Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

konec webu

xDante1986

Recommended Posts

já vím...jenže lidi jsou tvorové líní...a už jen to, že se musí logovat na jiném serveru je pro ně přítěží...zrovna dneska jsem měl podobný případ...holka...místo toho aby prostě jen crackla nod32, a měla tak plně funkční antivir, tak si radši stáhla avast home...protože je to "méně namáhavé"...a to jsem ji ten crack poslal a dokonce i vysvětlil, do které složky ho má nahrát. A tak jako jsem nedonutil ji, aby si to crackla, tak nepřinutíš ostatní aby psali na tvůj server....i když to ve skutečnosti není o nic složitější...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná by stálo za to říct si, proč jsi vlastně začal psát návody. Pokud proto, že tě to baví, tak pokračuj dál. Pokud jsi chtěl pomoct ostatním, co si nevěděli rady, tak to piš na přání. A máš jistotu, že alespoň jeden člověk ti to pochválí. A pokud jsi začal prostě jen tak. Z dobrého rozmaru, tak se na to prostě vykašli. Přece nebudeš dělat něco co tě už nebaví...

Odkaz ke komentáři

Snad to ode mě Dantíku nebudeš brát jako rýpnutí, ale souhlasím s tvým rozhodnutím a negativními ohlasy. Já si myslím (a taky jsem ti to už dříve psal), že v dnešní době jsou návody na hry poněkud zbytečné. Hry už zdaleka nejsou hardcore záležitostí menšinové komunity, ale masovou zábavou a jejich (myšlenková) obtížnost se neustále snižuje. Dnes v podstatě platí: Nevíš jak mne hrát? Tak sis mne špatně vybral!

Samozřejmě existuje pár retro milovníků, kteří si rochní v řešení puzzlů ze starších her, ale ti myslím sami přijdou na další postup. Takže naprosto souhlasím s názorem:

Možná by stálo za to říct si, proč jsi vlastně začal psát návody. Pokud proto, že tě to baví, tak pokračuj dál.

Pokud by ti nevadilo, že pracuješ pro vlastní uspokojení a pár nadšenců, pak pokračuj, ale my ostatní si vybereme takovou hru, kterou zvládneme hrát bez podrobné příručky:-)

Odkaz ke komentáři

Njn trochu jsem tusil ze to tak bude..Ja sice pár navodu napsal ale tetka zvlast kvuli skole vubec nestihám a sem tam napisu hodně málo pres víkend.A je pravda že 95procent navodu na webu je od danteho...je to velká škoda,mozna jen web přesunout na free hosting...

Odkaz ke komentáři

Upřímně napíšu, že mi pomohl tvůj návod na Silent Hill na psp (bez toho už bych s tím pravděpodobně sekla mnohem dřív :D ), to jsem celkem dost ocenila, nicméně můj názor je takový, že dnes v podstatě jak napsal Metuj - dnes jsou hry (až na pár výjimek) celkem jednoduché a dají se zvládnout a kdo neví jak dál, myslím, že je o hodně lepší najít si kompletní walkthrough na youtube než hledat v textovém návodu jak dál. Je to jen můj názor - lidi jsou dnes líní i ten návod přečíst, radši se podívají na video na youtube.

Odkaz ke komentáři

návody máš skvělý, to se musí uznat!

možná byl problém v tom, že v některých případech jsi dělal návod na starší hru (nebo možná ne, ale když jsem si četl že uděláš návod na nějakou hru tak jsem ji vůbec neznal), která se v dnešní době vůbec nehraje...ohlasy v tom případě nemohly bejt žádný...

je to tvoje rozhodnutí a já s tebou souhlasím

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu