xDante1986 Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 tak hra už vyšla bohužel zatím jen JPN...doufám, že ještě dnes vyjde i ENG, co jsem zatím zkoušel tak paráda...dál nehraju dokud nebudu mít ENG verzi link na JPN verzi http://www.filefactory.com/file/59776c/n/2803_Akumajou_Dracula_Ubawareta_Kokuin_JPN_NDS-iND_zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Mno tak ENG verze je out a na IGN už maj recenzi. I kdyby to bylo blbý tak to stáhnu, pač je to Castelvania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vashut Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Mno tak ENG verze je out a na IGN už maj recenzi. I kdyby to bylo blbý tak to stáhnu, pač je to Castelvania. Ať hledám, jak hledám, nic nenacházím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Podle mě to na netu dneska eště nebude. tak zejtra pozjtří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 ENG verze nevyšla,v relasech není.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Kdyby vysla dejte vedet klidne :) Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Už je to venku. Zkuste Romulation Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 jj ENG verze je už venku :) Castlevania_Order_of_Ecclesia_NDS-VENOM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Diky za odkaz pro lenochy jdu to zkusit :) Sice jsem ted neuveritelne zavislej na Zeldikovi kteryho sem davno odlozil ale ted jsem ho rozjel takovym zpusobem....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 zelda je proti tomu nic...jasných 10/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Viděl jsem video, bypadá to skvěle... btw. mam podpis toho japonce( Igarashi??) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 Jo tak vcera sem nejakou hodku hral...No nevim bavi me to moc ale zatim je to pro me nejtezsi dil :) Oba predchozi dily na NDS byli i pro zacatecnika celkem prijatelna zezacatku ale tohle me prijde uplne jiny... Na grafice me nic zezacatku nezaujalo ale v dalsi lokaci (ten les myslim) se to zlepsilo, zvuky a HUDBA jsou pro me nejvetsi pozityva zatim :) Jooo ale nejvetzsi MINUS je pro me mapa na hornim displeji, prijde me HROZNE MALA :( Spatne se me v ni orientuje kde presne jsou dvere atd...Ale mozna sem byl uz ospalej a slepej tak uvidim dneska :) Pro me zatim 7/10 ale zmeni se to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 to jsi asi byl :) protože naprostá pohoda....já včera už usínal a byl jsem proti druhému bossovi takovému obřímu kostlivci a nějak mě ničil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 konečně už vyšla :love: až vpondělí přijedu domů, tak si ho hned zahraju, protože dsko mám doma a jsem na intru :D samzřejmě mě čekaj eště 2 díly před tim :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 to máš blbé v pondělí už to budu mít dohráno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 To já si taky myslel že to dám popořadě, ale ty předchozí mě nějak moc nebavily. Včera sem sundal prvního bosse (na pátej pokus) a asi s tim jen tak neskončim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 ty předtím jsou taky super pokud tě nebavili tamty nevím proč by tě měl bavittento díl....jsou poměrně těžké pro dost hráčů....ale jsou super jak portrait of ruins tak dawn of sorrow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 ja když si na GBA emu zahrál Aria of Sorrow, tak to sbírání duší bylo užasný :P v dalšim dílu to je taky hustý. Rozhodně hraju všechny díly, takže dám popořadě i tyhle, at to jde hezky příběhově (pokud to bude pasovat ten příběh) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 Mno ty dvě novější na GBA sem dohrál, obě byly super. Na NDS sem hrál, ale v půlce mě to nějak přestalo bait. Nevim proč. Nejspíš to asi bude tim žýe sem hroznej cheater :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 cheatery nemám rád....se nediv že tě to neba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 neni nic lepšího, než si vyhledat zbraně, duše a vechno, aby jsi byl prostě lepší a lepší...než si nakliknout cheaty a bejt nesmrtelnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 V Tomto díle jsou tzv glyphy, které musí Sanoa nasát do sebe, aby je mohla ovládat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 Jew pravda že bez nich to je něco jinýho, ale když mi něco nejde, tak si něco zapnu a du mno. Třeba u toho novýho Naruta-Sem línej expit, tak sem si zapnul max exp after battle, ale ouha oni to tady maj nějask blbě limitovaný, takže sem to použil jednou a mám lvl 60 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 jak říkám nechápu proč hry hraješ, když používáš cheaty....podle mě to dělaj ubožáci...tak nehraj když to neumíš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 Nil3e příště tohle šoupni do DL topicu klasicky....tohle jsou spíš debaty, já to tu dával hned když to vyšlo...pro ty co chtějí jinka multilinky házej normálně do dl topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.