lomax Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Se taky pochubim s trofejema....nemam zadnou ;o) mam hry, ktery nepodporujou trofeje...cekam az vybehne update na burnouty a stale nic...btw hry co podporujou trofeje, je zatim nejak malo a ty co je podporujou, tak me nebavej... By me zajimalo, kde udelali dobrodruzi z vychodu chybu EDIT: Pridam sem par linku, kde najdete hry, ktery jedou na trofeje http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_3_games - pravidelna akrualizace (asi nejlepsi prehled) http://www.thesixthaxis.com/ps3-trophy-faq/ - aktualizovano 29.08.2008 Za co dostanete trofej u her PixelJunk Eden Trophies, Uncharted Trophies, Super Stardust HD Trophies http://www.ps3trophylist.com/trophy-info/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andam Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 čau.. prosimvas co mám udělat abych dostal trofeje v Uncharted... mam to projete 2x ale v trofejích mám pořát 0% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 čau.. prosimvas co mám udělat abych dostal trofeje v Uncharted... mam to projete 2x ale v trofejích mám pořát 0% a máš net? musíš mít update, myslím že to je to verze 1.01;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andam Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 a máš net? musíš mít update, myslím že to je to verze 1.01;) jasně že mám update.. když zajedu do trofejí tak tam mám to logo Uncharted a pod ním ještě Stardust ale u obou mám 0% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digishit Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 Andam: Uncharted musíš hrát znova abys měl trofeje, nebere to předchozí save ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaikai Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 4 bronzy z wipeoutu zatím :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Takže další update, začal sem hrát uncharted takže už mám 46 trofejí (level 3) podrobnosti viz. podpis.... EDIT: uncharted Completed:cheesygrin: >>>celkem 65 trophies (level 4) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 uz mam 36 .. 3 level ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 PS3 mám 14 dní a mám 14 trofejí:-) Snad to tak půjde dál;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Banikovec666 Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 32 bronzových a 5 stříbrných!:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 momentalne 55 :P ked pride LBP tak ich bude 90 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 teď mám 91 trofejí, poslední mám z Little Big Planet, ale musim počkat než spustěj servery, protože půlka trofejí tam je - publikuj level na net, ohodnoť na netu tohle, dohraj level ve 4řech lidech atd:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 30 (viz podpis)...podobnou kartu si můžete vytvořit zde http://www.playfire.com/a/create_widget Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 wipeout hd 25 trofeji - 4 stribrny a 21 bronzovych uncharted 46 trofeji 2 zlaty 8 stribrnych a 36 bronzovych celkem to teda dela 71 trofeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 viz můj podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Taky viz podpis;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Listopad 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 tak mam svoji prvni platinovou :) (z Burnout Paradise) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 41, moc se na sbírání trofejí nezaměřuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 tak uz mam 130 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Na tom Playfire.com musím ty trofeje zadávat ručně ? brrr. se mi teda nechce :D.. Já jich mám zatím 110 , teď sem trochu zpomalil :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Momentalne 101 a LV.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferkokocka Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 22 lvl 2 :bash::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Prosinec 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Dzunk us ma platinovou z LittleBigPlanet a ja jeste ne! ...... beeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Dzunk us ma platinovou z LittleBigPlanet a ja jeste ne! ...... beeeeee Dzunk vůbec nějako valí... měl betu Home a betu Killzone 2 dřív než všeci ostatní:) čím to bude? Přišel Burnout, 4 hodiny čistého času = 22 trofejí.... tam to skáče takovým neuvěřitelným způsobem:D jinak celkum už mám 169 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Ja si dal do friendlistu jednoho typka v home a ten mel 375 trofeji!! Jak jsem videl jeho profil tak jsem myslel ze se zese.. jinak ja jich mam 18 lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.