Ntest Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 taky bych se do toho pustil ale mam asi spatnou GTA :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vortex1468621168 Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Tak diky Skytovi ted mam PSP Open Edition... DX rulez!! :D :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 kde najdu update na verzi 3.03 sry už to mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DMGalaxy Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 kde najdu update na verzi 3.03 sry už to mám Kde jsi to našel prosím ? Edit: díky Tekk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 Kde jsi to našel prosím ? :google: hned první odkaz http://dl.qj.net/PSP-Firmware-3.03-PSP/pg/12/fid/11844/catid/163 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fici Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Udelal jsem vsechno jak tady pisete ale po spusteni te hry se nestane vubec nic. Jen si muzu zahrat GTA. Nevite nekdo co s tim? Dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Udelal jsem vsechno jak tady pisete ale po spusteni te hry se nestane vubec nic. Jen si muzu zahrat GTA. Nevite nekdo co s tim? Dikec po spuštění hry musíš loadnou save:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
entei Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Po spusteni hry se objevi ukazky a pak zacne nacitat z UMD a asi v polovine se psp VYPNE BEZ BLIKNUTI a je konec. Kdyz ho zapnu tak v mi ukazuje porad verzi 3.03 bez HENu. Co mam delat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fici Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 To uz jsem zkousel a porad nic jen najede normalne hra. Mel jsem nejaky problem s rozbalenim toho souboru tak jsem to tam dal s prestaveneho (rebuilt.303dg) mozna to bude tim. Dikec za pomoc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Nakopíroval jsi tam psrávně ty ebooty a updaty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Udelal jsem vsechno jak tady pisete ale po spusteni te hry se nestane vubec nic. Jen si muzu zahrat GTA. Nevite nekdo co s tim? Dikec už sem ti psal že musíš loadnout uloženou pozici ve hře:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
entei Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 No tak to nema chybu!! Me male ja a moje velke PSP :) rozsirujeme rady uspesnych downgradeu z 3.03 na 1.50. Ja jsem tak stastnej!! :)) Diky za super navod. Btw jakej CF doporucujete? Diky vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 bla bla bla........3.4 OE-A..bla 10 znaků rulez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fici Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Moje cesta byla pro zatim takova. 1) UPDATE z 2.82 na 3.03 2) naformatovani nove MC a potom jsem smazal slozku psp a misto ni tam kopnul tu slozku PSP ktera se rozbalila z vyse stahnuteho souboru (rebuilt.303dg).3)rozbolil jsem ten original na 1.50 (EBOOT.PBP) a prepsal ho na update.pbp a fiknul do ¨/psp /game /update/ update.pbp Vlozil hru a potom se nestalo nic i kdyz jsem to zkousel nacitat z loadu ulozenou pozici. Dycky najela hra normalne. Jo a jeste jedna otazka jak bude vypadat povoleni provest patch a co to ten patch vubec je? Za pomoc dikec teprve se s tou masinkou zzimam a nechci ji nejak ublizit :-) :-) :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fici Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Frcelo to uplne v pohode. Dikec moc za navod. Jo a kdyby nekdo potreboval poskytnout GTA v okoli havirova tak neni problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fici Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Ten muj problem byl v mojim pocitaci ne v souborech. Takze jestli jeste nekdo zavaha... Sorry priste to povalim pre Edit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boc1i Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 Cau nemel by nekdo na prodej nebo pujceni GTA LCS?piste na boc1i@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O1n1d1r1a Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 čau lidi jaktože mi to z 2.81 nějak nejde dám tam GTA a nic jen hraju!!!!!!!!!!!!poraďte prosím díkec moc!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 čau lidi jaktože mi to z 2.81 nějak nejde dám tam GTA a nic jen hraju!!!!!!!!!!!!poraďte prosím díkec moc!!!!!!!!!!!!!!! a ma to gta verzi update 2.00 :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theoneandonly_IC Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 můžu tenhle downgrader udělat i když mám firmware 2.81??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 když uděláš update na 3.03 tak jo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 ne... mas upgradovat na 3.03 (viz si to precti :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 můžu tenhle downgrader udělat i když mám firmware 2.81???mužes, ale musiš udelat upgrade na 3.50 jak je napsané v návodu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 bulku tohle je ale 3.03 downgrader a ne 3.50 :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 bulku tohle je ale 3.03 downgrader a ne 3.50 :lol: ojéj, sem nejak vedle :oops: sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.