CHheVvy Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 uplně :), počkej na konec tě rozseká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Tvle nestraš..se zhroutím. Tohle je hodně drastic..ať si říká kdo chce co chce..ale pro tuto chvíli jsem žil...tak dlouho jsem čekal, až přijde konečně nějaká hra, co nebude bezduchá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 pro mě rozhodně nejlepší hra co se týče příběhu a atmosféry, nepamatuju kdy mě něco takhle dostalo =) naposled snad Final Fantasy 10 na PS2 a štve mi ten Taxedermist na CZ storu porad neni :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Taky mam UK collectors edition a dohrané pár dnů...trofeje asi 55-60procent =) A kapitolka už jde stáhnout...Ale určitě nebudu plýtvat a hrát hned znovu,počkam měsíc a pak jsi to dam znova =) Určitě nejlepší hra co jsem hral na PS3....opravdu to nemá chybu a Quantic Dream zase skvělá prace jako na Fahrenheitovi..10/10..mužu jen doporučit a těším se na další kapitoly...A konec hry naprsto luxusní..Tep tak 2000 :D mistrovské dílo..=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Ja bych toto tema nejradsi uzamcel,protoze me nici cist jak je to super hra a ja ji porad nemam:( Stale se me totiz nedari sehnat polskou verzi teto hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 A co ji treba koupit na polskym aukru..? http://www.allegro.pl/item935228815_heavy_rain_pl_juz_mamy_nowosc_ps3_robson.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 To jsem zkousel,ale posilani penez uctu na ucet do zahranici(bohuzel jsem nenasel nikoho komu bych to mohl poslat pres paypal) je silena palka.Hra by me tak prisla celkem minimalne na 2000 kc(hra,postovne a bankovni poplatky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 jirinak: rek bych, ze tato verze pro ceske obchody bude mit i polstinu v UK ji nemaj nevim proc, ale heavy rain byla prvni a posledni hra co sem koupil v UK 1 jazyk + mi hra dělá neplechy ! raci se, ale zeptej prodejce, ale myslim, ze by to melo bejt ok nekde sem cet ze jeden jazyk ma jen verze specialne pro UK http://www.aukro.cz/item949397057_heavy_rain.html btw: JP verze ma zajimavej cover =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 jirinak: rek bych, ze tato verze pro ceske obchody bude mit i polstinu v UK ji nemaj nevim proc, ale heavy rain byla prvni a posledni hra co sem koupil v UK 1 jazyk + mi hra dělá neplechy ! raci se, ale zeptej prodejce, ale myslim, ze by to melo bejt ok nekde sem cet ze jeden jazyk ma jen verze specialne pro UKverze prodavana v ČR ma audio i titulky v angličtině,portugalštině,němčině,španělštině,italštině a francouštině. A v Polsku se prodava v polstine,rustine a anglictine,takze mam smulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 A proc chces polstinu? Ja ji ani za mak v demu nerozumel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 A proc chces polstinu? Ja ji ani za mak v demu nerozumel. V anglictine umim jen zakladni fraze a v demu jsem toho moc nepochytil,ale kdyz jsem prepnul na polstinu,tak jsem celkem rozumel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Aha, tak to chapu. Ja tomu taky v Aj uplne nerozumim a to prave chce. Ale polstine sem ani za mak nerozumel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Pro mě je nejpřijatelnější asi ta angličtina. Zkoušel jsem třeba němčinu apod., ale to stálo za prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 angličtiny jsem se bál a chtěl jsem polštinu. Nakonec jsem zvládl angličtinu docela v pohodě hlavně titulky pomohly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 JJ, také jsem ten jazyk překous. Btw. hru jsem poprvé dohrál a viděl tzv. ,,Happy end" což je 1. ze 4 konců. Hra mě zatraceně dostala :cry: a na takovýhle zážitek nezapomenu. Vyzkouším všechny 4 konce, ale teď to chce aspoň trochu přestávku, protože mě to úplně vydrancovalo. A co vy? Už jste viděli více než 1 konec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 souhlas s timto, pozor obsahuje SPOILERY! http://www.gamertell.com/gaming/comment/utterly-confusing-heavy-rain-moments/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 k4relB: Trošku spoilery.... Já jsem ještě nepochopil dvě věci: Odkud Madison znala všechyn halvní psotavy? 1) Když zjistí kdo je vrah, tka můžeš zavolat FBI týkopi. Odkud má jeho číslo? Jaktože ví, že se taky zabejvá případem? 2) Když se od máti dozví jméno vraha, tak má výraz obrovksýho překvapení - přesto se s ním myslím nidky v životě neviděla a je to pro ni úplně cizí jméno. Hlavně tu jedničku jsem prostě nepobral. //tekken90: Používejte ten spiler, sakra! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 dobry poznamky.. jak rikam, dobra hra, ale ty diry v deji jsou velky, byt to jako film, tak to nefunguje vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 tak jsem to dohrál boooooooomba hra teď jí dám na 100% lidi kupujte jí je to fakt něco ješte jedna taková zajímavost a to že se ve hře ani jednou neobjeví origami z obalu. jo ješte jedna věc tady někdo psal že to nedává smysl jak je Madison překvapená když Scotta nezná možná ho zná ale bude to až v tech dodatečných kapitolách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Tak tenhle ,,super´´ konec me dostal :bash::(:shock: Tears in the Rain jinak tady sem hodil OST kdyby nekdo mel zajem =) http://console-forum.net/showthread.php?t=87146 ------- půjde ten taxidermist stahnout i bez toho kodu u spešl edice ? na CZ storu porad neni ! :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alert03 Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Zdravim Chtel bych se zeptat majitelu tehle skvele hry, take se vam hra seka vzdy pri zacatku nove herni kapitoly?? Kdyz skonci nejaka kapitola zacne mi mechanika pekelne nacitat a hra se trosku seka (vzdy v ukazce co je na zacatku sekvence) nez se nacte do pameti nebo na HDD a pak zase slape vse jak ma. Je to normalni nebo mi odchazi mechanika?? :) Disk mam naprosto cisty bez skrabancu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 No, má to nějaké technické mouchy...mě se třeba v posledních kapitolách nějak jebal zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Potřebuji poradit když chci trofej Trial Master tak musím trofej získat v jednom hraní? taky jsem někde četl že tato trofej se dá získat jen když po úšpěsném splnění prvního trialu Bear musíte pokračovat až do konce hry aby jste tuto trefej získaly prý to nejde si prostě načíst jednotlivé chaptery s trialama, co je na tom pravdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Tak jsem to včera dohrál, dost originální hra. ten příběh je fakt luxusní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Zdravím, začal jsem hrát Heavy Rain kolem 17h , ted jsem dohral, je 1:25h noc. Nemohl jsem proste prestat. Konec me rozsekal, je jasne ze to budu muset zahrat jeste jednou ... nejmin. Pro me osobne naprosto novy zazitek ze hry. Doporucuju vsem. Co se anglictiny tyka, daval jsem to v pohode. Urcite hra spise pro dospele. - jeste me ceka Taxidermist za Madison (mimochodem nejlepsi zadek co sem videl) ... gn a ZAHREJTE SI TO VSICHNI :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.