valdoDK Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 No uz mi praskala schranka PM ze mam spravit sponzor rank tak nech sa paci ;) thanks/credits uvitam a ak este nejake ranky su ktore by potrebovali spravit sem s tym nech to spravim ;) SPONZOR RANK: TAK PRIDANE NEW: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 no mě by se spíš líbil ten obrázek dolaru jak už tu někdo dával rank s ním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Září 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 no mě by se spíš líbil ten obrázek dolaru jak už tu někdo dával rank s ním to som si nevsimol skus dat odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 super..mě se to libí,nejsem zrovna přiznivcem mac-u ale libí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 tady http://console-forum.cz/showthread.php?t=33786 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 pokud spojíte ten dolar s tvým fontem myslím si ze to bude velmi pekny rank:);) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 to jsem právě myslel :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 A proc to neudelat tak, ze by si sponzor mohl napr mezi temito tremi ikonkami vybrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 to by musela byt 3x userclass pre darcov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Září 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 uz pracujem na dalsich ak si pockate musim zhanat material ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 misto toho loga z MACu bych tam dal ten dolarek, jinak pismo bych nedelal vsemi velkymi - jen prvni, jako je tomu u ostatnich hodnosti (GD), tak at se drzi nejaky styl a at to ladi.. Pokud se zmeni to logo MACa na $ a bude velke jen prvni pismeno, je to bez mych dalsich vyhrad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 uplna zbytecnost....staci to co mam napsani pod nikem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 to by musela byt 3x userclass pre darcovAspon by se na tom vic trhlo...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Září 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 TAK PRIDANE NEW: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 V tuto chvili se mi nejvice libi: .. jeden dotaz, kdyz je nekdo napr. mod + uploader, proc nema obe ikonky? Ja si myslim, ze by to bylo logicke.. Ostatne i napr. na warforu jsou pod nickem VSECHNY skupiny, ve ktery user je.. .. takze mod, ktery prispel by imho mel mit bude nejakou ikonku Mod + Sponzor, ci obe ikonky, anebo hlavne mit pod nickem napsane Moderator + Sponzor.. precijen, je rozdil: moderatori, co dali nejakou tu korunku na chod fora, moderatori co nedali nic a moderatori, co jeste uploaduji (uploaderi), ci pripadne jeste dali take nejaky ten cash.. Myslim si, ze je to nespravedlive a ze kazdy ma pravo, byt ukazan v jasnem svetle, kam vsude patri.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Anonymous_ koukni třeba markovi na profil..má jak Mod tak Uploader..tohle už dávno funguje .....btw http://console-forum.net/showgroups.php :dozey: ... no jinak asi nejlepší to Euro nebo ty platební karty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 ten visa/master je v pohodicke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Září 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 j u mna ako u tvorcu boduju karty ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Anonymous_ koukni třeba markovi na profil..má jak Mod tak Uploader..tohle už dávno funguje .....btw http://console-forum.net/showgroups.php :dozey: ...no jinak asi nejlepší to Euro nebo ty platební karty... o ShowGroups vim, ale asi by to melo byt viditelne, jako nejaky dik sponsorum ne?! :dozey: .. nebudu se koukat ke kazdymu clenovi do showgroups, jestli nahodou neni i v jine skupine a nemel bych mu vzdyt vetsi poctu.. Marek mozna, ale ma tam stale napsane jen Moderator (kdyz pominu obrazek, ktery si kdokoliv muze hodit do avataru :dozey: ) - coz je hlavni.. Platebni karty nejvice odpovidaji skutecnosti, ale designove se mi nejvice libi dolarek :) Pro mne je to hlavni symbol penez, co se mi vybavi... penize=cash=$ :) Kazdemu je to hned jasne uz odmalicka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 nejlepší je dolar , protože ty karty jsou podle mě moc malé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Mě se taky nejvíc líbí ten dolar :) ... ale jelikož nejsem sponzor tak do toho nemam co mluvit že :dozey: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Nejhezčí se mi zdají karty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Září 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 4 SPONZOROVIA sa vyjadrili na karty takze KARTY VYHRAVAJU MOZME SI ZATLIESKAT :D EDIT: idem ich trocha zvacsit ;) EDIT2: karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 o ShowGroups vim, ale asi by to melo byt viditelne, jako nejaky dik sponsorum ne?! :dozey: .. nebudu se koukat ke kazdymu clenovi do showgroups, jestli nahodou neni i v jine skupine a nemel bych mu vzdyt vetsi poctu..Marek mozna, ale ma tam stale napsane jen Moderator (kdyz pominu obrazek, ktery si kdokoliv muze hodit do avataru :dozey: ) - coz je hlavni.. Platebni karty nejvice odpovidaji skutecnosti, ale designove se mi nejvice libi dolarek :) Pro mne je to hlavni symbol penez, co se mi vybavi... penize=cash=$ :) Kazdemu je to hned jasne uz odmalicka :D a není zbytečný aby sponzor/uploader/moderátor atd. v jedné osobě měl pod nickem sloupeček obrázků na celou stránku (vím, přeháním ...) ...podle mě stačí obrázek + text k nejvyšší jeho hodnosti...pokud se o to někdo zajímá může si jeho další najít v ShowGroups ... Valdo jj dobrý...moh bys ještě dodělat pro všechny hodnosti když už jseš v tom :P - Junior moderator - EX-moderator - Super moderátor edit: Závorka: nevšim sem si, že JM už je xD .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 junior je ok... ale eště i spešl pro shadow.wizarda(ex-admin) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.