MAMUTH Odesláno Květen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 sakra...tam me to rozciluje nejvic, u ikon me nevadi ze tam neni,ale u tohodle me oproti normalnimu xmb to blikani uplne chybi EDIT: tak me napada ze kdesi jsem videl jak to mel borec upraveny tak ze mu to svitilo modre,ale to bylo nejspis jeste na 3.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 tak sem se vratil k originalu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 mrknete na tohle :) original ikonky ale ne-original pozadi :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 si faaaakt POKROKOVYYY! :D vsak tam nemas nic zmenene... okrem toho ze si si zmenil region o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 si faaaakt POKROKOVYYY! :D vsak tam nemas nic zmenene... okrem toho ze si si zmenil region o_O no to je tak myshoo, minule si mi poslal stranku a rekl si, ze je na ni font co uvolni misto ve flash0 ale ja sem ho tam nenasel tak to ted nejak neupravuju :) Po 2 brickoch sa mi do toho ani moc nechce :lol: btw. mam dotaz, kdyz surfuji na webu na pspcku tak se mi casto nenactou nektere obrazky a napise to ze mam zapnut ten natroj na setreni pamete.A kdyz je vice mista ve flash0 tak se mi ty stranky nactou :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 lol... browser nezasahuje do flash0 nijako... myslim ze cely fw je tak spraveny aby nemal pristup do flash0 okrem update.... btw tu je ta theme: http://www.mydatabus.com/public/myschoo/z/NOIR_Black_Theme.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 dnes rano sem nasel na qj.net pekne ikonky a dokonce sou i na 3-40OE :) Tak sem neváhal a dal to do psp... sedi tam i origo font :) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 bulkoš, šoupni to sem, dam je do PSP taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 Tak tady to je. Jeste prikladam obrázky co sou v tom packu :) ... ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7lance7 Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 Tu je moje XMB dúfam,že sa páči font sami nechcelo menit sami lúbi ten čo tam je. http://img152.imageshack.us/img152/8034/plochayo5.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 Tu je moje XMB dúfam,že sa páči font sami nechcelo menit sami lúbi ten čo tam je. http://img152.imageshack.us/img152/8034/plochayo5.png hm, mas to pekny ale stary :lol: ty ikonky sou uz dost stare,ale ten preklad ujde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7lance7 Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 Nj inač nekedy možeme zaparit chcem urobit stretko v Skalici ak bude čas po nete zaparíme.Ja,Miky hokejista možno poznáš a ešte nejakých hokejistov alebo spolužák. Ja viem ja už mám tie ikony dlho ale zas mám tam preklad a vypínanie z menu :D uvitanie a tie témy mám lepšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 Tu je moje XMB dúfam,že sa páči font sami nechcelo menit sami lúbi ten čo tam je. http://img152.imageshack.us/img152/8034/plochayo5.png sry ale je to priserny gyc nehovoriac o tom ze ti network ikona chyba ot zmazany ---->> pouzivajte PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7lance7 Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 Tá network ikona je naschval :D ja mam namiesto toho vypínanie a nešla mi tam nahrat ikona TURN OF a gyc nevem čo je inač ok.Nevem čo je tam také skarede ale ok:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 nehodi sa to k sebe... kombinujes jablka s hruskami.. a vznika gyc... sub ikony ti nejdu z hlavnymi ikonami atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7lance7 Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 Jaaj tak jak myslíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 po dlhej dobre zmena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 po dlhej dobre zmena myshoo ty carky v tej baterke jak rychlo ubudaju :?: po jednej ci po dvoch :blink: btw. posli mi to xmb please :angle: :angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 jj .. uploadni to pls :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 moc pěkne xmb menu myschoo, máš vkus :) btw já mam default PSP klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 jj, moc hezky... innercy dela fakt stylovy ikonky a ten wallpaper co tam mas se k nim sqele hodi, stejne tak nenapadna waveka... ps: ta baterka je normalne na 4 stupne (od 3 carek do zadne) ...jinak to zatim ani nejde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 tuto to mate ;) :bash: west][: baterka ubuda po 2 dielikoch ;) ... to jest 6 - full 4 a 2 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 tuto to mate ;) :bash:west][: baterka ubuda po 2 dielikoch ;) ... to jest 6 - full 4 a 2 ;) vzdyt jo... tak jsem to myslel, ale asi spatne popsal... 6,4,2,empty (4 stupne) jinak jsem objevil super ikonky od innercyho ale dal je do spouteze tak je asi jeste nejakou chvili neuvolni, ale vubec nevypadaj spatne :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 tieto liatris si tam dam ked ich vyda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 tuto to mate ;) :bash:west][: baterka ubuda po 2 dielikoch ;) ... to jest 6 - full 4 a 2 ;) jo :thanks: porad mi pls, kdyz uz to mam stahly, tak kam to mam zkopirovat jo a bude to fungovat na 3.03OE-C ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.