LegionCZE Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Tak to je supr, diky :). Ja zitra snad budu moct. Jinak, taky spis preferuju COOP, mam radsi spolupraci, a to u U2 MP neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Já dnes taky budu moct, ale nevim jestli u babičky bude wifi, spíš ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Snad nema babicka doma plazmu :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 14, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Tak tahle super pecka sla do platiny , kdo jeste nema nevahal bych :-) http://jrc.cz/index.php?a=2&id=27701 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andam Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 nehrajete to nekdo online? nemuzu se pripojit .. pise mi to ze mam mit NAT type 1,2 nebo 3 .. mam 3 ale to je pry spatne.. a 2 nebo 1 mi nejde nastavit.. nemate s tim nekdo zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 hraji online a mám myslim 2, tohle se myslím určuje tvým poskytovatelem internetu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Zkus si v routeru přesměrovat porty nebo zapni UPnP. Pokud to tam nemáš nebo to nejde, tak jedině veřejnou IP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andam Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 hral jsem si s routerem ale nijak to nepomohlo.. ale kdyz jsem se nekolikrat zasebou zkousel pripojovat tak se to chytlo.. je to parada.. ale odesla mi PS3 tak jsem nejakou dobu nehral.. az se k tomu zase dostanu tak se zkusim ozvat pres PSN a muzem zahrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Zdravím, pořád ještě hrajete MP? Rád bych si s vámi zahrál. Mám první DLCčko. Přidám si vás do friends. Můj nick Mephis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 mám obě DLC, tak můžem zahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Ahoj, mám dotaz. Chtěl bych si zahrát Co-op multiplayer na obtížnost hard, ale v profilu si můžu nastavit jen obtížnost normal. Jak dosáhnout přepnutí na obtížnost hard? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Někde už sem o tom četl, snad si to dobře pamatuju: host musí nejdřív nastavit NORMAL a jakmile celá parta splní všechny úkoly nebo odehraje všechny kola, tak teprve získají HARD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 hele lidi já U2MP moc nehraju, ale mám skromný dotázek, jak to je s postupem osobního levelu, viděl jsem snad největší 49 a pak nějaký římský cifry, je někdy popsaný princip postupu vyznamenání? akorát vím že vždy po postupu dvou levelů lze zakoupit další booster a upgrade bouchaček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Snad to pomůže: http://uncharted.wikia.com/wiki/Uncharted_2_Multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtuss Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 cau, chci se zeptat má v sobě platinová verze týhle hry nějaký bonusový věci? jako nějaký kódy na psn nebo něco podobnýho. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Zdravím, nemáte někdo nějakou strategii jak dohrát v co-op mód Gold Rush? To je ten, kdy na vás útočí nepřátelé ve vlnách a vy ještě musíte přenést podklad na určené místo. Jaká mapa je nejvhodnější. Případně pomohl by mi někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Nejlepší strategie je rychlost... jakmile se objevi poklad tak běžet pro něj a rychle zpatky k truhle a nezastavovat se. samozřejmě tě musí tvoji spoluhrači krýt a být neustále u tebe. Také záleži na mapě, nejlépe "Museum" ta je dost jednoduchá a jde udělat hravě i ve dvou lidech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Tak to abych si koupil druhý dlcčko. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Pomohl by mi někdo prosím dohrát Co-op mapu Village na obtížnost hard? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeL.DAWE Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Oznámený novej Skin Pack a Dynamic Theme - víc infa ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Pomohl by mi někdo prosím dohrát Co-op mapu Village na obtížnost hard?mám tě ve friendu, tak dej vědět. co-op nemám s kým hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Můžem to zkusit, nevim jestli se to povede, ale zusit to můžem. Napiš mi pak na ps3. Nick: The_SRIG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
REWik Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Cus, predem se omluvam za diakritiku, ale na klavese neni vypsana. Chcu si zalozit normal coop, abych byl host. To dam to custom game a tam se me nekdo pripoji, nebo to je jen s friends? Protoze kazdy coop co sem se napojil je porad easy :( i v mojem profilu sem si nastavil normal obtiznost. De to zalozit ten coop aby se me dotoho pripojovali cizi hraci, jak ja se na ne pripojuju? Moc dik za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Pomohl by mi někdo prosím dohrát Co-op mapu Village na obtížnost hard? Kdybys mel zajem, pridam se k tobe/vam. LegionCZ jmeno me :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Taky s tím mívám problém. Chci si zahrát co-op na obtížnost hard a pokud spoluhráči kteří se připojí nemají odehraný mapy na normal tak musím hrát podle nich, tzn na obtížnost normal nebo easy. Takhle už jsem hrál zbytečně několik hodin, protože na easy to snad projde každý :-) Tohle mohli tvůrci vylepšit, třeba tak, že by to hledalo pouze spoluhráče, kteří už to odehráli na stejnou obtížnost jako vy. The_Srig: Jsem si všiml, že už tě dávno ve friendlistu mám :-) LegionCZ: Přidám si tě a snad to společně dojedem na hard. PS. teď se jen pořádně domluvit, aby jsem se všichni sešli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.