xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panev Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Ehm mám dotaz, už mám flash 1.91 a chci se zeptat jestli když vyjde nový dashboard a já si jej dám, tak mi nepřepíše flash, nebo ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 captforest Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 to nikdo nevi, az vyjde tak se uvidi. muzes se podivat tady http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_system_software o prepisovani fw tam nic neni, tak mozna bude klid :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Ehm mám dotaz, už mám flash 1.91 a chci se zeptat jestli když vyjde nový dashboard a já si jej dám, tak mi nepřepíše flash, nebo ano? To nikdo neví. //: Nevšimnul jsem si toho postu sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panev Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 A dejme tomu že mám sice nej ńovější flash, ale ne nejnovější dashboard, bude problém při updatu? Samozřejmě myslím teďkom update na nejnovější současný dash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 A dejme tomu že mám sice nej ńovější flash, ale ne nejnovější dashboard, bude problém při updatu?Samozřejmě myslím teďkom update na nejnovější současný dash. Pokud máš Fatko tak problém nebude, pokud máš Slimko tak by problém nastat mohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panev Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Hm....mám slimko, takže raději se mám zeptat nějakého flashera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Raději jo......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panev Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 tak radím lidem.....neupdatujte na nový dash se slimkem pokud jej nemáte. Teď jsme to zkusil, a nejedou mi žádné hry, a nevím čím to je ale dokonce nejede ani originálka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 tak radím lidem.....neupdatujte na nový dash se slimkem pokud jej nemáte. Teď jsme to zkusil, a nejedou mi žádné hry, a nevím čím to je ale dokonce nejede ani originálka. 3 mesiace je na svete DB 2.0.13146.0, takze o tom je dost popisane! Ked si to potreboval testnut osobne, tak....no comment :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panev Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 3 mesiace je na svete DB 2.0.13146.0, takze o tom je dost popisane! Ked si to potreboval testnut osobne, tak....no comment :D ne tak jsem zjistil že by to šlo, ale posral jsem jednu věc a to že mi shodou náhod se stalo, že při updatu mi vypadla flashka z boxu, takže to nejede :D no za ♥♥♥♥♥itu se platí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Filda1468626751 Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Jaké verze xboxu mají wifi....?? (abych proste na net nepotreboval nejaky kabel) Díky :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Vsetky...nove "S" vstavane, do starych http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_accessories#Wireless_Network_Adapter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Ahoj, o flashovani xboxu jsem posledni dobu nic nepřečet a teď, když si to čtu, tak se v tom ztrácím. Mám mechaniku Lite-on a flash LT, dashboard posledni co nemaze flash (2.0.12625.0), nove hry mi tedy v budoucnu nepujdou, protože potřebují nový dashboard, ktery maže flash ? Takže jedine řešeni reflash ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mendlik18 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Hele pokud mas slim a flasher ti po flashnutí uzamkl mechaniku nemas se ceho bat pokud ne nejspíše ztartíš flash....dash vyjde nekdy na podzim letosniho roku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Mám Jaspera, na nové hry mi tedy stačí dashboard 2.0.12625.0 nebo už ty nové hry potřebují některý z těch, co maže flash ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Mám Jaspera, na nové hry mi tedy stačí dashboard 2.0.12625.0 nebo už ty nové hry potřebují některý z těch, co maže flash ? Mám také JASPER FW LT+1.1 a DB 12625 . Všechny - i nejnovější hry , které zatím byly vydané jdou spustit naprosto bez problémů , kromě her s ochranou AP25 . U těch musí být hra opatchovaná tak aby souhlasila s momentálním DB v xboxu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Mám Jaspera, na nové hry mi tedy stačí dashboard 2.0.12625.0 nebo už ty nové hry potřebují některý z těch, co maže flash ? Na toto je lahka odpoved. Hry vyzaduju urcity Dashboard a podla toho sa zariadit, pricom vieme, ze DB12625 je este bezproblemov hratelny aj na starych flashoch, okrem hier s AP2.5, co uz naznacil toro. Ked zistis, ze hra uz vyzaduje vyssi DB ako je tento 12625, tak... DB 12625 je Wave11... http://abgx360.net/verified.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bazi.b Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli jde nějak připojit hardisk z notebooku do xboxe??? Mam doma jeden hadr z ntb a dokonce se mi povedl zastrčit do xboxe ale on ho nenajde. Musim ho nějak naformatovat nebo to vubec nejde? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli jde nějak připojit hardisk z notebooku do xboxe??? Mam doma jeden hadr z ntb a dokonce se mi povedl zastrčit do xboxe ale on ho nenajde. Musim ho nějak naformatovat nebo to vubec nejde?díky Spíš bys musel mít kliku - musí to být 2,5 palcový SATA Western Digital, ideálně velikosti 120/250 (jako oficiální) a ano musí se speciálně naformátovat a připravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bazi.b Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Spíš bys musel mít kliku - musí to být 2,5 palcový SATA Western Digital, ideálně velikosti 120/250 (jako oficiální) a ano musí se speciálně naformátovat a připravit. No já mam WD 120g ale nevim jak to naformatovat do jejich format neviš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 No já mam WD 120g ale nevim jak to naformatovat do jejich format neviš? Musel bys mít konkrétně 120ku WD1200BEVS jinak to nepůjde. Dále potřebuješ SS soubor z originálního disku 120GB a program hddhacker (obojí snadno vygoogluješ) na naformátování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lemiju Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 jak zapnu avi film pres xbox? jde to? mam flasku 4gb a co sni? strcil jsem ji do xboxu a nic. dal jsem naformatovat a kdyz sem ji pak strcil do pc, tak to psalo, ze je plna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 jak zapnu avi film pres xbox? jde to? mam flasku 4gb a co sni? strcil jsem ji do xboxu a nic. dal jsem naformatovat a kdyz sem ji pak strcil do pc, tak to psalo, ze je plna Naformátovanou flešku v xboxu ti PC nebude ukazovat správně . Formát ukládání souborů v xboxu je FATX a není kompatibilní s formáty pro PC . Aby jsi mohl přehrát filmy v .avi tak musí být fleška naformátovaná v PC na FAT 32 . V xboxu musí být stažené kodeky z live . Jinačím způsobem je do xka nedostaneš . Když budeš připojený na live a pokusíš se spustit film ve formátu .avi , tak ti to samo nabídne stažení kodeků . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deva1236 Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 prosím pomoze mi mam xbox 360 elite verzi napiste mi nekdo podrobne kroky jak mam ziskat hry a jak je mam rozchodit na xboxu diky moc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vanous Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Urcite to tady nekde bude, ale cist 221 stran postu je na dlouho. Potrebuji rozebrat controller, protoze mi prestalo trosku fungovat LB.....tusite, jakym sroubovackem to dokazu rozsroubovat? me to s tema doma, nejak nejde....to je na to nejaky special nebo mate nekdo nejake figle? dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.