xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Urcite to tady nekde bude, ale cist 221 stran postu je na dlouho.Potrebuji rozebrat controller, protoze mi prestalo trosku fungovat LB.....tusite, jakym sroubovackem to dokazu rozsroubovat? me to s tema doma, nejak nejde....to je na to nejaky special nebo mate nekdo nejake figle? dikes Pro naprosto čisté otevření - Je to Torx 8 v provedení se security pinem uprostřed, jinak se ten pin dá ulomit a otevřít normálním T8 Torxem nebo to pak už jde i menším plochým.Při troše šikovnosti to jde i plochým rovnou, ale je to trochu prasečina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Andelsdablem Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Sos, lama hledá pomoc! Potřebuju opatchovat hru na SSV2, dělám to podle návodu http://xbox360.rocknroll.sk/?p=145 Ale když dám na konci launch, tak stejně mi to jen kontroluje opět hru a nepatchuje! Kde dělám k...a chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Sos, lama hledá pomoc! Potřebuju opatchovat hru na SSV2, dělám to podle návodu http://xbox360.rocknroll.sk/?p=145Ale když dám na konci launch, tak stejně mi to jen kontroluje opět hru a nepatchuje! Kde dělám k...a chybu? ten postup je správně a funguje perfektně . Prostuduj si to pořádně - určitě děláš něco špatně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lemiju Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Nevim kam to dát, abych nezakladal novy tema. Neda se nejak stahnout jine dresy narodnich tymu v nhl 11? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 pokud stáhnu a hodim si na flashku nějakou XBLA hru i s profilem, na kterej byla stažená, tak jí můžu bez obav hrát nebo můžu dostat ban? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tonda1468626791 Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Půjde mi HDMI xbox na televizu která ma jenom scart ? Dá se dokoupit nějaký kabel ?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 k xboxu by měl být AV kabel + redukce z AV na SCART :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Mám něco z HDD když zapnu xko tak mi vyskočí chyba e68, ale bez HDD to jede v pohodě..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Zkus všechno nepotřebné příslušenství odpojit včetně HDD, zapni xko. Pak zkus HDD zapojit. Jinak bych ho asi dal na reklamačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Ok, ale už není v záruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ithatha Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Chtěl bych se zeptat, jestli když budu postupovat podle tohoto tutoriálu (http://www.xbox360iso.com/so-you-wanna-t400190.html), tak není v podstatě třeba nic kupovat, je to tak? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shady77 Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 už jsem pročetl snad všechno možné co tu je. Celkem mě rozhodily různé a protikladné názory a odpovědi na toto téma... Mám dashboard 12625, flash mám ale nevím jakej.... Chtěl bych hrát hry s ochranou AP 2.5 .... O live mi nejde takže pokud by jste mohli klidně nějaký jednoduchý návod jak na to i kdyby to bylo na úkor právě live. Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 už jsem pročetl snad všechno možné co tu je. Celkem mě rozhodily různé a protikladné názory a odpovědi na toto téma... Mám dashboard 12625, flash mám ale nevím jakej.... Chtěl bych hrát hry s ochranou AP 2.5 .... O live mi nejde takže pokud by jste mohli klidně nějaký jednoduchý návod jak na to i kdyby to bylo na úkor právě live. Předem děkuji. V tvém případě to nejde . Musel by jsi sehnat hry opatchované v době , kdy platily v ABGX patche pro DB 12625 . Teď tam jsou pro 13146 - takže máš smůlu. Jedině nový flash a to se ti teď nevyplatí . Lepší je počkat na LT+ 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shady77 Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Díky moc...Počkám si :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ekRa Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Chtěl bych se zeptat, při automatickém obnovování GOLD účtu se automaticky koupí 1 měsíc nebo celej rok? Jen abych pak nečuměl jak péro z gauče až bych měl 1,5K v trapu.. ( čili až mě vyprší GOLD cca v říjnu, jestli si to strhne jen za 1 měsíc peníze nebo za celej rok) Díky za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krystal Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 asi podle toho jak sis to nastavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Ano je to podle toho jak to máš nastavené :), já to třeba mám tak, že si GOLD musím aktivovat přímo já sám. Automatické strhávání z účtu bych si nikdy nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ekRa Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Když bych to chtěl zrušit, tak musím zavolat na podporu ne?? V tom případě jsem na to línej.. Jdu se mrknout, jak to mám nastavený teda, jsem nevěděl, že tam ta možnost je.. Ano je to podle toho jak to máš nastavené :), já to třeba mám tak, že si GOLD musím aktivovat přímo já sám. Automatické strhávání z účtu bych si nikdy nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krystal Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 nemusíš stáčí změnit nastavení na tvém učtě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Tak jsem to vše zlusil ale nejde, a může být chyba i v xku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rest Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Jak se dělá SPOILER ? V nabídce textu ho nevidím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mathers Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Mam dotaz ohledně Hard Drive-u u Xboxu. Když si koupím Xbox s interním diskem 4GB lze disk "jednoduše" (definováno jako: žádné šroubování atd..) vyměnit aniž bych ztratil záruku Xboxu? Nebo pokud napíchnu do Xboxu externí hardisk dejme tomu přes USB a naistaluju si tam hry bude to pomalejší? ( Kvůli přenosové rychlosti disku ). Je lepší hrát hry z Mechaniky nebo Hard Drive-u? Co řikáte na toto (http://www.hrajte.cz/produkty/xbox360/prislusenstvi/xbox-360-hard-drive-transfer-cable) ? Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Nejlepší je když si koupíš originál 250 HDD k tvému xboxu . Ten jen jednoduše zasuneš do otvoru v xboxu . U externího HDD můžeš totiž použít jen 16 GB z celkové kapacity - víc nelze . Nainstalováním hry a hraním z HDD nebo flešky si šetříš mechaniku , xbox je tišší a lépe se načítají DVD , rychlé pasáže a textury her . Transfer kabel normálně nepotřebuješ - jen kdyby jsi chtěl něco ukládat na HDD aby jsi nemusel na live ( třeba updaty do her , dema a podobně ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mathers Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Nejlepší je když si koupíš originál 250 HDD k tvému xboxu . Ten jen jednoduše zasuneš do otvoru v xboxu . U externího HDD můžeš totiž použít jen 16 GB z celkové kapacity - víc nelze . Nainstalováním hry a hraním z HDD nebo flešky si šetříš mechaniku , xbox je tišší a lépe se načítají DVD , rychlé pasáže a textury her . Transfer kabel normálně nepotřebuješ - jen kdyby jsi chtěl něco ukládat na HDD aby jsi nemusel na live ( třeba updaty do her , dema a podobně ) Myslíš že na tuhle konzoly by šly tyto HDD: #1 #2 BTW: Je na Xbox 360 S Standard System něco špatného ? (Moc Díki za odpoveď) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 to prve je na staru FAT konzolu...dvojka je pre X360S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.