RWTF Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Clean & Clear :arrow: DS je stylová a modní věcička to vám snad ani nemusím říkat , a proto bychom se měli (my majitelé) o naše dvou displayové mašinky starat. Od toho tu máme tento topic, každý majitel DS by tu měl napsat -jak se stará o své DSko, co k jeho čistění používá- aby poradili nováčkům kteří své miláčky nestihly zašpinit, a nejen pro ně. Zde pište, jak už sem zmínil v písmenkách o pár řádků nahoře (červeně vypadajíci věta :cheesygrin:). Žádný spam,flame blbé keci typu DSko nemám je to blbost apod.:roll: Pište jakou máte barvu DS přece jen BLACK se tak nezašpiní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 ja ho nekdy ocistim hadrikem k folii ale jinak nic moc.. ps:nějakej čorák mi ukradl hadřík k psp,kterým jsem ho čistil (ds)...mam black a zaspini se :woohoo: hlavne ta predni strana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiGSSaW Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Zdravim jeste mi sice neprisla folie ale koupil jsem si specialni hadrik z jelení kůže(dealextreme) a můžu říct že to vyčistí skvělě.Doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 dsko sem takhle nikdy nečistil - nezdá se mi zašpiněné, netahám ho v blatě a mastné ruce od kuřete/špaget..atd. (případně od kečupu, gzuláše a co vím ještě čeho) utřu před tím do trika a kalhot. Ale o display se starám mám na něm folii a tu občas přetřu nějakým hadříkem co sem dostal k brýlím. - hlavni abych viděl přez otisky prstů...atd. Jink se mi nezdá že bych to měl nějak moc zašpiněné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiGSSaW Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 dsko sem takhle nikdy nečistil - nezdá se mi zašpiněné, netahám ho v blatě a mastné ruce od kuřete/špaget..atd. (případně od kečupu, gzuláše a co vím ještě čeho) utřu před tím do trika a kalhot.Ale o display se starám mám na něm folii a tu občas přetřu nějakým hadříkem co sem dostal k brýlím. - hlavni abych viděl přez otisky prstů...atd. Jink se mi nezdá že bych to měl nějak moc zašpiněné jo vsak ja tayk myslel displej :D mam nromalni ds ne lite takze se na tom otisky nechataj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 ja nevim co vymyslite, ja to proste pretru trikem a hotovo. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HALI32 Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Přesně tak, trikem přetřu displeje a hotovo. Mám Black verzi a jde vidět každý otisk a škrábanec, ale už jsem se s tím smířil, je to konzole do terénu a vyhnout se tomu dá asi těžko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiGSSaW Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Přesně tak, trikem přetřu displeje a hotovo. Mám Black verzi a jde vidět každý otisk a škrábanec, ale už jsem se s tím smířil, je to konzole do terénu a vyhnout se tomu dá asi těžko. vyhnout se tomu da ze si koupis crystal pouzdru a nejaky "penalek" jinak kdyz to utres trikem tak podle mych skusenosti s brylema jsou pak jeste spinavejsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Srpen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Tenhle topic není určen k spamu tak se tomu vyhněte :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 ^^no jo :dozey: jakej pouzivate hadrik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 vyhnout se tomu da ze si koupis crystal pouzdru a nejaky "penalek"jinak kdyz to utres trikem tak podle mych skusenosti s brylema jsou pak jeste spinavejsi :D musí to být utřené kouskem trika který je ČISTÝ!! :bash: já používám cosi co je nevim jak to popsat - no není to látka normál, dá se to natahovat trochu, ale je to občas přímo na displey, na folii normál tričko, nebo ponožka - podle toho co je zrovna čistší... takže bavlna (triko i ponožka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Zdravim jeste mi sice neprisla folie ale koupil jsem si specialni hadrik z jelení kůže(dealextreme) a můžu říct že to vyčistí skvělě.Doporučuji můžu požádat o link ? , nemůžu ho najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 můžu požádat o link ? , nemůžu ho najít. Gratuluji otevřel jsi rok starý topic :roll: ten hadřík už na dealu neseženeš...Ale je jich tam mnohem vice tak se podivej http://www.dealextreme.com/products.dx/category.604 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.