xDante1986 Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Tak můj čas se chýlí, po určité rozvaze a rozmluvě s jedním člověkem odsud jsem se rozhodl skončit své putování zde....většina zajásá, pár lidí to asi zamrzí. Ale tak....užijte si Vánoce, zkuste si dát nějaký to fajn předsevzetí do novýho roku....a hlavně aspoň zkuste víc používat mozek (neplatí pro všechny jen pro 95% většinu fora). Ty co jsem měl rád a vážím si jich to asi ví, s několika jsem měl spory, ale takový je život, jen ten kdo si nechá vše líbit, nikdy ničeho nedosáhne....všem modům starým i novým přeju hodně úspěchů a pevných nervů, rixovi trochu víc ať naslouchá, userům.....před starou gardou smekám.....(přijde mi, že to jsou jediní normální) a nováčkům.....přeju rozum....mějte se bylo mi ctí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 cus...................a ne abys sem nekdy prisel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 odchááází jeden z lidí kteryho jsem si tady nejvic vážil!!!!!a vždycky se nad jeho prispevky zarazil a popremyslel že ma pravdu!!!!dekuju ti za vsechno dantiku!!!mej se krasne a do života hodne stesti"!!!!!kdyby newedeli koho s moderovanim poverit mainko se hlasim:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 A kam jdes proc jdes ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 budes tu chybet.. si neodmyslitelna cast fora.. GL&HF:love: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 To si snad děláš srandu ne ? :/ Proč ? S tebou zkončí i kus fóra...:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 hodně štěstí, a díky za vše co jsi pro forum udělal ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 21, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Hele dante dneska neni 1.4. :D Ale ne vazne , preju samozrejme hezke svatky a stastny novy rok . Urcite se tu nekdy ukazes ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Občas přijde čas, kdy si vzpomenem, třeba až bude nuda na chatboxu, nebo bordel v nějaký tvý sekci nebo až přijde nějakej magor bez mínusovejch bodů ... tím nechci nijak snižovat ostatní moderátory, ale Dante je prostě dante a tak to zůstane :D Takže Hodně štestí i tobě, a vracej se sem rád,jestli je to odchod jak jsem to pochopil,ale nevěřim xD :D (Tvůj conter:lol:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Co na to říct.... jedni :bash: druzí zase :cry: ale takovej je život, takže Good Luck a věřím že se tady určitě občas jako "běžnej" jůsr ukážeš :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 s tím jestli skončím úplně uvidím post moda jako takového nechci ani vidět důvod je jasný....ano nechovám se slušně jsem cholerik hádám se ...proč? bohužel fakt je takový nemám na to se dohadovat s dětma které nevyužívají mozek....doufám, že svět se nebude hýbat tímto směrem celý...na forum určob budu chodit dál...jestli pasivně nebo aktivně to prozatím nevím, navíc teď se dodala nějaká nová krev tady tak se přidá ještě další třeba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 i když sme měli spory tak uznáš že sme si párkrát pěkně pokecali a i když to tak nevypadalo měl sem tě rád :D jinak GW bez tebe tu bude akorát bordel....PS: dej někomu ten 1000 bod :D jen né mě :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Škoda:( že odcházíš:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Dante není jediný kdo dnes odchází ... Už jsem o tom uvažoval dýl. Už mě nebaví dělat moderátora a vůbec forum celkově. Už dávno jsou pryč ty časy kdy se tady dalo s kým koliv normálně promluvit. Teď to tady ale jsou samé děcka s IQ okolo 60 a míň (teda alespoň podle toho jak se vyjadřují a chovají na foru). Ale tím zase nemyslím všechny. Je zde i spousta normálních uživatelů a dokonce i módů a adminů :D. Pro ty co nastoupí na naše místa - moderátorství není jen o tom mít tu hodnost (pár takových tu taky bylo a ještě teď by se někdo takový našel - nebudu jmenovat ale dotyční snad vědí (ne ANonyme ty to nejseš .. i když jsme se spolu několikrát nepohodli tak jsi pro forum velký přínos a to nejen jako moderátor ;)) přeju vám hodně trpělivosti s "lidma" tady. Jestli budu na forum ještě chodit ... uvidíme ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 hah taky jsme se hadali :D Nekdy ze srandy a nekdy ... :P BigBrother nam tu chybet asi bude. Bude tady vic non-brain-useru :) tak co jinak dodat jak rekl tady mefistos gl hf :D Tekken : heh to s tebou musim bohuzel souhlasit... (viz Prodej CZshare creditu, kde lidi nedokazou dat ani jednu pitomou zpravu pro me, kdyz posilaji credity....) Ale ty mi tady teda chybet budes :D BigBrother C.2 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 tak to co jsem čekal se stalo taky....odchod spolu s tekkem bylo mi ctí .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Sry že už druhý post, ale tohle mě dostalo! tekkene! NE!:!::!::!: to nám nedělej! :cry: jsi tu fakt osobnost...co by bez tebe bylo fórum?:( Prostě jsi součástí a neopovažuj se to měnit!!! :lol::cry: :) Snad nemusím opkaovat co sem psal v minulém postu... každej z vás tu byl něčím vyjímečným!!!:(:D no kdyby to někoho zajímalo mám novej podpis :D;):cry::!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Teddy budes tu moc chybet jako Dante.. myslim ze ste byly dva pilire ktere drzeli toto forum.. bez vas to tu pujde do s***ek:cry: GL&HF teddy:love: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 No to né.... odochod ne-li nejlepších modů na CF (samozrejme nechci urazit metuje a ostatni mody) ..... Hodně jste pro forum udelali.... Stačí jen popřát mnoho úspěchů v budoucnu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 tak to co jsem čekal se stalo taky....odchod spolu s tekkem bylo mi ctí .... mě též :) Sry že už druhý post, ale tohle mě dostalo!tekkene! NE!:!::!::!: to nám nedělej! :cry: jsi tu fakt osobnost...co by bez tebe bylo fórum?:( Prostě jsi součástí a neopovažuj se to měnit!!! :lol::cry: :) Snad nemusím opkaovat co sem psal v minulém postu... každej z vás tu byl něčím vyjímečným!!!:(:D no kdyby to někoho zajímalo mám novej podpis :D;):cry::!: conter...kdybych já nebyl, jak ty řikáš osobnost fora, tak by to byl někdo jiný ;) Teddy budes tu moc chybet jako Dante.. myslim ze ste byly dva pilire ktere drzeli toto forum.. bez vas to tu pujde do s***ek:cry: GL&HF teddy:love: tam už forum (teda spíš lidé na foru a jejich vysoká inteligence :)) směřuje dlouho..a nikdo s tím nic neudělá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Stejný názor jako conter ... viz. podpis:Dpřidejte se ostatní ať máme dobrý pocit že jsme aspoň něco proti tomu odchodu udělali:D;):)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 ty jo jediní kdo tu dělali pořádek alespon tomu rozuměli kdo bude radit dál xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 tekkyýýsku lasko co ja tady bez tebe budu delat,???:(((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 tam už forum (teda spíš lidé na foru a jejich vysoká inteligence :)) směřuje dlouho..a nikdo s tím nic neudělá... to je sice pravda.. ale proste bez vas to uz bude uplne o necem jinym... sice tam forum smeruje jiz dlouho.. ale prave ze VY dva se ten "konec" fora oddalovali(nechci tim schazovat ostatni mody)... proste se forum zmeni.. a hodne.. nevim jestli se najde ta Prava nahrada za vas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 anonymous je super mod má svoje výbuchy ale ví toho dost a řekl bych že o pc je tím ním nejpovolanějším tady...... co se týče tekka a mě je možnost, že začnem pracovat na console-guides.cz znovu tekk mi říkal o určité nabídce....a uvidíme co bude, každopádně na většinu z vás mám icq....takže se neivídme naposledy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts