lordfrikk Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Cau hele me to jde v pohode vse zapnout ale ten obraz se promita jen v XMB menu ale jakmile zapnu hru tak se mi opdoji usb... nevite co stim??? Cetl sem i ostatni komentare ale z toho sem nijak nepochitil cim by to mohl bejt takze jestli mi to nekdo vysvetlite lip tak bych byl vdecnej... A zapl si v Recovery remotejoy[GAME]? Remotejoy navíc u některých her nejde, mě třeba u NFS Wanted... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 a nekterych her mi to i freezlo psp kdyz sem dal save treba u loco roco ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 A zapl si v Recovery remotejoy[GAME]? Remotejoy navíc u některých her nejde, mě třeba u NFS Wanted... coze, kde? projel sem cely recovery ale nvm co myslis...zapl sem remotejoy pouze v plugins... a tahle hra by me mela jit...protze je to ta sama co je na obrazku u navodu na http://psp.novinky.org coz je Star Wars:The Force Unleashed... takze to nejak pls upresni co myslis.... Edit: Uz sem to rozjel i ve hrah takze vse je OK! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeJF1468622180 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 ahoj!Mam dve otazky.. 1.Neviete prečo mam len 3 fps? 2.Kde sa ukladaju videa? Thx yo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 funguje to v pohodě a mám takovej dotaz existuje nějakej plugin, kterej vypne u PSP display? edit: akorát když zapnu fullscren tak se psp vždy sekne, jo nejde zvuk z repráku de s tim něco udělat? sekne se to i když spustim hru! edit2: hm tak dneska sem to zapnul a už to nejde vůbec:(co s tim? edit3: vše vyřešeno až na to sekání ale co můžu čekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heindlik Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 jak dosahnu toho aby se mi nahraval zvuk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleiders Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Lidi Prosím potřeboval bych pomoct nevím v čem jechyba vsechno jsem postahoval udelal co mam udelal jsem vlastne ze jsem stahnul RemoteJoy hodil remoteJoy.prx do sepplugins v PSP a ve Game.txt jsem napsal ms0:/seplugins/remotejoy.prx pak jsem si sehnal i to na naistalovanini PSP typu B prsote vsechno mam nevím kde je chyba pomoztemi prosíím mudu moc vdečnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 jak dosahnu toho aby se mi nahraval zvuk? musis prepojit psp s modrym vstupom na kompe kablom, aspon myslim ze tak mi to islo no bolo to hrozne potichu ale to mozno aj kvoli mojmu kablu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Čaute chtěl bych se zeptat jestli jde remote joy i na psp který je flashlý pomocí CFW enabler 3.30... Jeslti jo mohli by jste prosím sepsta nějaký návod co mám udělat? Když v CFWenableru dám setings a tam plugins buď to tma píše že nic nenašel a nebo u toho píše error... :(( přitom txt dokumenty tam mám i s tím dopsáním v nich.. Ale nevím co prostě dál... edit: ten error mi píše u jakýchkoliv pluginů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.