L3X4 Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Ja nelituju ani nahodou, koupil jsem akorát KILLZONE a pak jsem si PSP flashnul. Navíc ted ho pučuju kamošum ze školy, ktery maj TA-88v3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 ja nelituju protoze jsem si zatim nic za svoje prachy nekupoval.. a s tim co mam jsem spokojenej az na alpha max3 :D neco si pujcuju od kamose a az nebude co hrat tak uz mam par favoritu na to, co si koupim :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 ano velmi hlavně u nba 09 křuplomi to plastový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimbo Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Zdravím, ja umd nelituju protoze jsem si uz koupil flesnuty psp ;) 14gb kartama je jako novy za 4500 tis urcite se vyplatilo..jinak doporucuji se vsem co maji umd a nehrajou tak asi prodat logicky..protoze lidi co maji 3000brite to odkoupi za polovicni cenu, uvazujte ze se zacne flesovat 3000 takze uz se toho nezbavite... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 ja jich mam 5 nfs mw,carbon,pro street,burnout dominator a simpsons game a jsem spokojen:wohow:nelituju toho protoze v ty dobe jsem nemel jeste flash pspcka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Já lituji spíše sony. Kdyby ty umd stály kolem tří stovek, mám jich doma plnou skříň. Ale v tomto případě mám jen demo disk, a Burnout Legends, mimochodem pro mě nej hra na psp. A kdybych rozjel burnout na PC, koupil bych ho taky. Málo která hra si to ovšem zaslouží:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Já UMD nemám zatím žádné, ale přemýšlím, že si koupím buďto GOW nebo Midnight Club - Dub edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
core Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 mam 8 umd a lituju jen king kong a nfs pro street Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Tak já mám 4 UMD...:psp: Fifu 09 (hraju opravdu hodně sporadicky ((asi prodám)) )-byl totiž k PSPéčku Ridge Racer-dostal jsem ho...(občas zapařim) Tekken DR- moje první koupená hra a vůbec nelituju, skvělá gameska! SSX on Tour-taky koupená nedávno, často hraju a koupě nelituju a zanedlouho by konečně mělo do mé sbírky příjít GTA VCS :psp:... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synned Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Tak já mám 4 UMD...:psp:Fifu 09 (hraju opravdu hodně sporadicky ((asi prodám)) )-byl totiž k PSPéčku Ridge Racer-dostal jsem ho...(občas zapařim) Tekken DR- moje první koupená hra a vůbec nelituju, skvělá gameska! SSX on Tour-taky koupená nedávno, často hraju a koupě nelituju a zanedlouho by konečně mělo do mé sbírky příjít GTA VCS :psp:... mam flash takze hraju jen z pametovky..prodavam umd FIFA 07,World Tour Soccer 2, Splinter Cell Essentials a GTA VCS kdo by mel zajem napiste pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 mam flash takze hraju jen z pametovky..prodavam umd FIFA 07,World Tour Soccer 2, Splinter Cell Essentials a GTA VCS kdo by mel zajem napiste pm pokud by jsi byl z Prahy a chtěl za VCS kolem 200 kč tak bych to bral (mám nabídku 300 kč) :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockman Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 tak mam 2 umdcka FF7 a vajsko... Vice city uplne nejvic good game ale to FF mne nejak nebavi.... Dohrano asi 20%,jedniny co tam je dobry jsou ty hq movie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Mam jedinny originalni UMD a to SOCOM a nelituju toho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 mám uplně nový a moje první PSP 3000 takže nemám na výběr a vůbec nelituju,protože mi dneska přišla moje první hra-Midnight Club LA remix,za pár dní mi má přijít GTA VCS a Tony Hawk underground 2 remix...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Mám 5 origo ale lituju jenom Dynasty Warriors vol.2 kterou jsem si kupoval spolu s PSP. Čekal jsem něco trochu jinýho, něco jako na ps2 kde mužeš libovolně běhat po celý mapce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 hh, já mam na policce 14UMDcek, a nelituju skoro vsechny dohrany :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafik Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Ja mam jen Ape Academy mel sem to s PSP sem koupiol za 5600 s kartou 2GB a tim Ape Academy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Nelituju :D žádný UMD jsem nekoupil(jedině už s PSPčkem... který bylo za 2000 jako nový :D a to umd jsem prodal za 200 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtree Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 ne nelituju koupil sem si akorat novyho tekkena za 300kc ale ted uz mam kartu takze jenom isa a cso..umd je strata penez je to akorat pomaly a velky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 peňez je dost tak nemám proč litovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 ja ani moc nelituju, někdy jo protože si hoh flashnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Koupil jsem si Ace Combat X, TDU, Juiced 1 a 2, Killzone, Colin, Fifa09, Snooker 2005 a 2007, WSOP, NFS pro street a carbon, LCS, VCS a možná ještě něco, ale většinou v bazaru, jen některý nový. A většina je také už prodána, dokonce jsem na těch bazarových skoro ani neprodělal.. nelituju žádnýho z nich. všechny mě bavili a nejmíň mě bavilo Killzone. Edit:jo ještě SSX on tour, ale u toho lituju spíš toho, že jsem ho prodal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamikaze.suicide Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 já mám 8 her a dost toho lituju, ale zase jsem rád, že jsem podpořil hry jako takové na psp. těchto 8 her ted prodávám na techto strankach za níské ceny: http://console-forum.net/showthread.php?t=49364 TAK NEVÁHEJTE A KUPUJTE... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny 767 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 PSP jsem si koupil ve Walesu,tam nikdo neměl flashnutý stroj a ani to není pro ně potřeba.Poměr,za jak dlouho si na hru vydělají.Když jsem si chtěl zahrát,tak jsem si musel koupit orig hry.Vůbec toho nelituji.Vybral jsem si dobře a půl roku parádně pařil.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 mam 3 UMD Toca Race driver , Ridge racer a NFS:MW nelituju toho sice mam PSP FLASHNUTY ale kamos ma PsP 3000 :D a nez mu ho flashnuli tak sem mu je prodal tkaze nelituju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.