Zahi Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 http://mhf.inven.co.kr/dataninfo/item/common_detail.php?code=41059 tu mas vsetky moznosti ako ich ziskat... Ty si uz hr31+? dost sa divim ze za taku dobu nevies vyuzivat inven, to sa ti musi fakt tazko farmit veci ked nemas sajnu kde ich ziskat alebo ako... ja ked si chcem neco postavit tak si to na invene najdem a pozrem co mi chyba a hned viem ako, z coho, kde a ake su sance nez aby som behal od jedneho questu k druhemu a skusal to nahodou ziskat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 http://mhf.inven.co.kr/dataninfo/item/common_detail.php?code=41059 tu mas vsetky moznosti ako ich ziskat... Ty si uz hr31+? dost sa divim ze za taku dobu nevies vyuzivat inven, to sa ti musi fakt tazko farmit veci ked nemas sajnu kde ich ziskat alebo ako... ja ked si chcem neco postavit tak si to na invene najdem a pozrem co mi chyba a hned viem ako, z coho, kde a ake su sance nez aby som behal od jedneho questu k druhemu a skusal to nahodou ziskat To zase ne, já většinou vim, o jakou věc jde... Na PSP verzi jsem HR 9, takže vim... :D Nj, já jsem teď nemocnej takže mám čas hrát... :D Jsem HR 34... :D Už mám Kushala set, Espi hammer, Espi GL... :D Jinak jsem už zjistil, co to je... Můžu to získat až v HR 61... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahi Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 tak ja som v MHFU tiez HR9, a take zakladne veci viem hned ako ziskat ked sa na neco pozriem, ale vo frontieru je strasne vela veci zmenenych, a niekedy mi veci na upgrade napriklad armorov nedavaju zmysel (ked som upgradoval plesioth ruky tak najprv som potreboval high rank materialy z green plesiotha, dalsi upgrade low rank normal plesioth, potom zas high rank plesioth) Ja som si spravil Samsingi set ktory som si mierne upravil (ale stale mi chyba vylepsit plesioth ruky -.- nenavidim tu debilnu rybu) lebo mam k dispozicii 3 galery attack gemy z Student-Teacher eventu (+3attack +2 reckless abandon +2 adrenaline) takze vysledne skilly mam Attack Up (Large) High Grade Earplug Wide Area Divine Protection Runner Reckless Abandon 2 Teraz si robim set pre gunnera vysledne skilly maju byt Attack Up (Large) High Grade Earplug Adrenaline +2 Alchemy Runner ale chybaju mi kirin horny na gemy adrenaline (potrebujem 6!) -.- a teraz nemam moc cas hrat a ani naladu koli skole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 ^^^^ hezky, samsingi a všechny jeho mixy je super, může vydržet až do hr100 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahi Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 nj samsingi je super, ma iba jednu chybu... JE TO TAK HNUSNY SET ze sa neviem dockat kedy sa ho zbavim xD kym som ho nepostavil tak som sa stale divil co za šašov to vsade beha a uz som jeden z nich -.- chvalabohu zacal event na armory tak teraz viac nez polovina serveru beha v 1 setu xD (a ja medzi nimi :D) Este sa snazim vyrobit guerrilla set z fialovych sutrov, ale mam taky pocit ze budem potrebovat tie sutry aj na upgrade a to ma fakt sere lebo tie questy su tazke a hra tu strasne moc noobov, ktory si bud nevedia vziat ani set pod rare 4 (no aspon sa nedostanu do questu lol), alebo si nevezmu potiony (to ale fakt nechapem ked napisem 2x gypc+khezu a on si vezme iba 10 potionov a lami to jak...) Ani by mi nevadilo ze by to failnuly, ale zabijem cez pol hodiny pre nic a quest je fuc (lebo dalsich pol hodiny trvalo kym som nazberal hracov) btw witeks ty mozna vies co robi ten stary v pravom dolnom vchode do blacksmith, uz som mu dal 2 modre listky s takym tonom a nic z toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Hej lidi pls help chci zkusit raviente HR na to už mam plnily jsme s bunnym nějaký trapný Q 0* :D jen doručit mapu do bedny ... pak nám řekli že jestli neseženeme 24 lidí nejde jít na raviente máme jít ke korejcom že ty jí hodně loví ale to nejde udělat že se tam pujdu já sám s bunnym podívat a dát abandon? chvíly si tam zaběhat a koukat co dělá? já to vždycky tak dělal než jsem nnaněco šel aby jsme tam nebyl za úplnýho blbce :-) a ještě poslední dotaz v jakym HR už si můžu vylepšit ten kut ku lance je hrozně silnej má modrý a cca 400 raw 350 fire typuju že to je HR31 nebo 61 já mam teď nějakej water lance ale až ho vylepšim buude taky slušnej ale potřebuji věci s ceanataura a mam to zatim 1 / 8 :D a Zahi jaký máš ty HR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Zahi: U toho si odemykáš questy, který normálně nejsou dostupný, např. 31 azure reus, atd. Ten fialovej ore bude asi Carbalite, no tak na ten stačí dávat 31 basa, z něho padá jeden za druhym.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahi Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 witeks, takze mu mam tie listky davat? no a carbalite to neni samozrejme niesom blby, je to guerrilla ore je ich hodne druhov (zatial viem o bielych, modrych, fialovych a videl som pri jednom armor sete az oranzove, na tie pravdepodobne nemam HR) a ziskavaju sa z questov ktore sa podla mna objavuju nahodne vzdy tak na hodinku-dve a ich nazov su same otazniky a su tam 3 ulohy ktore su tiez popisane samymi otaznikmy (takze musis prist na to co robit stylom pokus-omyl) a vecsinov su dost tazke (ako som uz spominal 2x gypc + khezu + 4 genprey ,lol , ale mozes mat max rare 4 armor a rare 3 weapon) alebo 2x lavasioth + 9 sutrov + x genprey (je to hr 17 ale ty lavasiothi su high rank) a za tie ore su fakt pekne veci, z bielych som si spravil water GS fakt moc pekny a este som ho nikomu nikde nevidel a uz sa ma hodne ludi pytalo kde som ho vzal xD, no a btw som HR +-43 tusim, nehral som skoro vobec tento tyzden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 43 to myslim že můžeš black fata že jo? to je dobrý máš výc než jsem měl na ymm minulym účtu já měl 35. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahi Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 heh to som ani nevedel, posledne ked som hral tak som sa snazil nafarmit material na para LS ale ani za boha som nemohol znicit yame tie jeho fuzy ci co to ma, spravil som na nim 2 ci 3 hr a potom som to od nervov vypnul xD a teraz nemam neako cas hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 jojo, dávej mu je, neznam sice úplně všechny, ale třeba se to bude jednou hodit ;) Joooo ty myslíš nazo questy ^^ ty (???). Z těch jsou super věci, ale jak říkáš, je to otravný shánět a čekat na tvojí barvu. Myslim, že black mira je 49+, ale nejsem si jistej.. Nějaký screeny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 jééé WItku fakt pěkný ^^ jak já ti to závidim :) a dotaz jaký máš aktuálně HR? já 18 :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 heh noo :) taky to bejvalo lepší, vůbec nemam na mh čas poslední dobou.. =/ aktuálně jsem HR554. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 já jsem začal na začátku září ale stejnak bída :-( už se těšim na HR22 a 31 jako jsem byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 já a bunny máme nové video. A sorry lidi já jsem hrál jak malej :D http://www.youtube.com/watch?v=MM6E6Fayv8k ale zato bunny už je hodně dobrej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 já a bunny máme nové video. A sorry lidi já jsem hrál jak malej :D http://www.youtube.com/watch?v=MM6E6Fayv8k ale zato bunny už je hodně dobrej. Ale prd... :D Ty si mnohem lepší... To video se mi zas tak moc nelíbí, musíme natočit lepší... :D Hlavně ta písnička od Offspring... :D To si to mohl stáhout líp... :D Prostě si uděláš dobrej hammer a uděláme tu první taktiku... Pitfall > Para > KO > Kill... :D To bude lepší... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 JJ už mam dalšívideo jen tam dam MP3 teď je to lepší. hotovo http://www.youtube.com/watch?v=aWFYTxa_Q9Y ještě se zlepší kvalita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Super video!! Ale nikdy by to nebylo tak dobrý a rychlý kdyby ti v tom nepomáhali ty borci... :D Jaký byli HR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Hezky.. hezky.. :) jen tak dál!! taky se přidám: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 jeden borec HR27 jeden borec HR117 a jeden nOOb s HR27 já :D ten poslední nevim ale dobrá byla jen ta holka s HR117. a Jinka ještě WItku Fakt pěkný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Ty vole už mě fakt sere jakou já mám smůlu když točim videa... Vždycky se mi to video posere... Včera večer jsem natočil Pariu... Videa jsem dneska upravoval a přídávál jsem hudbu, všechno v pohodě... Pak jsem si smazal videa, protože jsem myslel, že už je nebudu potřebovat... Upravenej soubor se mi posral, tak jsem byl v klidu, že to udělám znova, vlezu do koše a tam je jenom 1 part ze 3... Prostě 2 party zmizeli... Já mám prostě smůlu, je to už asi čtvrtý video, který se mi posralo... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 LoL ty jsi smolař a konečně mam zas to co jsem chtěl n gunner full Rathian armor a pink ian and azure los LBW mam ho hrozně rád. a jinak WItku co je když tam máš quest ?????? je tam časo Gravious cap and bassarios taky cap nevíš co je tam za odměnu? mi to nedali dali jsme graviouse a nechtěně jsme ho zabilipak už tam ten Q nnebyl :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Je to LBG, ne LBW ;) ??? jsou nazo questy a... no, je jich dost, moh bych ti dát link na guide jak na ně, ale to jp.. Koukni na noobs forum jestli tam něco nemaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Je to LBG, ne LBW ;) Je jedno, jestli se napíše LBW, nebo LBG, LBW je jako Light BoWgun a LBG jako Light BowGun... :D Používá se obojí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Oh včera jsme dělali Diablose a Rathalose a Volganose úplně úžasně a já to nenatáčel :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.