Darius15 Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 to se mi nezda jako pravej ten screen prece maji byt novy vlnky a na tom screenu jsou stary se slima jak je zname Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 za prvé je to beta verze takze to tam nemusi byt a za druhe ten nazev si muzu udelat taky... treba 6.00 conter tester BETA 2.01 ...je na to programek ale myslim si ze ty lidi to nemaj zapotrebi...:D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 to PSN a screen capture vyzera celkom dobre.. len nechapem preco im tak dlho trvalo pridat funkciu screenshotov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 tak ten update mne moc nepotesil, sice PSN zni dobre dle description a screen capture bude take skvelej, RSS take neni spatne, ale najednou jaksi vypadlo to hlavni - UPDATE (toho sileneho) PROHLIZECE! Na to jsem se tesil nejvice a najednou jaksi nic?! Celkem zklamani.. Sir Jarousek to je pravda, bylo by znacne nelogicke nyni ihned vydavat 5.00.. BTW, nevite nekdo, kdy cca bude PSP 3k? Nejak jsem se v release date ztratil, nebo jeste nebylo zverejneno? Ja bych rekl, ze uz to bude celkem brzo, ne? Urcite to chteji vydat jeste pred vanocema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 tak ten update mne moc nepotesil, sice PSN zni dobre dle description a screen capture bude take skvelej, RSS take neni spatne, ale najednou jaksi vypadlo to hlavni - UPDATE (toho sileneho) PROHLIZECE! Na to jsem se tesil nejvice a najednou jaksi nic?! Celkem zklamani..Sir Jarousek to je pravda, bylo by znacne nelogicke nyni ihned vydavat 5.00.. BTW, nevite nekdo, kdy cca bude PSP 3k? Nejak jsem se v release date ztratil, nebo jeste nebylo zverejneno? Ja bych rekl, ze uz to bude celkem brzo, ne? Urcite to chteji vydat jeste pred vanocema. Jsou to pořád jen rumors, klidně tam ten lepší internetovej prohlížeč může být (a chtělo by ho to :) ). A pokud se nemýlím, tak by se PSP 3K mělo do Vánoc objevit minimálně v Japonsku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 tak ten update mne moc nepotesil, sice PSN zni dobre dle description a screen capture bude take skvelej, RSS take neni spatne, ale najednou jaksi vypadlo to hlavni - UPDATE (toho sileneho) PROHLIZECE! Na to jsem se tesil nejvice a najednou jaksi nic?! Celkem zklamani..Sir Jarousek to je pravda, bylo by znacne nelogicke nyni ihned vydavat 5.00.. BTW, nevite nekdo, kdy cca bude PSP 3k? Nejak jsem se v release date ztratil, nebo jeste nebylo zverejneno? Ja bych rekl, ze uz to bude celkem brzo, ne? Urcite to chteji vydat jeste pred vanocema. přesně za dva týdny .. 15.10 2008 pro EU trh ...celosvětový launch v jednom dni .. btw všechno to jsou rumors tak ten prohlížeč neber tak vážně ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 dvě videa od PSPgen edit: na videích je v prohlížeči vidět flashplayer 10(nejspíš:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 já mám takovej dojem že tam je napsáno FLASH ENABLED než FLASH 10 :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 jj taky bych řekl , bohužel :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 tak to vypada fakt skvele asi si to psp vazne koupím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson194 Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 Ty krásko vypadá to hustě už se těšim na ten novej bruser bude to docela zajímaví už se těšim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 tak nejspíš potvrzení FW 5.00, bude potřeba k PSP PS Store PlayStation Store for PSP will require PSP firmware v 5.00 SCEJ recently announced that it would open PlayStation Store for PSP, on Wednesday, October 15, in Japan. According to jp.playstation.com, PSP system software version 5.00 or higher will be required to access the store, so its pretty safe to assume the firmware will hit Japan on October 15. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 Pokud by vyšel na netu Debug Firmware tak budu moooooc ráád :love::love::oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Můžu se zeptat k čemu je PS Store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 11, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Muzes na nem nakupovat hry na psx treba , stahovat dema , videa , trailery , temata xmb , atd . :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 na první stránku přidány potvrzené informace o novinkách ve FW 5.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 takže žádný nový browser ... super :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirdus Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 Jsem zvědavý za jak dlouho po vydání ofic. verze bude 5.00 M33... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 tak zejtra že? jsem na to zvědavej.. po delší době nějaké to zpestření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 od FW 3.71 m33 az do FW 4.01 m33 jsem nezaznamenal nejake velke zmey az na goo!messenger na kterym neni nikdy nikdo on-line docala bych ocenil ten novy browser,ktery nebude..... ovsem se mzeme tesin na spoustu nových blbostí. nefascinujší na těch FW je nové číslo v system informati on:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 Ten sleep timer a nová kláveska jsou good. Ale kde je novej browser? A podpora vytváření screenshotů??? JSEM ZKLAMÁN:( ostatně jako u fw 4.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 a us je tady oficialni video firmware 5 s ukazkou PS Store pres PSP http://blog.us.playstation.com/2008/10/14/firmware-50-demo-playstation-store-on-psp/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sc0uT Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 pls překlad:( Co zkusit http://translate.google.cz/translate_t :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 FW: 5.00 je uz venku Changelog: * The [PlayStation® Network] category has been added, and [PlayStation® Store] is now available under this category. * PlayStation® format software can now be output in interlace format on a connected device. * PlayStation® format software can now be output in full-screen size on a connected device. * The sleep timer feature can now be used under [Music]. * The system will automatically change to USB mode when a USB cable is connected. * The [Original] theme has been redesigned. Download: http://www.psp-hacks.com/file/1568 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 uz ho mam stazeny az se mi nabije psp tak ho nainstaluju a editnu novinky EDIT: testnu PSN do patku. a pak napisu EDIT2: tak uz ho mam nainstalovanej a jeste dodam ze u tech vlnek je jeste vice barevnych kombinaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.