WItekS Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 heh, jo je to nejrychlejší způsob jak dát Lao Shana. Taky funguje jenom 4x HBG a poison/para lv2 střely, ale tohle je rychlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 heh, jo je to nejrychlejší způsob jak dát Lao Shana. Taky funguje jenom 4x HBG a poison/para lv2 střely, ale tohle je rychlejší. dobre jak cip vE 2G mi stači vzdy na HR8 azure lao UCAMULBAS HAMMER ale nejvic me nasralo kdyz sem carvil a posledni co mi prišlo bylo Lao divine plate :D a ja nemel misto v inventari :) tak sem neco chtel vyhodit ale obevilo se mi quest complet :) to sem mel nervy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 LOL to nasere xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 heh, jo je to nejrychlejší způsob jak dát Lao Shana. Taky funguje jenom 4x HBG a poison/para lv2 střely, ale tohle je rychlejší. odkdy na lao fungujou para nebo poison? co je HBG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 odkdy na lao fungujou para nebo poison? co je HBG? Řekl bych, že HBG je Heavy BowGun...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Nemůžeš ho ani paralyzovat ani ojedovat, ale sou to jedny z nejsilnějších střel a poněvadž ve frontieru můžeš mít klidně brnění se všema gunner skillama, používaj se vlastně na všechno. jj, HBG je heavy bowgun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 A prosim jak se to ovládá jde tam i třeba yostick nevim jak se to píše přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Jasně, můžeš buď na klávesnici nebo s joystickem a to je pak stejný jako na PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 jééé už ho zbývá jen sehnat já už jsem ho měl už stahnutý registraci už mi zbývala jen jedna stránka a já to dělal podlé návodu a oni tu stránku aktualizovali a já se v tom nevyznal hmm škoda ale počkam si na 3 rd a jestli dobře chápu tak tam bude multiplayer že nemusíš mít wifi max nebo jak to je stačí normální internet.jestli to tak je tak už se nehorázně tešim... to je i tak :-) ale přidalo by to lepší náladu kdybych to věděl předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Zatim to nikdo neví. A btw, už mam nějaký nový videjka, kouknu na to a po víkendu je uploadnu na youtube ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 už se těšim už budou z toho HR 400+ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Questy jsou pod HR100 ( HR17, HR22, HR31, HR41, HR51, HR61, HR61, HR81, HR91 ) a potom nad HR100. Mam tu nějaký HR100 Rathalose.. a připravujem HR31 Espinase a HR61 Nono Orugaron :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Jóóó Espinase mam i jako obrázek na tričku zkusim ho vyfotit teta ho tam nějak udělala strašně se mi líbí a co je jak dělá ten chameleosovo raketomet když nadopuješ jako graviosovo laser sem si všiml je to silné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Ten beam jde dát jenom na 3 HBG a jsou hodně, hodně těžký udělat.. Je to silný, ale né moc efektivní, poněvadž to chvíli trvá, než se to nabije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 jako dopovaná u gunlance nebo ještě dýl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Nene, musíš vystřílet určitej počet střel, pak se to nabije.. Nový videa: HR51 Akura Vashimu Normálně bysme nejdřív rozbily claw a head crystaly, potom všechno rozsekli a pak usekli ocas, ale poněvadž sme to chtěli dát co nejrychleji kvůli festival bodum, jenom sme ho zabili. HR100 Rathalos =P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 jen tak sem se kouknul na to, jak vypadá HBG beam a koho tam nevidim :lol: http://www.youtube.com/watch?v=njih5i_QcRQ btw ty tvoje videa nefungujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Fungujou nesmíš klikat na ten odkaz a musiš to dát do youtube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Hej bezva kolik má ten hammer útok tak rycchle dát Rathalos HR100 fakt úžasný kort pro 2 a ta akura taky nebyla nejpomalejší :-) sorry že jsem to sem dal 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Han3: Opraveno/ Jo hehe byl sem okolo HR31, když vydali ten HBG beam a smasher s Andreou to chtěli vyzkoušet ^^ Dan: To kladivo má 1248 attack, dragon 240 a poison 300. Bílá ostrost ( se sharpness+1 dobrá fialová ). Vim, že proti MHP2G to neni tak hodně, ale tady nemaj zbraně tak vysoký stats a normálně maj modrou ostrost ( se sharpness+1 bílou ). Tohle je jedno z nejlepších kladiv ve hře, mam i jedno s většim útokem, ale je krátký a potřebuju shp+1 abych měl bílou ostrost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 tak konečně pařim korejskou verzi a co fakt nechápu je to, jak můžeš vědět co potřebuješ na vytvoření zbraně kterou chceš, ty věci prostě v japonštině nerozeznáš :) jakej je v tom trik? jinak docela luxus guide http://mhfkr.wikia.com/wiki/Newbie_Guide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 V korejštině sem s tim měl problém, ty jejich znaky fakt nechápu, ale v japonštině se orientuju :) Pokud něco potřebuješ, postni screen, když budu vědět, poradim. jinak nice ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 witku jak se našeptává? jméno toho člověka tam mam napsaný, ale prej sem stejně chatoval s worldem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Musíš přepnout do oranžovýho chatu - podrž shift a šikpy nahoru/dolu. Nebo prostě klikni čtverečkem na ovladači na něčí nick a je to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 ok, je tam víc barev, můžeš mi je popsat? fialová vim že je group btw je to pecka, vždycky je tam server kde je 95% lidí co mluvěj english :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.