xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 Lidi cetl sem si uz hodne jak natacet videa nxboxu , ale myslite ze bi to slo na jednom monitory kde mam xbox i pc zapojeny nahravat z xboxu do pc? Můžeš udělat maximálně to, že video výstup Xka zapojíš do monitoru přes např. DVD rekordér nebo do TV karty PC, přes kterou to nahraješ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 tak bych taky jednou potřeboval podat pomocnou ruku :)) chtěl bych se zeptat, jestli jde připojit HDD přes USB uplně stejně jako fleška :) jde mi jen o to, abych si na HDD hodil nějaký filmy co mam v kompu a pak si je přehrál v xku :) je to možný? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 tak bych taky jednou potřeboval podat pomocnou ruku :)) chtěl bych se zeptat, jestli jde připojit HDD přes USB uplně stejně jako fleška :) jde mi jen o to, abych si na HDD hodil nějaký filmy co mam v kompu a pak si je přehrál v xku :) je to možný? :) Ano ale musíš mít v xboxu kodeky, které stáhneš jen z LIVE! Poté musíš mít HDD zformátovaný na FAT32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 který kodeky potřebuju? :) jestli myslíš ty, abych přehrál avi, tak ty mam a HDD na FAT32 mam taky, jenže se mi to prostě ne a ne připojit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 který kodeky potřebuju? :) jestli myslíš ty, abych přehrál avi, tak ty mam a HDD na FAT32 mam taky, jenže se mi to prostě ne a ne připojit :) Jestli máš v xboxu z live stažené kodeky na přehrávání . avi , tak ti filmy musí jít přehrávat z flešky a nebo externího HDD naformátovaného na FAT 32 . Co se ti nechce připojit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 připojim HDD přes USB, najedu v xku na záložky s filama a otevře se mi ta nabídka s místem odkud to chci otevřít, jenže portable device mam zašeděnej a nejde na něj kliknout :( ale v memory je normálně ukázanej, ale samozřejmě bez volnýho místa a jde jen naformátovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 tak to nemáš na FAT32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 [TABLE=align: left] [TR] [TD=width: 1%] [/TD] [TD] Help, měl jsem flash na xboxu, nyní jsem si udělal novej dashboard (úmyslně chcu již hrát jenom origo) , ale stále když dám vypálenou hru do mechaniky mechanika ji rozpozná, ale při zpuštění již hodí chybu, zato origo fungují, co dělat?[/TD] [/TR] [/TABLE] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 tak to nemáš na FAT32 právě, že mam, tak nevim co s tim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyeWolf Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Zdravím, chcel by som sa opýtať, či by som mal problém s ovládačom ak by bolo umiestenie Xboxu za televízorom na skrini tak, že by nebolo ani kusok vidieť..... Tzn, ze by medzi ovládačom a Xboxom boli predmety. Nazorna ukazka :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 fungovat to bude ;), ale jde spíš o to jestli je dobré dávat xbox do uzavřeného prostoru (což dobré není) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 fungovat to bude ;), ale jde spíš o to jestli je dobré dávat xbox do uzavřeného prostoru (což dobré není) Zase to má tu výhodu, že zmíněná skříň bude fungovat zároveň jako krb, takže jak se říká "zabít dvě mouchy jednou ranou" :D Jinak "nazorna ukazka" me neskutečně pobavila, čekal jsem foto no... :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyeWolf Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Ono ten Xbox nebude v skrini ale na skrini :P (Asi zle urobena ukazka xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Ono ten Xbox nebude v skrini ale na skrini :P (Asi zle urobena ukazka xD) No tak to by teoreticky mělo být v klidu pokud ta skříň nění 2metry vysoká :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyeWolf Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Ehm....je :D Muze to mit nejaky postih? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Ehm....je :D Muze to mit nejaky postih? No mě spíš šlo o to, že pro pohodlí člověka to asi nebude nic moc se tam furt natahovat a dávat tam DVD (říkals, že před xkem bude ještě předmět/y) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyeWolf Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Aha, tak to je len minimum :) Diki moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 mám dotaz k čemu jsou takové body za co dostáváte po získání trofeje? je to něco jako u ps3 abyste se mohli vytahovat mezi přáteli kdo má větší skore? :D na kupování věcí z xbox live si musím koupit Live points? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 mám dotaz k čemu jsou takové body za co dostáváte po získání trofeje? je to něco jako u ps3 abyste se mohli vytahovat mezi přáteli kdo má větší skore? :D na kupování věcí z xbox live si musím koupit Live points? Je to jen na frajeřinu. Na nákup ,,věcí'' potřebuješ MS pointy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lemiju Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 zajimalo by me, jestli kdyz mam ten mesicni trial gold live a k nemu ted napisu kod z mesicni karty gold, jestli tedy se to pricte k tomu a budu mit vlaste gold ucet dva mesice? nebo se ten trial vymaze? a budu mit jen mesic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krystal Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 počkej až ti trial skončí a potom si aktivuj ten další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ithatha Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Chtěl jsem se zeptat, když bych chtěl flashnout mechaniku LiteOn 93450c. Stačí ji připojit k PC a a přes JungleFlash nahrát CFW nebo je v tom něco víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Horvy Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Dobrý den,¨ Chtěl bych se zeptat kde stahujete hry na xko ? na CZtorrentu je toho strašně málo a jěště s málo seedama :) Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Dobrý den,¨Chtěl bych se zeptat kde stahujete hry na xko ? na CZtorrentu je toho strašně málo a jěště s málo seedama :) Děkuju Můžeš zkusit např. http://www.console-power.com/ nebo jiná warez fóra, k tomu pochopitelně doporučuji premium účet na některém ze serverů pro rychlé a pohodlné stahování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 tak ještě bych chtěl poradit s tim HDD :) asi jsem opoměl napsat, že ten FAT32 HDD má externí napájení, ale to by asi vadit nemělo, ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.