cejdap Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 Ja mam Lenovo T61 a jsem spokojeny :) Opravdu je to kvalitni notas :) Jinak preferuju IBM ted Lenovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 Tak jsem si pořídil IBM X41 Tablet a nemužu si ho vynachválit ... :-) Tak ten vypada hodne slusne ;) Ja ted cekam na IBM T40 .. .. kdyby nase skola neprimo nezakazovala notesy, take bych mel neco takoveho ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 Tak ten vypada hodne slusne ;)Ja ted cekam na IBM T40 .. .. kdyby nase skola neprimo nezakazovala notesy, take bych mel neco takoveho ;) sehnal jsem ho s roční zárukou a úplně nově koupenou baterkou :-) už se těšim až ho vyzkoušim ve škole.... a tabletová verze winXP je docela vydařená,hlavně ty tabletový progámky ..... ale stějně tm půjde jako dualboot nějakej linux... nevíš náhodou o nějakym kterj by byl přispůsobenej tabletům?? něco jako tablebuntu není?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 Tak proc jim delas reklamu v avataru a v podpisu?prej ze tiger byl problemovej OS. Tedka si tam dam Leoparda a jestli to bude to same ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 sehnal jsem ho s roční zárukou a úplně nově koupenou baterkou :-) už se těšim až ho vyzkoušim ve škole.... a tabletová verze winXP je docela vydařená,hlavně ty tabletový progámky ..... ale stějně tm půjde jako dualboot nějakej linux... nevíš náhodou o nějakym kterj by byl přispůsobenej tabletům?? něco jako tablebuntu není?? Tak jsem zjistil, ze klasicke Ubuntu uz by melo mit zabudovanou podporu, pro vetsinu tabletu (hlavne pro tablety s drivery Wacom). Jedina nevyhoda zatim pry je, ze neni hand-recognising software - tzn. neni zadny software, pro rozpoznani psaneho textu a prevedeni ho do klasickeho (proste grafitti). Jinak pry bezproblemu ;) Takze muzes zkusit.. to Sim3to: aha ;) Uvidime, jestli to je OSkem, ja bych rekl, ze cely Apple je prohnily (uzivatel je doslova nucen kupovat si pouze jejich zbozi a prislusenstvi). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 Cekam rady skusenejsich lidi tak prosim potrebuji poradit dozvedel jsem se ze budu na skole potrebovat notebook na rysovani v autocadu co by jste tak doporucily znacku piste kdyztak i odkazy na notebooky ktery doporucujete na cene zatim nezalezi a bude tedy i na nejakou tu hru,net..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 pokud ti jde o rýsování v 2D tak to zvládá snad každej ntb(no low-end) .. to není tak náročnej program .. pokud by jsi ale chtěl pracovat v Iventoru nebo v Catia atd a renderovat nějaký animace atd tak potom potřebuješ namakanej ntb ... a nevim jestli by byl vůbec výhodnej takovej ntb když tam nemůžeš dát pořánou grafárnu atd... jinak doporučuju ntb od IBM :) nějakej Thinkpad což jsou řady R T X ... s ntb Lenovo (řada V N) zkušenosti nemám ... pokud by si nepotřeboval nic extra a spíš do školy tak já jsem kupoval X41 tablet verzi s roční zárukou za 14k což je za tablet hodně málo a když si vezmeš že je to IM tak je to supr cena .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 mam HP nx6125, 1800mhz, je to muj milovanej voprejskanej dědeček...mam ho rad (: setril sem na nej sam xD ale i tak si ho nevazim, novej či lepší nechci, staci me notes na net edit: jde mi dost o vzhled a výkon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 tak ja dneska v prodejne videl tenhle http://www.alza.cz/sony-vaio-sr19vn-c2d-d96988.htmfakt hustej podle me i vzhled peknej a neni ani moc velek a vaha taky ok i vykon proste vsechno v jednom. kdybych mel ty prachy tak do nej hned du...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Září 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 tak ja dneska v prodejne videl tenhle http://www.alza.cz/sony-vaio-sr19vn-c2d-d96988.htmfakt hustej podle me i vzhled peknej a neni ani moc velek a vaha taky ok i vykon proste vsechno v jednom. kdybych mel ty prachy tak do nej hned du...... Vaio jsou nej. alespoň podle mě, proto se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 pokud ti jde o rýsování v 2D tak to zvládá snad každej ntb(no low-end) .. to není tak náročnej program .. pokud by jsi ale chtěl pracovat v Iventoru nebo v Catia atd a renderovat nějaký animace atd tak potom potřebuješ namakanej ntb ... a nevim jestli by byl vůbec výhodnej takovej ntb když tam nemůžeš dát pořánou grafárnu atd... jinak doporučuju ntb od IBM :) nějakej Thinkpad což jsou řady R T X ... s ntb Lenovo (řada V N) zkušenosti nemám ... pokud by si nepotřeboval nic extra a spíš do školy tak já jsem kupoval X41 tablet verzi s roční zárukou za 14k což je za tablet hodně málo a když si vezmeš že je to IM tak je to supr cena .. rysovani bude i v 3D kazdopadne diky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 U notebooku me jde hlavne o vzhled a pak o vykon nedelam na notasi krome hudby,filmu,netu,officu a nakejch ICQ atd...nic moc jinyho takze sem si koupil MSI WIND protoze se mi nelibil Asus 1000H...spokojenost za malo penez toho umi hodne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 tak ja dneska v prodejne videl tenhle http://www.alza.cz/sony-vaio-sr19vn-c2d-d96988.htmfakt hustej podle me i vzhled peknej a neni ani moc velek a vaha taky ok i vykon proste vsechno v jednom. kdybych mel ty prachy tak do nej hned du...... s tema komponentama, co v sobe ma, je na muj vkus ponekud predrazeny:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 [;421411']s tema komponentama' date=' co v sobe ma, je na muj vkus ponekud predrazeny:blink:[/quote']na Sony ani ne :lol: navic je to 13,3". na tu je to solidni vybava :D takova Z-ka jsou uz trochu ouvejs :D ale vzhledem k designu, hdmi a vydrzi, aspon u tech usmolenejch modlech co jsou v CR nabidce (1xSR 1xZ) se me oosbne Z jevi jako o neco malinko lepsi volba (o hodne drazsi :lol:) SR ma malinko lepsi grafiku na hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 http://www.alza.cz/dell-xps-1530-d93699.htm co rikate na tenhle Dell http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv5-1070ec-d96416.htm a co rikate na tenhle HP piste kterej by jste brali a duvody diky Edit: corvette a duvody? proc to Dellko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 ten dell.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Dobrej prosim mohly byste mi poradit notebook kolem 15 tisic ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Dobrej prosim mohly byste mi poradit notebook kolem 15 tisic ? co říkáš na ten co jsem ti poslal? edit: http://console-forum.net/showpost.php?p=423687&postcount=3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 No ja nevim no... dell je dobra znacka... ale koukal sem na ASUSE a za stejny prachy by se dali koupit mnohem nabusenejsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Jedine Dell, to je drzak a zarucena kvalita provedeni.. Navic XPS - pro hrani delanej ;) Pokud chces super notebook, invertuj do IBM/Lenovo, Dell, ci Fujitsu Siemens, pokud stredni tridu, tak Toshibu, Asus, Sony a pokud nejnizsi a tridu smejdu, tak Acer! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 nasel sem tenhle notas. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=57181 . za ty prachy docela naloz podle me a jeste overena znacka. je lehkej vykonnej a baterka vydrzi 6 hodin i kdyz ma jen integrovanou grafiku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 tak já mám tenhle notas http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55779 a jsem dost spokojenej ma pekny desing a dobry parametry.....tenhle acer je úproste super notas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 nasel sem tenhle notas. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=57181 . za ty prachy docela naloz podle me a jeste overena znacka. je lehkej vykonnej a baterka vydrzi 6 hodin i kdyz ma jen integrovanou grafiku.... Ten je hodne v pohode! Rekl bych, ze je to zajimava alternativa k EEE ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Jedine Dell, to je drzak a zarucena kvalita provedeni.. Navic XPS - pro hrani delanej ;)Pokud chces super notebook, invertuj do IBM/Lenovo, Dell, ci Fujitsu Siemens, pokud stredni tridu, tak Toshibu, Asus, Sony a pokud nejnizsi a tridu smejdu, tak Acer! Anonyme tak mam tedy jit do toho Dellu nez ten HP o stranku niz tam mam odkaz na Dell XPS a pak tam mam HPcko co tedy myslis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 nwm co mate proti Aceru znam minimalne 15 lidi aa nikdo zatim nemel zadnej problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts