Srig Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Já jen teda doufám že na hard můžu hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Taky s tím mívám problém. Chci si zahrát co-op na obtížnost hard a pokud spoluhráči kteří se připojí nemají odehraný mapy na normal tak musím hrát podle nich, tzn na obtížnost normal nebo easy. Takhle už jsem hrál zbytečně několik hodin, protože na easy to snad projde každý :-) Tohle mohli tvůrci vylepšit, třeba tak, že by to hledalo pouze spoluhráče, kteří už to odehráli na stejnou obtížnost jako vy.The_Srig: Jsem si všiml, že už tě dávno ve friendlistu mám :-) LegionCZ: Přidám si tě a snad to společně dojedem na hard. PS. teď se jen pořádně domluvit, aby jsem se všichni sešli Řekni mi kdy a v kolik a já ti napíšu jestli můžu :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Řekni mi kdy a v kolik a já ti napíšu jestli můžu :). Co takhle dnes kolem 17:00 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Jo, to by možná šlo. Přidej si mě a napiš mi do zprávy že si to ty, a pak se na to vrhnem. Ale chtělo by to ještě třetího. Já sice jednoho dalšího mám, ale nevim jestli tam bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Oznámený novej Skin Pack a Dynamic Theme - víc infa ZDE tak už máte ty nový hadry? my jo, Chloe in black to docela sekne-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Oznámena GOTY edice hry http://blog.us.playstation.com/2010/09/28/uncharted-2-among-thieves-game-of-the-year-edition-coming-october-12th/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=uncharted_2_092810 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 GOTY edice :-! Na.rala mě fakt dost... člověk koupí hru za plnou cenu řekněme, k tomu DLC za 500 a dočká se verze za 1000, kde je tohle všechno + nějaká sviňárna, co naleveluje 10. level zachvíli (což je useless teda), odemkne třetí nejprotivnější booster a obsahuje avatary atd... pro fanoušky nemá význam, takže akorát zaplaví MP lamama. Navíc neobsahuje Sidekick skiny, takže je nekompletní zase. A to mě nadruhou stranu taky štve... :D Mimochodem, hraju často, takže kdo má headset si mě může přidat. Klidně pomůžu i s coopem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Nemám zatim žádný přídavky do U2, rád bych ty módy, ale ta GOTY edice je docela hezká, jen je možná moc levná vzhledem k obsahu. Na druhou stranu, jinak se to moc neprodá RiWiX: Podobný to je u BF BC2, tam je teď Ultimate edition, a je tam taky skoro vše, tak si moc nepomůžeš, jednou to potká každou lepší hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Právě jsem viděl obal tý edice (ano, pozdě, ale přece jsme rozklikl odkaz na ps blog), je fakt hezká... kdybych na ni časem narazil na přijatelnou cenu, koupil bych ji. Teď akorát, jestli jsou ty věco jako přiloženej kód nebo na disku... protože ta PSP hra musí bejt jako kód, stejně jako Revenge booster a zlatý zbraně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StePan1468625256 Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Tahle hra je fakt pecka...potřeboval bych jen vědět jk se jmenuje ten Rus(hlavní padouch). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Je to Lazarevic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StePan1468625256 Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Děkuju za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eman07 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 chci se optat,nevite jaky ma byt kod disku(oznaceni) aby me sly pak instalovat nove postavy a veci atd..?Mel jsem jednu a na te to neslo,pry je vic druhu?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 naše verze má BCES 00509/P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eman07 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 a tobe to jde?Ty nove postavy a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 to eman07 - já nic nestahoval,ale jde o to,aby jsi měl hru určenou pro ten region,na kterým jsi přihlášenej k PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eman07 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 no ja prave cetl na playstore ze ty nove veci funguji jen na discich s urcitym kodem a ja mel prave jiny kod a neslo me to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Je to stejný jako s DLC... u většiny her je nutno stahovat DLC na Store, pro který je hra určena. Např když máš US verzi Uncharted 2, tak musíš stahovat DLC na US Store apod. Kód hry, který DLC podporuješ máš u něj napsaný na PS Store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eman07 Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 zdarec,kdyby jste si chtel nekdo zahrat,tak napiste pres PS3,muj nick je HonzaKatkaLili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Stahnul sem a zaplatil mappack dle kodu na disku, ale bohuzel hra si nacetla jen novy skiny a mapy zadny - nevite, co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Dejf v mp menu dej čtvereček a tam máš výběr postav atd... a tam máš DLC ON / OFF nebo tak něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejw602 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 mohu se zeptat - mam UK verzi hry .. je možné si u uk učtu koipit DLC? nějak mi to nechce vzit kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Mel by jsi byt schopny stahnout i z CZ storu. Jestli je to hra z Evropy, tak by ti melo stacit z ceskyho storu, ten by ti kartu mel vzit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejw602 Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 no z českého storu jsem to stahnul a nejde mi to právě ... mám UK verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 prave pri tejto hre je jedna vynimka...pozri z boku obalu ci tam mas BCES 00509...ak ano, mal si to stiahnut z CZ store....treba si vsimat ked stahujes DLC, ci ti sedi verzia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.