Bunny1468622758 Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Pěkně.Jinak sorry za inactivitu, nějak sem měl posledních pár dní jiný zájmy než MH.. To uplně chápu... Někdy si od MH odpočinu i měsíc... :D A kdy natočíš to video s Akantorem? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Tyjoo vůbec nevim ;D Teď mam školu a o víkendu kino, facebook party a bráchovo závody. Ale to je OT. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Jasně,v pohodě... :D Ted už aspoň vim, že si normálni kluk a né nějakej MH maniak kterej celej den sedí jen u PC a paří... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 čaute! vim, že sem slíbil Akamu video a dokonce sem ho i minulej tejden dával - měl sem dobrej team, bylo to vždycky pod pět minut ( HR100 akamu ), ale když sem začal natáčet.. pc se mi začalo sekat >< tak sem se na to vykašlal. Pokusim se to natočit v nejbližší době =P Pro zatim je tu tohle: HR100 Akura Vashimu, gou ticket quest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 taky pěkný ale v pohodě zase ať si kvůli nám nezničíš PC tak jestli je to náročný i bez toho a jestli se to hodně seká tak v phodě a dotaz co je to za katanu je to blbost ale vipadá vzhledem jako genprey :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 haha né, to je v pohodě. Další den sem pc vyrestartoval, něco promazal a tak a už to bylo ok. To je SP7 Divine Slasher, 1248 attack, modrá ostrost (bílá se shp+1). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Grrr změnil jsem si heslo a nefunguje mi ani nový ani starý ale už mam novej účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Tak jsem taky zacal hrat MHFO(korejsou verzi)... A je to paráda... Uzasna hra... :D Nechapu proc jsem ji zacal hrat takhle pozde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Taky to hraju (obcas) ale stema korejskejma znakama je to pro me nehratelny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 tak to přeinstalovávam snad mi to pofachá. a je supr že to začalo hrát tolik lidí. uj kámoš to taky zase začne hrát tak že kdyby on,já,margot,bunny,bunnyho kámoš,občas pigi96 tak to už je nás hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 tak to přeinstalovávam snad mi to pofachá. a je supr že to začalo hrát tolik lidí. uj kámoš to taky zase začne hrát tak že kdyby on,já,margot,bunny,bunnyho kámoš,občas pigi96 tak to už je nás hodně. jo, je to bezva... uz je nas docela dost... nechce to nekdo zacit hrat? stoji to za to... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 no jo ale skoda ze budu na intru ale tyden budu doma a tyden na intru tak snad bude cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 jj... jaky tam mas nick a na jakym hrajes serveru? abych te kdyz tak poznal.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 jj kdo by chtěl hrát ta registračka je v poho já a bunny už jí zvládáme do pár min. já bunny a jeho kámoš máme takovej problém myslim si že jedinej kdo si s tim bude vědět rady bude WItekS ale kdyby náhodou někdo věděl pište prostě přihlásim se na stránku mhf.hangame ... vše jako normálně spustim hru dělají se updaty v poho naběhne hra odložim si to vyberu server loadinguje se to a najednou se to zničeho nic vypne jako kdybych dal alt F4 prostě nic nic se nenapíše nic nenabýhá to samý se děje i bunnymu a jeho kámošovi bunny to klidně potvrdí jestli bude vědět jak může to i nějk líp vysvětlit díky za odpověď co a jak a nebo alespoň za návrh co vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Je to pravda... Prostě to nejde a pěkně mě to štve...:cry: Je to od posledního updatu... Ale přitom na serverech pořád hraje plno lidí... Dan říkal, že to můžou hrát jen lidi z Asie, tak jestli nám nedali ban... To by jsme si asi museli zamaskovat IP, ale nevim, já se v tom vůbec nevyznám... Prosim vás poraďte.. :D Chci si zahrát.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahi Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 mne to funguje (nieste vy dvaja ty ktorych som stretol par dni dozadu? UnknownBunny alebo tak neak? mam nick Zahi) mno napadlo ma vymazat subor mhf.ini (racej si spravte zalohu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Na MHFO kr žádnej IP block neni, takže v tom by neměl bejt problém, navíc jestli to i ostatnim funguje.. Koukal jsem na noobs forum a je tu víc lidí, co maj podobnej error. Takže bych to pořád zkoušel a zkoušel, popř. reinstalovall hru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 to už jsem zkoušel furt to nejde a dík zkusim smazat tamtu blbost a zahi já tě tam viděl.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahi Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 a aky mas nick? je celkom divne ze vam to blbne vsetkym po tom update, mozna mate vseci traja nieco spolocne, mozna providera, alebo antivirak alebo firewall, napr mne kedysi kerio hadzal BSOD po update v lineage 2 takze ho odvtedy nepouzivam, provider vam moze blokovat napr neake porty, alebo antivirak moze robit problemy... a teraz ma napadlo ze mozna gameguard hadze chybu, v lineage to robilo tiez ze nekedy blbnul gameguard tak som ho vymazal a stiahol sa znova a vsetko bolo OK, neviem ako to je pri MHFO racej by som si spravil zalohu zlozky gameguard a potom by som ju vymazal ci sa to opravi alebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 antivirem to nebude to by mi to dalo nějaké varování a já mam jméno Akamu-CZ ale tim to asi nebude vůbec nic mě už nenapadá vše jsem odinstaloval a znovu nainstaloval a nic nechápu je to vpohodě dělají se nový updaty ale při hře se mi to automaticky vypíná dal jsem i default setings v option a zkoušel více serverů a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Taky mi to nejde... Zkoušel jsem to už asi tisíckrát... každej den pořád a nic... jinak můj nick je Unknow_Bunny... A kde najdu ten mhf.ini ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahi Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 v zlozke s hrou a skus vymazat aj ten gameguard aha Unknow_Bunny uz viem :D viem ze si tam mal gramaticku chybu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Zkusil jsem vymazat gameguard, zapl jsem hru a a slozka se automaticky stahla... po stazeni jsem se zkusil pripojit na server a porad to nejde...ale kdyz se do ty slozky kouknu, tak tam je neco jinyho nez bylo predtim... EDIT: JOO! Hraju MHFO! :D Nevim, jestli to spravili Capcom, nebo já... :D Vymazal jsem složku dat a zapnul hru... Složku jsem stáhl a napsalo mi to nějaký error... Dneska jsem to zkusil zapnout a už to jde... :D Asi jen náhoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 mě to furt nejde :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Potřebuju poradit... Schánim tuhle věc: http://img833.imageshack.us/f/mhfoespih.jpg/ a neumim číst korejsky... :D Vždycky si nějak dokážu poradit ale tohlto fakt nevim kde najít... Nevíte někdo co to je, nebo kde to najít? EDIT: Samozdřejmě myslim tu věc co mi chybí... :D Ten zelený lísteček... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.