Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

xDante1986

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Urcite to tady nekde bude, ale cist 221 stran postu je na dlouho.

Potrebuji rozebrat controller, protoze mi prestalo trosku fungovat LB.....tusite, jakym sroubovackem to dokazu rozsroubovat? me to s tema doma, nejak nejde....to je na to nejaky special nebo mate nekdo nejake figle?

dikes

Pro naprosto čisté otevření - Je to Torx 8 v provedení se security pinem uprostřed, jinak se ten pin dá ulomit a otevřít normálním T8 Torxem nebo to pak už jde i menším plochým.Při troše šikovnosti to jde i plochým rovnou, ale je to trochu prasečina.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Sos, lama hledá pomoc! Potřebuju opatchovat hru na SSV2, dělám to podle návodu http://xbox360.rocknroll.sk/?p=145

Ale když dám na konci launch, tak stejně mi to jen kontroluje opět hru a nepatchuje! Kde dělám k...a chybu?

ten postup je správně a funguje perfektně . Prostuduj si to pořádně - určitě děláš něco špatně .

Odkaz ke komentáři

• 0

už jsem pročetl snad všechno možné co tu je. Celkem mě rozhodily různé a protikladné názory a odpovědi na toto téma... Mám dashboard 12625, flash mám ale nevím jakej.... Chtěl bych hrát hry s ochranou AP 2.5 .... O live mi nejde takže pokud by jste mohli klidně nějaký jednoduchý návod jak na to i kdyby to bylo na úkor právě live.

Předem děkuji.

Odkaz ke komentáři

• 0
už jsem pročetl snad všechno možné co tu je. Celkem mě rozhodily různé a protikladné názory a odpovědi na toto téma... Mám dashboard 12625, flash mám ale nevím jakej.... Chtěl bych hrát hry s ochranou AP 2.5 .... O live mi nejde takže pokud by jste mohli klidně nějaký jednoduchý návod jak na to i kdyby to bylo na úkor právě live.

Předem děkuji.

V tvém případě to nejde . Musel by jsi sehnat hry opatchované v době , kdy platily v ABGX patche pro DB 12625 . Teď tam jsou pro 13146 - takže máš smůlu. Jedině nový flash a to se ti teď nevyplatí . Lepší je počkat na LT+ 2.0

Odkaz ke komentáři

• 0

Chtěl bych se zeptat, při automatickém obnovování GOLD účtu se automaticky koupí 1 měsíc nebo celej rok? Jen abych pak nečuměl jak péro z gauče až bych měl 1,5K v trapu..

( čili až mě vyprší GOLD cca v říjnu, jestli si to strhne jen za 1 měsíc peníze nebo za celej rok)

Díky za odpoveď.

Odkaz ke komentáři

• 0

Když bych to chtěl zrušit, tak musím zavolat na podporu ne?? V tom případě jsem na to línej.. Jdu se mrknout, jak to mám nastavený teda, jsem nevěděl, že tam ta možnost je..

Ano je to podle toho jak to máš nastavené :), já to třeba mám tak, že si GOLD musím aktivovat přímo já sám. Automatické strhávání z účtu bych si nikdy nedal.
Odkaz ke komentáři

• 0

Mam dotaz ohledně Hard Drive-u u Xboxu. Když si koupím Xbox s interním diskem 4GB lze disk "jednoduše" (definováno jako: žádné šroubování atd..) vyměnit aniž bych ztratil záruku Xboxu? Nebo pokud napíchnu do Xboxu externí hardisk dejme tomu přes USB a naistaluju si tam hry bude to pomalejší? ( Kvůli přenosové rychlosti disku ).

Je lepší hrát hry z Mechaniky nebo Hard Drive-u?

Co řikáte na toto (http://www.hrajte.cz/produkty/xbox360/prislusenstvi/xbox-360-hard-drive-transfer-cable) ?

Děkuji za odpovědi.

Odkaz ke komentáři

• 0

Nejlepší je když si koupíš originál 250 HDD k tvému xboxu . Ten jen jednoduše zasuneš do otvoru v xboxu . U externího HDD můžeš totiž použít jen 16 GB z celkové kapacity - víc nelze . Nainstalováním hry a hraním z HDD nebo flešky si šetříš mechaniku , xbox je tišší a lépe se načítají DVD , rychlé pasáže a textury her . Transfer kabel normálně nepotřebuješ - jen kdyby jsi chtěl něco ukládat na HDD aby jsi nemusel na live ( třeba updaty do her , dema a podobně )

Odkaz ke komentáři

• 0
Nejlepší je když si koupíš originál 250 HDD k tvému xboxu . Ten jen jednoduše zasuneš do otvoru v xboxu . U externího HDD můžeš totiž použít jen 16 GB z celkové kapacity - víc nelze . Nainstalováním hry a hraním z HDD nebo flešky si šetříš mechaniku , xbox je tišší a lépe se načítají DVD , rychlé pasáže a textury her . Transfer kabel normálně nepotřebuješ - jen kdyby jsi chtěl něco ukládat na HDD aby jsi nemusel na live ( třeba updaty do her , dema a podobně )

Myslíš že na tuhle konzoly by šly tyto HDD:

BTW: Je na Xbox 360 S Standard System něco špatného ?

(Moc Díki za odpoveď)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu