bobo Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 urcite burnout dominator , loco roco ... ale co si nejvice pamatuji ze me vtahlo do hry byl king kong ... parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Tekken, F1, CoD, FIFA 07, Hot PLX, HP5,.........................a další a další :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 no ne asi gta vcs,Ratcher and clank ,daxter,loco roco ,mercury, Hot PXL,Bornout legends, metal slug anthlogy, The Warriors tot asi vse jinak me jako chytli jeste naky hry ale to si uz nepomatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toppi3 Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 fifa 07, Virtual tenis 3, Smash Court tenis, fifa street 2, a pirati z karibiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 TDU (masooo :lol:), GTA:VSC, Burnout Legends i Dominator, NFS:UR, WRC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 pirati na konci sveta,CoD,Crush,TDR,metal slug anthology Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Def jam fight for N.Y., fifa 07, nhl 07, bmx, moh, cod2, killzone, monster hunter, chilli con carnage, Justice league heroes, GTA, burnout, untold legend 2, toca3, test driver, rainbow six. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Ted valim Grand Theft Auto: Liberty City Stories a parba, je to i po case naramna ;) Uz sem to tedy drive hral, ale ted mam slastny navrat :) Zahrajte si :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 hmm... muj best of 1. ace combat x: ski of deception 2. killzone liberation 3. daxter 4. lego star wars II 5. wipe out pure 6. burnout dominator 7. Monster hunter freedom 8. dungeon siege 9. Medal of honor: heroes (multiplayer) edit: 2brento: no vidis to na gta jsem uplne zapomnel a kdyz nad tim tak premyslim asi toho bude vic ale nejvic jsem byl sejne odvarenej z tech 1. tri her ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AzTeKK Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Tekken, Daxter, WIpeOut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 V posledni dobe se vracim ke klasice, takze Burnout Legends a SSX..... Jinak je taky dobrej kotel The Bigs a NBA 2007:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 GTA vc,WRC,RR 2,Puyo pop,chili con carnage,Daxter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 GTA vc,WRC,RR 2,Puyo pop, Tys ty nazvy teda pekne vohulil :D :D btw co mas na Puyo? Ja to zkousel a prislo mi ti jako fajn Logicka, to je tak vse :D - nic vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Ridge Racer - 100% Shrek 3 - dohrál jsem to :) Marvel Ultimate Alliance - celkem jo :) Surf's Up Tekken FF 1 - připravuju se na FF VII :) 300 - 100% Ape Academy Hot Pixel - 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Mě chytil PES 5....potom PES 6.....letos mě chytí PES 7......a příští rok mě chytí PES 8.....a jinak nic........jednou mě jeden chytil....počkal si na mě pod hromosvodem....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Loco Roco, GTA VCS, Driver 76, Ace Combat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 tak musím oznámit že ulítávám na taiko no tatsujinu 2 ;) jinak racingovky samozřejmě.....(nebudu to ani vyjmenovávat) TDU děs a bída, nebaví mě to, čekal sem od toho víc :( btw. zkoušel někdo superbejky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3vadros Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Rozhodně super je Chilli con Carnage, ale teď hraju hlavně hry ze starého GameBoye ;) Btw - nemáte někdo ty ,,bubínky,, anglicky? rybak.d je ma jen japonsky(?) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Rozhodně super je Chilli con Carnage, ale teď hraju hlavně hry ze starého GameBoye ;)Btw - nemáte někdo ty ,,bubínky,, anglicky? rybak.d je ma jen japonsky(?) :) je jenom jap verze ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 crush, daxter, killzone :) chili con carnage Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 GTA vc,WRC,RR 2,Puyo pop,chili con carnage,Daxter Hele zkusil sem ten WRC a je to pekne tezky :) Auto mi porad ujizdi na jednu stranu a pokud jezdim peclive, tak to nedotahnu ani na 14. misto :) Na nejnizsi obtiznost samozdrejme :D Dejte nejake tipy, ta hra vypada uzasne (z aut na PSP nema konkureci, blato lita vsude :) ).....jenze narocne je to jak .... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Hele zkusil sem ten WRC a je to pekne tezky :) Auto mi porad ujizdi na jednu stranu a pokud jezdim peclive, tak to nedotahnu ani na 14. misto :) Na nejnizsi obtiznost samozdrejme :D Dejte nejake tipy, ta hra vypada uzasne (z aut na PSP nema konkureci, blato lita vsude :) ).....jenze narocne je to jak .... :/ asi nejseš automobilovej tip...to se pak těžko radí :roll:...já WRC dohrál za jeden večer na nejtěžší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 Tekken Dark Ressurection, Medievil: Ressurection, Valkyrie Profile: Lenneth, Syphon Filter Dark Mirror Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 WRC bylo dost super-čím hůř je auto ovladatelný tím víc je to akce.Masově mě chytl Killzone ve dvouch-mám s toho bezva zážitky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domihnik Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 me nejvic bavilo Loco Roco,Burnout legends,Full auto 2 battlelines,Cod Road to victory a Tony Hawk´s Underground 2 Remix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.