WItekS Odesláno Březen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 žlutá - world chat modrá - room chat zelená - guild chat oranžová - private chat růžová - quest chat jj, je tam dost english speakerů, ale brzo poznáš, že většina z nich za nic nestojí.. Ikdyž sou i vyjímky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 witku pokud vystřelim RECOVERY střelu, vyléčí to i monstrum? :-/ jak se v inventáři srovnávaj věci? dá se koupit small bone husk? nevim jak je to v jap version, ale tady se najde několik kariéristů, co se fakt dokážou vyžívat v tom, když to někdo posere, našel sem i pár idiotů co se povyšujou nad ostatní... když už se to prostě prohraje tak lepší se tomu smát než nadávat kdo byl nejhorší zalíbil sem si bowguny protože na blízko je to dost o hubu, nikdy nevim co udělá protože se to lehce seká a nikdy netušim kdy vylítne a zabije mě (třeba rathian a jeho rozběhy zničeho nic xD), na psp to bylo v pohodě, tam nejsou lagy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Pokud vim, tak recovery střely léčí i monsters. Ne, small bone husks se nedá koupit, ale a) když na farmě zasadíš jeden typ bone, necháš kouř na žlutou, budeš mít Sm Bone husks b) existuje gun only frontier quest - Kill velociprey a Sub je deliver 3 sm monster bone, nebo claw, teď nevim.. clearni sub a v rewardu dostaneš sm bone husks ( od 10 - 50 ) c) domluv se s někym a udělej dupe -> dva dou do questu, jeden dá druhýmu věci, ctrl+alt+delete vypne MHF a znova naloaduje, ten druhej mezitim clearne Q a uloží si věci. K přístupu hráčů.. Asi nejvíc mi na kr vadili ty lidi.. Jednak sou tam nubové ( většinou španělové, ale i američani atd ), kterym nic nevysvětlíš.. A potom sou tam ty, co to aspoň trochu pobíraj a už sou většinou z těch idiotů vystresovaný/nasraný, takže se pak nediv, když vystartujou heh. Hehe taky sem měl rád bowguny, jestli můžu doporučit udělej si mix Furu U a Basa set, to by ti mělo dát HGE + Adrenaline+2 a na HR31 si udělej Espinas lbg hehehe. Dostal sem se stim víceméně na HR100 haha. A ze začátku je to tak no, připrav se, že většina monster tě bude dávat na jednu/dvě rány, dokud si neuděláš armor s aspoň 300 defense, ale i tak.. btw! ve frontieru získáš na armor defese+ slots tim, že je upgraduješ. Jestli máš msn, tak si mě přidej vitek.s@hotmail.com a jestli ne, tak si ho založ :D haha .Když sem na netu, tak sem i na msn ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Nejsem si jistej, ale ty recovery lečí jenom monstrum...:D Myslim, že se tim normálně střílí do spoluhráčů, aby měli víc životů, ale fakt si nejsem jistej...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 jj lečí to i monstra mam vidět jejich životy a zkoušel jsem to je to tak minimálně v portable 2 G jóóó už jsem ten korea MHF také rozfachal a ovládání mi vyhovuje i na klávesnici tak tam gamepad ani zapojovat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 witku, jak se dělaj gestures (:)) všechno jsem proklikal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Otevři chat a zmáčkni Alt -> měly by se změnit ty F nápisy nahoře. Nebo klikni na tu klávesu vedle Enteru ( ¨' ) a ta by ti to měla ukázat rovnou, i bez otevřenýho chatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 jj a tabem přepínáš jsou tam 2 stránky 1. je z portable a druhá jsou nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahi Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 takze uz som aj ja rozbehal MHFrontier KR ale je to hodne divne :D nikdy neviem co idem zabijat, ani ktore veci potrebujem na vyrobu, vobec neviem co ktory armor dava za skilly :( ... na ktorom serveru hravate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 já 6/5 tam je to nejlepší :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 witku jak se setříděj věci? omačkal sem všechny tlačítka ale nic z toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 tím čudlíkem co děláš tenhle znak ¨ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Sorry, nevim jak se to dělá na klávesnici, pač hraju s ovladačem Logitech --> doporučuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 signal for cap u espinase a pariapuria? ten znak na noťasu asi nemám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Espinas - Jak usekneš ocas, můžeš chytit. Paria... ani nevim, možná, že může kulhat, ale většinou ho zabiješ tak rychle, že to ani nezjistíš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 WItekS, nechtěl bys natočit video jak dáváte Akantora? Rád bych se koukl jak ho zabíjí mistři... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 jj souhlas :-) a espinas:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 tady jsem jedno našel sice to není WitekS ale aspoň něco pro vás xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Tohle video znám taky... ja chci WItekse... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 :D Espinase a Akamu? Okk, chcete HR100 Akantora nebo HR71? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 :D Espinase a Akamu? Okk, chcete HR100 Akantora nebo HR71? No to, co je pro tebe lepší... Mě je to celkem jedno... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 jj jsi supr hráč a dik jestli to natočíš :-) a dotaz jak to natáčíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Jestli budu mít dneska večer čas, tak bych moh natočit toho Akantora. Včera sem to dával ještě se 3 náhoďákama s 3x lance 1x hammer a bylo to dobrý :) Uvidim, jestli někoho seženu i dneska.. btw točim přes Fraps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 moje 1. video z MHFO a omlouvám se za moje lamerství a za ízkou kvalitu videa :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Pěkně. Jinak sorry za inactivitu, nějak sem měl posledních pár dní jiný zájmy než MH.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.