Darius15 Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Taky pouzivam to co vetsina psp playeru hadrik jako je na brejle a tak a tim ho vzdycky otru displej jinak pouzivam to pozdro co bylo dodavany ke starymu psp original sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soldacz Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 ja si ho nikdy neutiram ->mam na to lïdi segra je na to hakliva dycky dyz vidi jak to mam zapraskany tak mi to očistí xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 ja si ho nikdy neutiram ->mam na to lïdi segra je na to hakliva dycky dyz vidi jak to mam zapraskany tak mi to očistí xD Tak kdyz na to mas lidi tak se pak mas:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 já si ho čistim tím hdříkem co byl ve value packu,ale prach mám mezi displayem a tim sklem(nebo jak se to?:blink:)-štve mě to,ale že bych kvůli tomu rozdělával psp?to ani náhodou...:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominick Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Pre display je jasná mikrovláknová handrička a očistím ho, keď mi moc vadia šmuhy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 ja tiez lin display...a obas aj kryt...bo pri hrani sa mi potia ruky a kedze hravam aj v praci tak sa tam zaschne aj nejaka ta spina...takze mokra utierka...a neviete niekto poradit ako dat dole bez namahy papierovu nalepku? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ConanVJ Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Čistim ho každou chvilku hadříkem na brýle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Jasna vec, mam na to spesl soupravu na oticke bryle (takova vodicka + ten hebkej hadrik btw + sroubovaacek :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 jezis vy uz se divite jakej topic o PSP zalozit ze? Hadrik jak je v tom balicku od folie. Jen kdyz si vsimnu neco.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Taky to jednou za cas objedu hadrikem na bryle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrželka Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Někdy čistím display pastou na zuby (pomůže tak na 0.5% ) Ale pomůže.:):):):):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverickone Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Někdy čistím display pastou na zuby (pomůže tak na 0.5% ) Ale pomůže.:):):):):) hm.. cistit display zubni pastou velice originální!!!:cheesygrin: P.S. ja display cistim hadříkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Jednou za čas utřu třičkem (celej PSP!) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 občas otřu hadříkem na brejle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara69 Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 :wohow: No nechci vypadat jako humusák ale na to své psp dvakrát třikrát plivnu pak vezmu nějakou fusekli nebo trencle prostě co je po ruce a vyleštím.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Já teda PSP nečistím a když už je displej dost zasranej tak to přetřu tričkem :-) Ale když chcu mít čistý PSP, tak ho půjčím kámošovi a on mi ho pak předá vždy nablejskaný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal121468622172 Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 moje PSP čistim vatou a technickym lihem když je extremne zaprasenej.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Acryo Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Kupte si na to folii a nemusite se starat jestli se skrabne nebo ne..a otisky se taky chytaji mene ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wert Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 jednou za čas namočím hadřík, co sem dostal k folii na diplej, do lihu a celý pspčko tím přejedu... leskne se jak nový! ještě se musím pustit do špíny u tlačítek, repráků atd, ale nejdřív musím sehnat šroubaváček na kryt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tidus Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 Já ho přejedu kroužkovou žíňkou a je jak jako nové :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajc Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 Ja ho obcas hodim do vany nebo pod horkou vodu a je jako novy :demo::demo: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 ja vzdy když sem ho šel dat do pouzdra tak sem ho očistil takovou látkou na brýle (sry za ten vyraz :lol: ) a porad jako nové :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara69 Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 :) Teď mne napadlo že by šli i eventuelně čistit tlačítka vysavačem. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 Čistím semtam,bohužel mě štve že mi natekla pod tlačitka vota takze jakoby vice tuka a rozsroubovavat se mi to nechce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GodsPower Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 ja ne ja sem kazisvet na pspcka uz mam treti psp :D a je poskrabany jako podez :D tak sem pro ANTI CISTOTA !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.