xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 Není to nutnost, ale dost často riskuješ nefunkčnost DVD, o banu/flagu nemluvě. Pokud ale nehraješ na live, tak to teoreticky nemusíš řešit, pokud ti to funguje. Stejně bych ale vždycky vypaloval přes iXtreme Burner.... To je blbost. Je to nutnost. czlukas: Vše tady máš popsáno na fóru, stačí si to přečíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 13, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 No já jsem četl, že to nutný není, že jde vypalovat i přes metodu Truncate (samozřejmě za cenu ztráty dat, ale jít to může). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlukas Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 To je blbost. Je to nutnost.czlukas: Vše tady máš popsáno na fóru, stačí si to přečíst Halo: Reach jsem projel, a Halo CE i Gears of War 3 mi normálně jelo, tak nevím, proč by to mělo být nutné... chápu, že je tam ztráta dat, ale když se to i pak dá hrát, tak je to nutné? Resp CO se tím pálením ztratí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 (upraveno) Neraďte prosím co si kde přečtete, vznikají pak z toho fabulace. Že se ti ta hra spustí, ještě neznamená, že je vypálená správně, jelikož takové hry (nevypalované na ihas) nemají kompletní data a dříve nebo později ti to ze hry vyskočí s chybou: "unsupported disc" čili kdo chce pálit jinak než na XGD3, může, ale ať pak nebrečí, že hra nepojede korektně. czlukas: nevíš to proto, že nečteš a nevyznáš se v tom, ale dělej jak myslíš. Jak jsem psal, nebudou na disku kompletní data, takže taková hra nebude fungovat na 100% Upraveno Listopad 13, 2012 uživatelem romik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlukas Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 to Romik... stacilo to normalne vysvetlit. Cetl jsem to vsude, ze jsou nekompletni data, jen rikam ze moje zkusenost s tim byla jina. Asi jsem mel proste stesti a na ten disk se nedopalil jen xboxovej update ci co... jen takova technicka... mam takovej dojem, ze tenhle post je prave na takove ♥♥♥♥♥ni dotazy, tak nechapu proc se hned rozcilujes, kdyz ma nekdo blbe otazky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 Nejde o blbé otázky, ale jde o to, že je to zde popsáno a důkladně vysvětleno asi jeden milionkrát a i ten největší lenoch je schopen si přečíst pár příspěvků zpět. Díky těmto fabulacím se na nás pak obrací mnoho nováčků a každý se ptá jak je to s tím tedy, že na foru četli, že to funguje blablabla a vysvětlovat každému zvlášť, že je to hloupost, je nekonečný koloběh. Snad jsi to pochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlukas Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 Dobře dejme tomu, že si tu iHasku seženu... po update FW to bude moct stále pálit normálně, jen to bude umět navíc pálit XGD3 ano ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 ....... ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drtiovce Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 (upraveno) Ahoj, pochopil jsem, že toto je vlákno pro blbce, proto píšu sem. Konečně jsem zprovoznil windows media center, ale běží strašně pomalu a sekaně. Když kliknu tak musím čekat asi 15 vteřin na odezvu. V počítači mám antivir eset (vypnul jsem filtrování a povolil veškerou komunikaci - bez toho mi to nešlo rozběhnout). Někde jsem vyčetl, že to sekání a pomalý chod media centra je kvůli špatnému nastavení firewallu, jen nevím nic konkrétního. Hledal jsem a našel jsem už podobnej dotaz, ale je bez odpovědi. Edit: Tím "konečně jsem zprovoznil windows media center" jsem myslel konečně jsem propojil PC s xboxem přes windows media center. Ale v xboxu mi jde strašně pomalu a sekaně. Jsem trotl. Upraveno Listopad 13, 2012 uživatelem Drtiovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 Ahoj, pochopil jsem, že toto je vlákno pro blbce, proto píšu sem. Konečně jsem zprovoznil windows media center, ale běží strašně pomalu a sekaně. Když kliknu tak musím čekat asi 15 vteřin na odezvu. V počítači mám antivir eset (vypnul jsem filtrování a povolil veškerou komunikaci - bez toho mi to nešlo rozběhnout). Někde jsem vyčetl, že to sekání a pomalý chod media centra je kvůli špatnému nastavení firewallu, jen nevím nic konkrétního. Hledal jsem a našel jsem už podobnej dotaz, ale je bez odpovědi. Jsi ve špatné sekci, toto je sekce o Xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drtiovce Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 Promiň, jsem trotl. Edutuju příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 binop Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Mám hroznou grafiku když propojím xbox s Benqu monitorem 24 jako by neodpovídal rozlišení těch 24 palcu a to sem vyzkoušel všechny kabely . Fakt už nevím co s tím v nastavení mam 1080p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Mám hroznou grafiku když propojím xbox s Benqu monitorem 24 jako by neodpovídal rozlišení těch 24 palcu a to sem vyzkoušel všechny kabely . Fakt už nevím co s tím v nastavení mam 1080p Zkus postnout nějakou foto, když to máš zapojený přes HDMI a v settings nastavený 1080p. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 binop Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 (upraveno) .Takhle to vypadá pěkněji ale jinak je to hrozný Upraveno Listopad 17, 2012 uživatelem binop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 binop Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 a když to připojím na větší monitor od TV tak je ok obraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Mám hroznou grafiku když propojím xbox s Benqu monitorem 24 jako by neodpovídal rozlišení těch 24 palcu Rozlisenie "neodpovida" vo velkosti displeja (palcov), ale v pocte pixelov toho displeja :D Aky je to model monitora a na akych dalsich zariadeniach si to skusal, kde sa ti obraz zdal byt lepsi? Vsade si to pripajal cez HDMI kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 binop Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 BenQ GL2450HM pravě když to připojím k pc a zapnu hru tak parádní grafika při hdmi ale ten xbox prostě hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Zkus v Xboxu nastavit menší rozlišení např. 720p nebo 1080i, obraz je to opravdu hrozný. Ještě dotaz, když ten monitor připojíš k PC je obraz v pohodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 binop Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 na pc při hrách je v pohodě a 720p i 1080i sem zkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 binop Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 nikdo nic ? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 18, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Mám to úplně stejný, ale je to prostě daný tim, že Xbox není dělanej na "malý" monitory, ale na televize. Sám mám na 22" LCD viditelný pixely, kdežto když to připojim na normální televizi (32"), tak problém není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Geter Priffin Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Mám G2420HD, připojený přes HDMI a grafika je v pohodě. Samozřejmě že jestli vidíš pixely tak je něco špatně, protože 24 monitor má na FullHD rozlišení mnohem vyšší jemnost než televize s větší uhlopříčkou. Rozdíl bude asi v tom, že na monitor se díváš z kratší vzdálenosti než na TV. Nebo to bude prostě tim, že grafika na Xku občas stojí za prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Nebo to bude prostě tim, že grafika na Xku občas stojí za prd. Spravne....6 rocny X360 sa uz 3 roky nechyta na PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 binop Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 všem dík hold to budu hrát jen na tv :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Jako co si budem povídat grafika Xboxu při FullHD je stejně bombová, na větší vzdálenost jak 2 metry je bezchybná a hry vypadají fakt úžasně ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.