narliza Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 ff nehraju :D nevim kdo to je? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 ff nehraju :D nevim kdo to je? :D Yuffie je dcera vládce malé vesničky Wutai ;) :D ale když to nehraješ asi nemá smysl aby si to věděl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeeD Johny Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Dekuji za souhlasy a hlavne thanksy, to jsem ani necekal. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 [/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 Jasne že Sephiroth byl ze záporaku nejlepší,(prozvlast kdyz sephiroth probodl Aerith,to byl nevetsi sok a taky hodně smutná scéna)...když jsem hral FF VII a prosedil jsem u něho cele prázdniny,ty doby jsou nezapomenutelné a pokažde si je rád zopakuju a to same u FF 8. Genesis se objevil už v Dirge of Carberus na konci :) , a Genesis urcite neni zrovna nejhorší postava,kterou bych hned neodsuzoval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeeD Johny Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Jasne že Sephiroth byl ze záporaku nejlepší,(prozvlast kdyz sephiroth probodl Aerith,to byl nevetsi sok a taky hodně smutná scéna)...když jsem hral FF VII a prosedil jsem u něho cele prázdniny,ty doby jsou nezapomenutelné a pokažde si je rád zopakuju a to same u FF 8. Genesis se objevil už v Dirge of Carberus na konci :) , a Genesis urcite neni zrovna nejhorší postava,kterou bych hned neodsuzoval.... Teda ze se nestydis tady tak okate spoilovat :) (je fakt, ze tu chybi "spoiler modifikace fora"), ale i tak... :roll::D Genesis v DoC vypada hrozne - tam je to absolutni Gackt. Jedina vec, ktera je tam na nem dobra, je to obleceni co ma na sobe, to tam ma lepsi. Ale proste je to ubohy marketing tyhle kompilacni tituly. Zlomili kouzlo puvodni FF VII, nerikam, ze jsou to braky (FF CC jsem hral rad), ale proste ne, neni to ono. Napriklad akcnejsi podani hry, dobre, miri na mladsi publikum.. Ale ze tam beha pomalu desitka okridlenych postav, to uz je blby.. :) Ale nebudu se opakovat, tyhle kompilacni zalezitosti jsou uz dlouho nekonecnym tematem vasnivych diskusi na specializovanych FF forech a vlastne to tak zustane. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vencalam Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 Which Final Fantasy Character Are You? Final Fantasy 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 vyšlo někomu angeal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Which Final Fantasy Character Are You? Final Fantasy 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasisek Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 mě vyšlo Cloud ale genesis by nebil špatnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genesis Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Which Final Fantasy Character Are You? Final Fantasy 7 ale chtěl jsem Genesise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.