Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno (upraveno)

Neraďte prosím co si kde přečtete, vznikají pak z toho fabulace. Že se ti ta hra spustí, ještě neznamená, že je vypálená správně, jelikož takové hry (nevypalované na ihas) nemají kompletní data a dříve nebo později ti to ze hry vyskočí s chybou: "unsupported disc" čili kdo chce pálit jinak než na XGD3, může, ale ať pak nebrečí, že hra nepojede korektně.

czlukas: nevíš to proto, že nečteš a nevyznáš se v tom, ale dělej jak myslíš. Jak jsem psal, nebudou na disku kompletní data, takže taková hra nebude fungovat na 100%

Upraveno uživatelem romik
  • 0
Odesláno

to Romik... stacilo to normalne vysvetlit. Cetl jsem to vsude, ze jsou nekompletni data, jen rikam ze moje zkusenost s tim byla jina. Asi jsem mel proste stesti a na ten disk se nedopalil jen xboxovej update ci co...

jen takova technicka... mam takovej dojem, ze tenhle post je prave na takove ♥♥♥♥♥ni dotazy, tak nechapu proc se hned rozcilujes, kdyz ma nekdo blbe otazky ?

• 0
Odesláno

Nejde o blbé otázky, ale jde o to, že je to zde popsáno a důkladně vysvětleno asi jeden milionkrát a i ten největší lenoch je schopen si přečíst pár příspěvků zpět. Díky těmto fabulacím se na nás pak obrací mnoho nováčků a každý se ptá jak je to s tím tedy, že na foru četli, že to funguje blablabla a vysvětlovat každému zvlášť, že je to hloupost, je nekonečný koloběh. Snad jsi to pochopil.

• 0
Odesláno (upraveno)

Ahoj, pochopil jsem, že toto je vlákno pro blbce, proto píšu sem. Konečně jsem zprovoznil windows media center, ale běží strašně pomalu a sekaně. Když kliknu tak musím čekat asi 15 vteřin na odezvu. V počítači mám antivir eset (vypnul jsem filtrování a povolil veškerou komunikaci - bez toho mi to nešlo rozběhnout). Někde jsem vyčetl, že to sekání a pomalý chod media centra je kvůli špatnému nastavení firewallu, jen nevím nic konkrétního. Hledal jsem a našel jsem už podobnej dotaz, ale je bez odpovědi.

Edit: Tím "konečně jsem zprovoznil windows media center" jsem myslel konečně jsem propojil PC s xboxem přes windows media center. Ale v xboxu mi jde strašně pomalu a sekaně. Jsem trotl.

Upraveno uživatelem Drtiovce
  • 0
Odesláno
Ahoj, pochopil jsem, že toto je vlákno pro blbce, proto píšu sem. Konečně jsem zprovoznil windows media center, ale běží strašně pomalu a sekaně. Když kliknu tak musím čekat asi 15 vteřin na odezvu. V počítači mám antivir eset (vypnul jsem filtrování a povolil veškerou komunikaci - bez toho mi to nešlo rozběhnout). Někde jsem vyčetl, že to sekání a pomalý chod media centra je kvůli špatnému nastavení firewallu, jen nevím nic konkrétního. Hledal jsem a našel jsem už podobnej dotaz, ale je bez odpovědi.

Jsi ve špatné sekci, toto je sekce o Xboxu.

• 0
Odesláno

Mám G2420HD, připojený přes HDMI a grafika je v pohodě. Samozřejmě že jestli vidíš pixely tak je něco špatně, protože 24 monitor má na FullHD rozlišení mnohem vyšší jemnost než televize s větší uhlopříčkou. Rozdíl bude asi v tom, že na monitor se díváš z kratší vzdálenosti než na TV. Nebo to bude prostě tim, že grafika na Xku občas stojí za prd.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu