Nil3E Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Jsem v ohledu DS uplna lama byl bych rady pokud mě zodpovíte nasledujici dotazy..za každou odpoved THX... 1) Nakupoval z vás někdo na dealextreme.com DSTT,je funkční bez problému? 2)Slyšel jsem něco o "FAKE" kartách DSTT,co je na tom pravdy 3)pokud už bych měl tu "FAKE" kartu,muže mi poškodit NDS ? diky....:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mirage_cz Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Hej nehadejte se. Mozna ze ma fake od wigufa. Ale ja mam original taky od wigufa a bude to asi tim ze wigufovi jeho dodavatel poslal dodavku plnou fakeu a on si to nemoh zkontrolovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robot2037 Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 nikdo se tu prece nehada, me jen zajima jak to je a podle ceho to poznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mirage_cz Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Takze jelikoz sem rodina s uzivatelem lentilek2 a jelikoz mi volal ma znaky pro fake kartu sice ji neotevrel ale ma tam 2 . :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Mam tam 2,pin křivě nalepená nálepka ze předu,a když tam dám microsd kartu tak mi mi tam skoro polovina vyčuháva. PS:Ale funguje normálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nil3E
Jsem v ohledu DS uplna lama byl bych rady pokud mě zodpovíte nasledujici dotazy..za každou odpoved THX...
1) Nakupoval z vás někdo na dealextreme.com DSTT,je funkční bez problému?
2)Slyšel jsem něco o "FAKE" kartách DSTT,co je na tom pravdy
3)pokud už bych měl tu "FAKE" kartu,muže mi poškodit NDS ?
diky....:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
29 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts