theoneandonly_IC Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 ja mam hroznou schýzu nechcete mi nekdo hodne zkusenej poradit treba pres icq ja to mam novy a nechci to hned zkurvit, plz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theoneandonly_IC Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 pleeeeease lidi někdo :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrtonos Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 Kdyžtak se ozvi me.... 439445835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 459328750 jsem na icq a čekám :lol: rád pomůžu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrtonos Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 Ja jsem taky na ICQ a cekam...:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theoneandonly_IC Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 hned az budu mit cas tak vam napisu borci diky moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba. Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 Zdarec mam Fw 3.03 a potrebuju to hodit na tu 1.50 a pak 3.03 OE-C udela mi to nekdo v okoli: HODONÍNA, ZLÍNA, UHERSKÉHO HRADIŠTĚ???? dojedu... Zaplatííím Jo a jedna se o dve PSP i kamosovo on tam ma 2.71 mob. 604 375 868 ICQ 200300398 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l0rD_-mOke_mUd@ Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 Mam dotaz je jedno jeslti použiju GTA VCS nebo GTA LCS nebo ne? pze sem nekde na netu videl jak to udělat pomoví VCS tak mi prosím poradte:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 jenom LCS s updatem 2.00 ;)...by mě zajímalo kdo napsal že to de s VCS..:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l0rD_-mOke_mUd@ Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 viěl sem kluka kterej to pomocí toho dělal........a uděllal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 no tak když si to viděl tak to zkus ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel-FM Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Lidi potřebuju pomoc. Dělal jsem dg. dostal jsem tam HEN, ale když chci nahrát fw1.5, tak mi to napíše, že mám desku TA-082 a pak se to resetne. Jak tam mám dostat ten patch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel-FM Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Tak už nic. Našel jsem ve svém počínání malinkou chybičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 pouzivej edit..:D by tekken90..:D :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel-FM Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 promiň jsem tu nový a něja se v tom ještě neorientuju. Jinak už jsem to úspěšně dokončil a je to super. Původně jsem z dg strach, ale nakonec jsem se k tomu odhodlal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalexar Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 Kdyz to chci updejtnout tak se mi pri loadingu hry GTA:LC v polovine load zastavi a pak se psp vypne. To se stava pokud tam mam nahrany soubory na Downgrabe. Pokud je ale smazu tak se mi hra normalne spusti . CO s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrena Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 Nekdo kdo by mi udelal DG LIberec a okoli klidne i nekam pobliz dojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sbrother Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 mam 2.81 muzu do toho jit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 no kdyz si upnes na 3.03,tak jo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janaltom Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 lidickove, nemam tu origosku, neni jiny zpusob jak to udelat ? neni to moje psp a nebudu investovat do neceho co ani nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Kdyz to chci updejtnout tak se mi pri loadingu hry GTA:LC v polovine load zastavi a pak se psp vypne. To se stava pokud tam mam nahrany soubory na Downgrabe. Pokud je ale smazu tak se mi hra normalne spusti . CO s tim ? no tak to mam stejnej problém:(, pls někdo pomoc, je to kámošovo psp a já mu slíbil, že to sundam na 1.5, ale nejde mi to:( EDIT : problém vyřešen přes pandoru, díky rybakovi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tictac007 Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 pánové, prosím o downgrade Pspčka. jsem z Prahy, najde se někdo? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1911fish Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 Zdarec,hej potřeboval bych poradit.Zasekl sem se na tom že se mi PSP nevypne když tam vložím UMD....nevím vůbec co s tim,nechal sem to načíst,nakopíroval sem tam všechny věci ale prostě to nejde....nenašel by se tu někdo kdy by mi helfnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matej.ry Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 ahoj mam need for speed a je tam update na 2.00 myslite ze by to slo taky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 nešlo..jde to jen s GTA.... ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.