Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Názor rodičů na hraní / Hrajete nekdy s rodiči??

Buvolcek

Recommended Posts

• Odpovědi 96
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidám pohled "starýho bobra" z druhý strany :D Začínal jsem se Segou mega drive a hrama jako Jungle strike, přes Wolfensteina 3D na 386ce to šlo dál k Doomu, první pentia, Quake, nějakou dobu jsem nehrál, ale když bylo mladýmu tak pět začal se mi somrovat ke kompu a už to jelo zas: Vice City, Knights of Temple, NFS Underground. Potom manželka vydala zákaz stříleček: prý to na něj má špatnej vliv :cheesygrin: ...no ale letos k Vánocům stejně dostane psp:psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Táta neda dopustit na svuj notebook a PES6,protože prej rád fotbel.Ale naštval mě kterej rád závodní a bude mít psp k vánocům tím,že mi poradil přát si to i s fifou09 že by mi to koupil.

Pak jsam zjistil že to dávaj i s nfskama undercoverama xD

Odkaz ke komentáři

No táta si na hry moc nepotrpí ale dřív než sem se ještě narodil tak pařil DOOM 1 v práci ale to vám bohužel neřeknu jak mu to šlo :D. A máma no ... řekněme že hry nejsou její silnou stránkou. Ale bylo by to fajn mít rodiče pařmeny

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Kde jsou doby MDK, Quake, DN3d, Prince,... to jsem s otcem pařil denodeně. A dneska? Nechá se hrotit mámou, že furt hraju nějaký stupidyty, že mi to asi zabaví, přičemž oba prosedí hodiny na lidech.cz. Nejlepší na tom je, že mám školu do aleluja, k tomu dělám 2 sporty a chodim běhat. Ale jsem zkurvenej závislák. Jo občas bych jim jednu plesknul.

Zase je fakt, že se mnou sledovali všechny díly SG a BSG ságy. S tim pařenim je to ovšem bída. :X

Odkaz ke komentáři

Kde jsou doby MDK, Quake, DN3d, Prince,... to jsem s otcem pařil denodeně. A dneska? Nechá se hrotit mámou, že furt hraju nějaký stupidyty, že mi to asi zabaví, přičemž oba prosedí hodiny na lidech.cz. Nejlepší na tom je, že mám školu do aleluja, k tomu dělám 2 sporty a chodim běhat. Ale jsem zkurvenej závislák. Jo občas bych jim jednu plesknul.

Zase je fakt, že se mnou sledovali všechny díly SG a BSG ságy. S tim pařenim je to ovšem bída. :X

s tou fackou to občas taky znám.....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu