Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Which Final Fantasy Character R U?

EpiC1468621732

Recommended Posts

Jasne že Sephiroth byl ze záporaku nejlepší,(prozvlast kdyz sephiroth probodl Aerith,to byl nevetsi sok a taky hodně smutná scéna)...když jsem hral FF VII a prosedil jsem u něho cele prázdniny,ty doby jsou nezapomenutelné a pokažde si je rád zopakuju a to same u FF 8. Genesis se objevil už v Dirge of Carberus na konci :) , a Genesis urcite neni zrovna nejhorší postava,kterou bych hned neodsuzoval....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasne že Sephiroth byl ze záporaku nejlepší,(prozvlast kdyz sephiroth probodl Aerith,to byl nevetsi sok a taky hodně smutná scéna)...když jsem hral FF VII a prosedil jsem u něho cele prázdniny,ty doby jsou nezapomenutelné a pokažde si je rád zopakuju a to same u FF 8. Genesis se objevil už v Dirge of Carberus na konci :) , a Genesis urcite neni zrovna nejhorší postava,kterou bych hned neodsuzoval....

Teda ze se nestydis tady tak okate spoilovat :)

(je fakt, ze tu chybi "spoiler modifikace fora"), ale i tak... :roll::D

Genesis v DoC vypada hrozne - tam je to absolutni Gackt. Jedina vec, ktera je tam na nem dobra, je to obleceni co ma na sobe, to tam ma lepsi. Ale proste je to ubohy marketing tyhle kompilacni tituly. Zlomili kouzlo puvodni FF VII, nerikam, ze jsou to braky (FF CC jsem hral rad), ale proste ne, neni to ono. Napriklad akcnejsi podani hry, dobre, miri na mladsi publikum.. Ale ze tam beha pomalu desitka okridlenych postav, to uz je blby.. :) Ale nebudu se opakovat, tyhle kompilacni zalezitosti jsou uz dlouho nekonecnym tematem vasnivych diskusi na specializovanych FF forech a vlastne to tak zustane. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 years later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu