WItekS Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 To se určitě nestane... ale nevidim v tom logiku (DG-1.5 UP-3.03oe-c DG-1.5 UP 3.11)... to je blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4rkS7der Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 při každym přeflešovani se ti zformatuje ta paměť (+-) takže ti tam z toho staryho firmwaru nic nezůstane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redd Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 ahoj chlapi chěl bych se zepat koupil jsem si psp mám tam fw3.03 a chtěl bych tam hrát iso hry nebyl by tu někdo ochotnej kdo by mi stim pomohl přehrát fw?Jsem z prahy pleas pomoct díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redd Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 ještě jsem zapoměl napsat že se samozdřejmě nějak vyrovnáme!!Byl bych fakt rád když byste mi někdo pomohl!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 jirim ten ti pomuze doporucuji najdi si jeho topic.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redd Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 no to by bylo super fakt bxch byl oc rád!!Promin e se tak ptám ale jsem tu poprvé a jak ho mám najít?Díkky Redd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 sem se podivej a kdyz tak mu napis na pm: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=8088&highlight=jirim Ps:omlouvam se adminum za spam...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redd Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 super díky moc už sem ho našel a napsal mu tak snad mi pomůže díky ještě jednou Redd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 tak jsem dalsi stastnej uspesnej downgradetovatel..z 3.03 na 1.50..kurna ja jsem tak stastnej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redd Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 čusss chtěl bych poděkovat Jiřímu je to fakt borec!3.03.oe-c a jsem štastnej!!ještě jednou díky Redd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 Tak jak to ted je?! Je zapotrebi skutecne hra GTA?! Dneska si du totiz PSP koupit ;) nede to nejak jinak?! Diky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocurstvo Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 Parada, FUNGUJE to bez problémů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jOsHuAs Odesláno Květen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 Tak patřím mezi dalši spokojené uživatele co proveedli downgrade :) Jestli potrebujete neco prokonzultovat piste :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukemb Odesláno Květen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 Shanim nekoho z Prahy kdo by mi s downgrade z 3.03 na 1.5 pomohl pripadne zapujcil umd GTA:LC......idealne na proseku:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 cau kucii chci udelat kamosovi downgrade ma 2.81,stahl sem ten update na 3.03 a nevim kam to mam nakopirovat,aby to slo upgradovat na tu 3.03 ze ktere pak pujdu na 1.50,poradi nekdo?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 cau kucii chci udelat kamosovi downgrade ma 2.81,stahl sem ten update na 3.03 a nevim kam to mam nakopirovat,aby to slo upgradovat na tu 3.03 ze ktere pak pujdu na 1.50,poradi nekdo?diky PSP/GAME/UPDATE/EBOOT.PBP OT: ty taky hraješ medieval total war2???..napiš pm nebo na icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vortex1468621168 Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 Uz se nekomu povedlo udelat brick timto dg?? Chci taky udelat dg (ted mam fw 2.81 a IC1003) gta snad sezenu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirim Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 Uz se nekomu povedlo udelat brick timto dg?? Chci taky udelat dg (ted mam fw 2.81 a IC1003) gta snad sezenu ;) Tenhle downgrade je hodne spolehlivej, jeste se mi nepodarilo bricknout a to jsem uz udelal tech downgrejdu vic jak 30. Pokud se budes drzet navodu, nic ti nehrozi. Pokud jsi z Prahy, muzu pucit GTA nebo ti to shodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davad1 Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 A nahodou nema nekdo na pujceni GTA v liberci.mam jen GTA s patchem.Dekuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ntest Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 Nemá nekdo GTA v Náchodském okrese? diky za info predem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ntest Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 Jde me pouze o hrani Homebrew, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borec.x64 Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 Hlasím další úspěšný upgrade z 2.81 na 3.03, následný downgrade na 1.50 a poté nahrání 3.03 OE-C touto metodou. Ještě jednou díky Jirimu, který dnes vše proved před hlavním nádražím v Praze...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ntest Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 Se mas tady nikdo neni kdot o umi nebo kdo ma tu pravou GTA :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
entei Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Hlasím další úspěšný upgrade z 2.81 na 3.03, následný downgrade na 1.50 a poté nahrání 3.03 OE-C touto metodou.Ještě jednou díky Jirimu, který dnes vše proved před hlavním nádražím v Praze...:) Tak super, mam taky 2.81, planuju up na 3.03 a pak down na 1.5, ale nejak se toho bojim :( Az to budu miit za sebou, dam vedet. Mam Japonskou verzi PSP, ale koupenou v Nemecku, ale hlavne uz nemam zaruku. Jsem hrozne nervozni :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Tak super, mam taky 2.81, planuju up na 3.03 a pak down na 1.5, ale nejak se toho bojim :( Az to budu miit za sebou, dam vedet. Mam Japonskou verzi PSP, ale koupenou v Nemecku, ale hlavne uz nemam zaruku. Jsem hrozne nervozni :)) pak napis jak to dopadlo, ;) jako vecina - dobre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.