Gunlok Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Díky oboum za odpovědi :). Anonymous_: Proč bys nebral SL? Nějaký špatný zkušenosti? EDIT: Aha takže SL má lesklý povrch v "zadní" častí (což mi zrovna nevyhovuje, ale přenesl bych se přes to), dost pochybné rozložení klávesnice (ty obrovské entery jsou koukám snad u všech řad), nemá pojistku proti otevření (s tím nemám zkušenosti, tak nevím jestli je to spolehlivé) a údajně vychází z řady N, což by bylo tedy obrovské mínus. Tak jsem zase tam kde jsem byl, bezradný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Presne, vyjmenoval jsis to sam ;-) Mno, bezradny... Psal jsi, ze v R rade nesezenes takovy vykon. Proc potrebujes takovy vykon? Ja myslim, ze vykon ma R rada v cenove relaci 20k-30k dostacujici a na normalni praci az prebytecny.. Sam nevyuzivam ani 60% vykonu procesoru pri bezne praci a tak stejnak musi podtaktovavat. Ono totiz nizka cena, skvela znacka, kvalita a vykon nejde dohromady ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gunlok Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Presne, vyjmenoval jsis to sam ;-)Mno, bezradny... Psal jsi, ze v R rade nesezenes takovy vykon. Proc potrebujes takovy vykon? Ja myslim, ze vykon ma R rada v cenove relaci 20k-30k dostacujici a na normalni praci az prebytecny.. Sam nevyuzivam ani 60% vykonu procesoru pri bezne praci a tak stejnak musi podtaktovavat. Ono totiz nizka cena, skvela znacka, kvalita a vykon nejde dohromady ;-) Je mi to jasný :). Ale přeci jenom některá Studia od Dellu jsou i za tuhle cenu výkonvě trošku dál a zančka je to taky velmi dobrá. V pondělí se možná otevře možnost jak koupit něco třeba z R řady, uvidím potom. Zatím musím nechat otevřené i další možnosti v podobě například toho Dellu. Výkon... No rád bych se občas podíval na nějaké to HD videjko, navíc jsem jeden z těch co si lecos rádi zkompilujou. Krom toho na intru jsou občas dlouhý dny a to občas přinutí si naemulovat (nebo rovnou na chvíli nahodit win) nějakou tu hru. Tak díky za odpovědi, měj se pěkně :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Heh, Dafli, ty jsi pomerne vtipny..Nkova rada JE kvalitou nize, nez ThinkPady a to o dost.. Pohled na radu N http://mozektevidi.net/hledej/n200 Pohled na thinkpady http://www.zive.cz/Bleskovky/Nektere-bezne-ThinkPady-prosly-oficialnim-testem-odolnosti/sc-4-a-145879/default.aspx Dell nic moc kvalita? Spolu s Lenovem se radi na predni mista v kvalitnich technologiich a velice kvalitnich notebookach. Urvani kloubu u ThinkPadu? Prosim? Klouby jsou jedna z nejvetsich prednosti ThinkPadu. Jsou kovove (coz 90% laptopu nema).. Podivej, jak jsou masivni A kdyz se podivas na video v linku na zive.cz vyse, co jsem sem hazel, tak uvidis, ze IBM prezije i naraz ve 35mph do zdi a klouby drzi.. Takze nevim, co jsi s nim delal.. (pak se neni cemu divit, ze se ti zlomil.. ) Jinak, Sony VAIO nevlastnim (Ale spousta uzivatelu tohoto fora ano), ale muzu Ti jasne rici, ze k ThinkPadum (jejich odolnosti, zpracovani, kvalite) maji DOST daleko. delal jsem s nim to ze sem ho jednoho krasneho rana otevrel a najednou krup... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Zdravím vás. Potřeboval bych pomoct s výběrem NTB. Od rodičů mám přislíbeno osmnáct, max. dvacet tisíc. Chtěl bych notebook, který by mi nahradil stolní PC, jehož se vzdám ve prospěch rodičů, zároveň aby vydržel min. okolo tří a půl hodiny (cesta do/z Brna, kam budu snad chodit na výšku) a byly k němu Windows, nejlépe asi XP. Nic ostatního neovládám, nevím... Netuším, která značka je nejlepší, dokonce ani neznám rozdíl mezi Intel a AMD procesory, nevím rozdíl mezi ATi a GeForce grafikama... Nejlépe kdyby to bylo na ostravské pobočce GigaComputer ( http://www.gigacomputer.cz ) nebo AlfaCompu ( http://www.alfacomp.cz ) Díky mockrát (: Edit: VYŘEŠENO, DÍKY (: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jam3ss Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Mám dotaz, mám notebook s 1GB ram DDR2 a nevím, jestli je lepší přidat 1GB nebo 2GB? Ja slysel ze by se to hadalo, kdyby tam bylo 1GB + 2GB, že je lepší 2x1GB. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifo752 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 podla mna je najdolezitejsia grafika, baterka a hardisk...chcel by som macbook skoda ze su tajke drahe :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Mám dotaz, mám notebook s 1GB ram DDR2 a nevím, jestli je lepší přidat 1GB nebo 2GB? Ja slysel ze by se to hadalo, kdyby tam bylo 1GB + 2GB, že je lepší 2x1GB. Díky 2x1GB můžeš zapojit do dualchannelu, ale rozdíl nebude nijak markantní . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys129 Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 tak já se taky pochlubím x) mám MSI gx620 jsem s ním spokojen jen mi to docela dost topí když pařím GTA IV atd. a přednost dávám výkonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 tak já se taky pochlubím x)mám MSI gx620 jsem s ním spokojen jen mi to docela dost topí když pařím GTA IV atd. To je ten hráčský ne?Taky si ho pořídím.Jde na něm plynule Call of Duty 4? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 já mám acer aspire one jako netbook skvělej výkon na vše co potřebuju a vzhledově paráda. jinak do budoucna až budu chodit školu chtěl bych nějaký MacBook Apple by je mohl zlevnit :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Call of duty 4 jde plynule i na integrované ATI 3200 na ''celkem'' slušné detaily... Tak 70 fps... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 tak ja ma mCOMPAQ CQ50 ma ho tady jeste nekdo ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Ahoj , jak je to .Vista Basic na Vista home premium ... Na tom neni nic nezkeho ale jak to je s ntb ? a co ovladace ? POZOR ! jedna se o NTB POZOR ! jde mi o : AERO a Media Center EDIT: K ntb jsem dostal jenom Recovery (jsou na oddelenem Harddisku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Ahojte,potřeboval bych poradit jaký notebook.Chci ho na hry,takže aby v něm neco bylo (optimálně aby na tom jelo bez problému World of Warcraft) a aby byl co nejlevnější.Dík:bash: max. tak kolem 7 tisicu ale cim min tim lip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Ahojte,potřeboval bych poradit jaký notebook.Chci ho na hry,takže aby v něm neco bylo (optimálně aby na tom jelo bez problému World of Warcraft) a aby byl co nejlevnější.Dík:bash: max. tak kolem 7 tisicu ale cim min tim lip Děláš si srandu?? Herní notebook za 7k?? To ti možná seženu display jestli chceš..... Nebo jestli to myslíš vážně, tak projeď nějaký "jetý" notebooky na aukru nebo tady na CF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Ahojte,potřeboval bych poradit jaký notebook.Chci ho na hry,takže aby v něm neco bylo (optimálně aby na tom jelo bez problému World of Warcraft) a aby byl co nejlevnější.Dík:bash: max. tak kolem 7 tisicu ale cim min tim lip http://console-forum.net/showthread.php?t=53727 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Děláš si srandu?? Herní notebook za 7k ti možná seženu display jestli chceš..... omg snad nějakej je ne?Řikám aspoň aby na tom šlo bez problémů wowko,paměť mi stačí 60GB prostĚ jen na to wowko no...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 omg snad nějakej je ne?Řikám aspoň aby na tom šlo bez problémů wowko,paměť mi stačí 60GB prostĚ jen na to wowko no...:) Tak nepiš "Notebook na hry" ale "Notebook na wowko":roll: To potom něco najdeš, projeď alzu;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 omg snad nějakej je ne?Řikám aspoň aby na tom šlo bez problémů wowko,paměť mi stačí 60GB prostĚ jen na to wowko no...:) Koukal si na ten můj ? wowko na něm jede vpohodě :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Koukal si na ten můj ? wowko na něm jede vpohodě :) jj máš tam příspěvek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 hojte mam msi notebok s wifi od delu.....ani boha se nemůžu připojit na router(pc,psp jede) nejsem žadnej pc odborník...nějaké rady?????dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 hojte mam msi notebok s wifi od delu.....ani boha se nemůžu připojit na router(pc,psp jede) nejsem žadnej pc odborník...nějaké rady?????dik Koukni se do stavu adaptéru , jestli jede DHCP (ejstli ti router přiřazuje IP ) kdyžtak nafoť detaily . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Vlastním(e) tento notebook http://www.geekzone.co.nz/images/news/acerFerrari4000.jpg Ale chtěl jsem se zeptat, jaký hry na tom maximálně rozjedu. Zatím jsem skošel pouze : TrackMania forever Spore : Tvoření příšerek Myslíte že by tento notebook utáhl WoW ?:bash: (Neznám složení "vnitřností"):cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Vlastním(e) tento notebook http://www.geekzone.co.nz/images/news/acerFerrari4000.jpg Ale chtěl jsem se zeptat, jaký hry na tom maximálně rozjedu. Zatím jsem skošel pouze : TrackMania forever Spore : Tvoření příšerek Myslíte že by tento notebook utáhl WoW ?:bash: (Neznám složení "vnitřností"):cry: tak napis aspon nazev ntb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts