Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Mám Jaspera, na nové hry mi tedy stačí dashboard 2.0.12625.0 nebo už ty nové hry potřebují některý z těch, co maže flash ?

Mám také JASPER FW LT+1.1 a DB 12625 . Všechny - i nejnovější hry , které zatím byly vydané jdou spustit naprosto bez problémů , kromě her s ochranou AP25 . U těch musí být hra opatchovaná tak aby souhlasila s momentálním DB v xboxu .

• 0
Odesláno
Mám Jaspera, na nové hry mi tedy stačí dashboard 2.0.12625.0 nebo už ty nové hry potřebují některý z těch, co maže flash ?

Na toto je lahka odpoved. Hry vyzaduju urcity Dashboard a podla toho sa zariadit, pricom vieme, ze DB12625 je este bezproblemov hratelny aj na starych flashoch, okrem hier s AP2.5, co uz naznacil toro. Ked zistis, ze hra uz vyzaduje vyssi DB ako je tento 12625, tak...

DB 12625 je Wave11... http://abgx360.net/verified.php

• 0
Odesláno
Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli jde nějak připojit hardisk z notebooku do xboxe??? Mam doma jeden hadr z ntb a dokonce se mi povedl zastrčit do xboxe ale on ho nenajde. Musim ho nějak naformatovat nebo to vubec nejde?

díky

Spíš bys musel mít kliku - musí to být 2,5 palcový SATA Western Digital, ideálně velikosti 120/250 (jako oficiální) a ano musí se speciálně naformátovat a připravit.

• 0
Odesláno
jak zapnu avi film pres xbox? jde to? mam flasku 4gb a co sni? strcil jsem ji do xboxu a nic. dal jsem naformatovat a kdyz sem ji pak strcil do pc, tak to psalo, ze je plna

Naformátovanou flešku v xboxu ti PC nebude ukazovat správně . Formát ukládání souborů v xboxu je FATX a není kompatibilní s formáty pro PC . Aby jsi mohl přehrát filmy v .avi tak musí být fleška naformátovaná v PC na FAT 32 . V xboxu musí být stažené kodeky z live . Jinačím způsobem je do xka nedostaneš . Když budeš připojený na live a pokusíš se spustit film ve formátu .avi , tak ti to samo nabídne stažení kodeků .

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu