdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Srpen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 nebo fantasy:blink:jinak sou tu k dostání knihy Starwars,ty ujdou STAR WARS, STAR TREK A PODOBNÝ MĚ VŮBEC NEBAVÍ ... MOC SES NETREFIL :) SPÍŠ NĚCO JAKO Z VĚDY A TAK TŘEBA Z IT PROSTŘEDÍ NEBO BIOTECHNOLOGIE A NANOTECHNOLOGIE TAK JSEM TO MYSLEL A NE BLBY STAR WARS.:wohow: ZKUS NĚJAKEJ JINEJ TIP!!!!!!!!!! :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Tak sci-fi bych ti doporučil něco do Jiřího Kulhánka. Všechny knížky jsou peckový zkus kouknout na http://www.morgus.cz/kulhanek/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Cesta od Cormaca Mccartyho :) Spisovatel je u mne genius... http://knihy.abz.cz/prodej/cesta-3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 No, asi uz je to ohrany, ale.. Stoparuv pruvodce po galaxii: Don't Panic! :) a pak jeste perfektni.. mno, ted mi vypadl nazev (proste je to s upirama a je to vazne bozsky ;) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Precitaj si hoci co od Isac Asimov-a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 poslední dobou čtu víc fantasy....pokud chceš nějaky dobry scifi určitě nezapoměň na Verna a taky čes.autor Troska není k zahození ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Pokud hledáš nějakou scifi nebo fantasy knihu tak v prvé řadě doporučuju podívat se na http://www.legie.info což je databáze fantasy a scifi knih. Podrobné vyhledávání dokáže dost pomoct při výběru nové knihy k přečtení. Jinak z těch scifi co jsem četl byla na mě dost hard kniha Ubik od Philipa K. Dicka, ale nejsem si jistej jestli je to zrovna to co hledáš. Jinak co jsem četl poslední dobou bych mohl doporučit Carpe Diem od Roberta Fabiana. Sice to není o nanotechnologiích ani biotechnologiích, ale dobře se to čte a má to spád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 hp, pan prstenu, eragon necekane xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 hp, pan prstenu, eragon necekane xD to jsou fantasy ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Weber, David - Honor Harringtonová - do detailu promyšlené, snaha o co nejreálnější ztvárnění světa... takový Tom Clancy ve vesmíru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Robin Cook - Mozek.... a vůbec všechny knihy od Cooka ČUS natelogane :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fautzi Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Tom Clancy- Net Force Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 will: taky zdravim :-) ( po dvou letech neaktivity jedna malá návštěva Fautzi: Net Force je Sci-Fi? K téhle knížce jsem se ještě nedostal...že bych se po ní poohlídnul? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 Doporučte nějakou sci-fi knihu Bible.. Asi nejznámější scifi všech dob.. (bez urážky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Leden 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2013 možná to není tvůj šálek kávy, ale pro mně bylo hustý sci-fi Asfalt http://baila.net/kniha/171596800/asfalt-stepan-kopriva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Leden 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 metro 2033 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Leden 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 A.C.Clarke - série Zlatý věk Venuše Poslední 3 díly se nedají prakticky sehnat. Kdyby je někdo měl na prodej, určitě mi dejte vědět!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto3214 Odesláno Únor 4, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2021 Zdarec, doporučuji knihu Nájezdník z Pustiny, je to fakt nářez! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Únor 4, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2021 Zdravím, příště otevři nové téma a nereaguj na 8 let staré. Zavírám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts