RaiDave Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Zrovna nedávno mě tahle hra zase vytočila, dvakrát jsem při online hraní měl "connection error" a pokaždý mi napsaly že jsem odešel z rozehrané hry a napařily mi penalty 40 000$... tak si říkám že se na ten 42.level snad nikdy nedostanu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 nevi nekdo jak nastavit PSN ucet, aby mi vzal moji kreditku? chtel jsem si stahnout dlc, ale protoze mam verzi BCES00727 nemuzu pouzit klasickej evropsej dlc. Pokousel jsem se zalozit si novej, Britskej ucet, ale vzdycky kdyz zadam udaje pro kreditni kartu, tak mi to hodi chybu, ze se udaje neshodujou s kartou ( bodejt, kdyz tam mam region UNITED KINGDOM ) nema nekdo tucha jak tohle obcurat, popripade nema nekdo uz to dlc stahly pro UK verzi hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 Nechtě by si semnou někdo zahrát? Hlavně coop. Hru mám odedneška a level 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 ja bych coop určitě zahrál, ale chtělo by to alespoň někoho třetího... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Hlásím se jako třetí dobrovolník... coop je super a taky bych potřeboval dohrát ještě dvě mapy na Hard, případně na Crushing až si pořídim nové DLC. Klidně si mě přidejte PSN: TeonasCZ + mám headset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Tak někdy si zahrajem. Btw: kčemu je položka store v bonus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Tak někdy si zahrajem.Btw: kčemu je položka store v bonus? ve store si kupuješ za vystřílené body nové boostery, skiny, pošklebky a mnoho dalšího... btw nenašla by se nás 5tice, která by koupila to nejnovější DLC? 160 Kč / 5 = 32 Kč to je nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Já bych do toho dlc šel, ale můžu nabídnout pouze jinou hru na výměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raydeeen Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Jsem pro pro koupi toho DLS po pěti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 já bych se taky k přidal k tomu DLC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 tak kdo to koupí? klidně zaplatím dva sloty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 a chcete kupovat dlc pro evropskou, nebo UK verzi? ja bych chtel tu UK, ale nevim, jestli se najde nekdo, kdo by do toho se mnou sel a ma kartu pouzitelnou na anglickym store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 samozřejmě na českým, taky jsem měl původně UK verzi hry, ale ani jednomu kámošovi v okolí, který mi to zkoušel koupit mu to tam nebralo kreditku, mě bohužel nebere kreditku ani české store :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 nevi nekdo jak nastavit PSN ucet, aby mi vzal moji kreditku? chtel jsem si stahnout dlc, ale protoze mam verzi BCES00727 nemuzu pouzit klasickej evropsej dlc. Pokousel jsem se zalozit si novej, Britskej ucet, ale vzdycky kdyz zadam udaje pro kreditni kartu, tak mi to hodi chybu, ze se udaje neshodujou s kartou ( bodejt, kdyz tam mam region UNITED KINGDOM ) nema nekdo tucha jak tohle obcurat, popripade nema nekdo uz to dlc stahly pro UK verzi hry? Tak mě napadlo proč si nepořídíš tu 20ti librovou psn kartu? narazil jsem na ni třeba v Alze ale nevim jak je to s kurzem, jestli se to vubec vyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 můžu nabídnout dva sloty na Siege Pack do U2, v případě zájmu pište do PM, cena za slot 40 Kč, kupováno na CZ storu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 výměnu nechceš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 co nabízíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 How3n: napsal sem ti PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 dlc k gta4,flower,dlc k nfs shift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 tento víkend bude Double Cash, za hru je možno získat až 150 000 a přibude nový mod 2vs2 Team Deatmatch, už se na to těším... více infa na oficiálních stránkách: http://www.naughtydog.com/site/post/reminder_the_lab_and_double_cash_weekend/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Srigu: Někdy musíme dát :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Jj, to musíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 ted je nejlepší příležitost, jelikož za hru je opravdu mraky bodů/peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Bohužel já o víkendech moc nemůžu, snad v neděli. Jsou 2x body i v coopu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 ano, to platí pro vše, ale v coopu není tak jako tak moc bodů, doublecash platí až do úterý 19 h večer, takže času je opravdu dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.