xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 lhář lhářem zůstane :D stoprocentně radil pamatuju si to podle avatatru tvýho...nikdo jiný ho tu na foru neměl....takže muck kotě xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 EDIT: souhlaism s wokonatorem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 hele martinku....jestli nezavres drzku tak si te najdu,uriznu ti koule a necham ti je sezrat s omackou z tvoji vlastni krve...prestan srat,nasad si provazek na kacera a di si ven tahat..nikdo tady na tebe neni zvedavej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Fakt to nehroť Woko, MorroR z tebe opravdu nebude. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahodou Wokáček ho setřel pěkně hlavně s tim tahacím kačerem...:lol: Jinak martiN ty fakt tahni,takove jako jsi ty tu nepotřebujem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Fakt to nehroť Woko, MorroR z tebe opravdu nebude. ;) taky te miluju Peggy...:love: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 nepište tu ty krávoviny....jediný co můžeme a hlavně bysme měli řict je obrovský díky tekkenovi a Dantemu za vše co pro tohle forum udělali...a že toho bylo opravdu hodně a hodně....takže ještě jednou jedno velký díky kluci!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Mas ode me "thanks", myslim, ze to tu bude prijemnejsi misto pro traveni casu. Forum potrebuje moderatory, ne "vyhazovace". Kazdopadne preju tobe i tekkovi hodne stesti a energie do cehokoliv dalsiho se pustite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Mas ode me "thanks", myslim, ze to tu bude prijemnejsi misto pro traveni casu. Forum potrebuje moderatory, ne "vyhazovace". Kazdopadne preju tobe i tekkovi hodne stesti a energie do cehokoliv dalsiho se pustite. dejte wokovi moderovani a na foru zustanou tak 10-15 useru. Merry x-mas :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 jj příjemnější :D ono je to v poho dement se mezi dementy ztratí :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 jj, presne o tomto mluvim.. bezduvodne urazet a nadavat... jeste jednou, DIKY! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 urážet? já tě neurážím...pokud se tak cítíš asi na tom něco bude....jsi jeden z mála co si stěžujou...fakt je ten, že hlupáky jsem se snažil držet na míle daleko....a všichni to chápou :D ale říká se potrefená husa nejvíc kejhá.....přeber si to jak chceš....urážka to nebyla....ale ty tu jsi hodně krátkou chvíli a řkenu ti jedinél....díky vám je to forum jiné než bývalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 byla to reakce na muj prispevek, tak jsem to tak pochopil. Takze pokud to bylo mysleno jinak, prosim o vysvetleni.. a muze ho podat i kdokoliv z tech, co si na tebe nestezujou ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 pokud máš rozum a snad máš....a nepatříš mezi ty, o kterých mluvím, mohlo by ti to dojít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 byla to reakce na muj prispevek, tak jsem to tak pochopil. Takze pokud to bylo mysleno jinak, prosim o vysvetleni.. a muze ho podat i kdokoliv z tech, co si na tebe nestezujou ;) Tva odpověď to dotvrzuje ,.. :) ,.. Sou Vánoce ! Tak děte ke stromečku pro dárky , já už mám rozbaleno -> přišli mně až ke kompu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Tva odpověď to dotvrzuje ,.. :) ,..Sou Vánoce ! Tak děte ke stromečku pro dárky , já už mám rozbaleno -> přišli mně až ke kompu :) ty u toho kompu stravis asi dlouho :D:D EDIT : jinak nechci aby odesel ani tekk a ani dante chybely by tu celkem hodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 no nic rozhodl jsem se skončit úplně zřejmě už mě to tu nějak neba ....a no prostě...ani nevím :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 hej lidi kdo koncite dejte mi kedity pls XD jo a MartiN dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 pánové dost spamování... LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Po rozmluvě s Rixem jsem se rozhodl ještě chvíli potrápit svoji trpělivost a Vás :D. Snad mě to bude bavit trochu dýl xD (^.^) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts