Bunny1468622758 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Jak říká Dan, jsem teprve HR76, takže max nemůžu... :) Mám u sebe Powertalon, takže mám ve statusu Attack 1003, Fire 350, Poison 70 a velká zelená ostrost... :D Nic uplně strašně moc dobrýho to zas neni, ale je krutej svojí délkou... :D Je to moje první long zbraň a strašně se mi líbí... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 WoW máme pěknej modeling :D byla přehlídka xD http://www.2i.cz/e8816b4192 http://www.2i.cz/f9907a5083 http://www.2i.cz/caa34963b0 http://www.2i.cz/dbb25872a1 to Jsme my frajeři :D Hmm tak akuru jsem čekal o dost těžší dnes jsme jí dávaly 4 všichní jen zhruba HR 60 - 70 z toho 3 měly nono LS (i já konečně ho mam) a jeden měl vylepšenej devil silencer prej už dost a daly jsme si jí za 11 min já jen jednou doplňoval což neni na první pokus moc :D Nono taky vypadal těžší když si ho i já dam sólo :D ale s borcema si dáváme jen nono cca za 2 - 3 min chodily jsme s kámošema jen já a on a dávali jsme to tak 7 min já hammer on kirin lance on je asi HR150. Pearl Espinas hmm to je celkem hardcore :D Orange Espinas ještě to jde ale pearl je o dost těžší. Už se těšim na akura Jebia :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Nono taky vypadal těžší když si ho i já dam sólo :D ale s borcema si dáváme jen nono cca za 2 - 3 min chodily jsme s kámošema jen já a on a dávali jsme to tak 7 min já hammer on kirin lance on je asi HR150.Pearl Espinas hmm to je celkem hardcore :D Souhlasim... :D Nono je hodně lehkej... A Pearl Espi je svině strašná... :D Jsem rád, že to mám už za sebou a že už z něho mám GS... :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 moje je v seznamu: 1. vylepšit si devil silencera 2. koupit si orange Espi bow 3. vylepšit si kutku lance a LS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Ty jo koukám, že je tu docela mrtvo... :D Tak to trošku oživim... :) Už jsem HR82, mám full Garuga set a Akantor Chicken set... Teď jsem zkoušel Beru ale nechápu to... :D Nejde to dát... :D Na co jsou ty kaktusu jak se rozbíjej u Beru? A jakou zbraň na něho? Mě to teda zatim nejvíc šlo s lancem... :D EDIT: Tak jsem dal Beru :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 já jsem 72 akau chickhen set je bez gemů pěkně na piču takže ten už jsem viřadil z provozu ale full garuga F to je celkem slušnej def cca 540 bez vylepšování :D zbraně mam nejradši kutku lance, Espi lbg HR61, moje milovaná thunder katana, nono LS a lao hammer set používam garuga, občas kusha ale to už ani nějak ne a ravi for fun :D mam ho nově Akantor je pěkně lehkej :D taky tak vypadaj ty věci zněj :D ale jo jde to nechtěl by to fakt nněkdo ještě začít hrát? chtělo by to alespoň ještě někoho. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Teď jsem si udělal lance s Crimson Fatalise... 506 attack, 560 dragon a modrá ostrost... :D Docela nářez... :D Jinak jsem HR88... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 na HR72 ani aka tori mít nemůžeš, pač potřebuješ R series, abys dostal HGE, sharpening a shp+1.. až na gou ka skilly potřebuješ ty gemy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 aha tak to jo :D a já jsem HR77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Tak už jsem HR100... :D Párada... To to trvalo.. :D:D:D Teď si dělám Kirinovo LS a ty PPT jsou strašný... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Já teď moc nehraju soustředim se na MHP3rd kde už mam nahráno přes 70 h oblíbil jsem si Lance :) mam úžasnej narugy má 195 dmg což je tady hodně. a modrá ostrost. se sharp + bílá to si teď dělam set. tenn Lance má úplně úžasnýýýý útoky. třeba když zmáčkneš ve správnou chvíly guard což je pohoda třeba u narugy tak okamžitě zaútočí a na vazuješ a mlátíš ho jako kdyby neútočil :) fakt hustý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Tak jsem včera natočil nový video... :D Vyzkoušel jsem si moje nový DS na Rathianovi HR11, jen pro srandu... :D Začatek se moc nepovedl, začnu s nim bojovat až v 1:50... Tady to je: http://www.youtube.com/watch?v=nAhS2qLehlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Ehm Proč máš furt zaplý combo??? To neni o tolik výhodný kord když ti to dobyde a hned to pustíš znova hned se ti to zas vypne po jednom kombu celkem k ničemu. OMG! vidil jsem nový útoky svoje i monster v MHFO 10.0 a vůbec mito nenadchlo netěšit se tak na Deyu tak končim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Hele co Lovíme skámošema za Espi 3000+ nedošahnu mu s Lance ani na břicho xD http://www.2i.cz/6eef85af7c na korejskou verzy jde ted tak 15 čechů je to úžasný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.