xDante1986 Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 rozhodl jsem se, že s návody skončím 1) času na hraní je míň návody žerou dost času 2) dělám je prakticky sám 3) bůhví jaké je vůbec jejich využití, lidi nijak nepřispívaj, takže asi mo cne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 NE! to by byla skoda ja je hojne vyuzima ted npr. Silent hill orgins atd.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 15, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Nojo zas te dostala nejaka hyjena :D:D Ale jinak navody mas dost kvalitni , jenze kazdej po tom jen koukne a nic vic . To se moc uspechu nedockas ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Ja jsem teda fakt hodne pouzival tvuj navod na Silent Hill.....a zprijemnil jsem is hru díky návodu na FF7CC, kdyz diky tobe zjistil, jak si odemknout Minevru...pokud chces zkoncit, tak ti to vycitat nebudu, ale urcite to bude skoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 tak chápejte...nikdo nepřispívá nic...žádné posty připomínky nic...tak těžkov ědět jestli to má vůbec cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 mel bych takovy navrh...nedala by se udelat sekce primo tady na foru? Neco jako je sekce tutorialy, ale bylo by tam Console Guides... urcite by se divalo vic lidi....a byly by i nazory a pripominky....prece jenom je to forum.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 tam se dá přece taky normálně přispívat.....vždy pod jakýmkoliv návodem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 já vím...jenže lidi jsou tvorové líní...a už jen to, že se musí logovat na jiném serveru je pro ně přítěží...zrovna dneska jsem měl podobný případ...holka...místo toho aby prostě jen crackla nod32, a měla tak plně funkční antivir, tak si radši stáhla avast home...protože je to "méně namáhavé"...a to jsem ji ten crack poslal a dokonce i vysvětlil, do které složky ho má nahrát. A tak jako jsem nedonutil ji, aby si to crackla, tak nepřinutíš ostatní aby psali na tvůj server....i když to ve skutečnosti není o nic složitější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 tak se na ostatní vyto.. :D a bude :D a návody nebudou a bude klid :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Možná by stálo za to říct si, proč jsi vlastně začal psát návody. Pokud proto, že tě to baví, tak pokračuj dál. Pokud jsi chtěl pomoct ostatním, co si nevěděli rady, tak to piš na přání. A máš jistotu, že alespoň jeden člověk ti to pochválí. A pokud jsi začal prostě jen tak. Z dobrého rozmaru, tak se na to prostě vykašli. Přece nebudeš dělat něco co tě už nebaví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Přesně, vykašli se na to!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Snad to ode mě Dantíku nebudeš brát jako rýpnutí, ale souhlasím s tvým rozhodnutím a negativními ohlasy. Já si myslím (a taky jsem ti to už dříve psal), že v dnešní době jsou návody na hry poněkud zbytečné. Hry už zdaleka nejsou hardcore záležitostí menšinové komunity, ale masovou zábavou a jejich (myšlenková) obtížnost se neustále snižuje. Dnes v podstatě platí: Nevíš jak mne hrát? Tak sis mne špatně vybral! Samozřejmě existuje pár retro milovníků, kteří si rochní v řešení puzzlů ze starších her, ale ti myslím sami přijdou na další postup. Takže naprosto souhlasím s názorem: Možná by stálo za to říct si, proč jsi vlastně začal psát návody. Pokud proto, že tě to baví, tak pokračuj dál. Pokud by ti nevadilo, že pracuješ pro vlastní uspokojení a pár nadšenců, pak pokračuj, ale my ostatní si vybereme takovou hru, kterou zvládneme hrát bez podrobné příručky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 achjo začínal sem mít ten web rád!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemenT Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 proc ne.... na ps3 tam jsou navody jen na ctyri hry, takze ten web prakticky nevyuzivam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Njn trochu jsem tusil ze to tak bude..Ja sice pár navodu napsal ale tetka zvlast kvuli skole vubec nestihám a sem tam napisu hodně málo pres víkend.A je pravda že 95procent navodu na webu je od danteho...je to velká škoda,mozna jen web přesunout na free hosting... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Upřímně napíšu, že mi pomohl tvůj návod na Silent Hill na psp (bez toho už bych s tím pravděpodobně sekla mnohem dřív :D ), to jsem celkem dost ocenila, nicméně můj názor je takový, že dnes v podstatě jak napsal Metuj - dnes jsou hry (až na pár výjimek) celkem jednoduché a dají se zvládnout a kdo neví jak dál, myslím, že je o hodně lepší najít si kompletní walkthrough na youtube než hledat v textovém návodu jak dál. Je to jen můj názor - lidi jsou dnes líní i ten návod přečíst, radši se podívají na video na youtube. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 taky pravda :) proč se jak blbec snažit :) lepší na všechny s*át a jen si v klidu hrát :) ok s pomocí komukoliv odteď kašlu, takže na mě se neobracejte žáden :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 návody máš skvělý, to se musí uznat! možná byl problém v tom, že v některých případech jsi dělal návod na starší hru (nebo možná ne, ale když jsem si četl že uděláš návod na nějakou hru tak jsem ji vůbec neznal), která se v dnešní době vůbec nehraje...ohlasy v tom případě nemohly bejt žádný... je to tvoje rozhodnutí a já s tebou souhlasím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts