xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucas_71468624754 Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Mám dotaz, má cenu kupovat flashnutý Xbox když nemám iHas vypalovacku a ani ji kupovat nechci. Xbox jsem měl a pálil jsem klasickým způsobem a vše hrálo, vůbec jsem situaci nesledoval a co teď čtu o nové ochraně tak bez upravené vypalovačky, kupovat xbox asi nemá cenu. Šly by mi jen hry s ochranou XGD2? Hry co vychází a budou vycházet(max payne 3, ghost recon:SF...) už asi budou s XGD3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Duben 17, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Jsem v tomhle sice začátečník, ale už se nějak vyznám :D Ne, Ihas vypalovačku na vypálení XGD3 nepotřebuješ, ale je vysoké riziko banu, pokud hraješ na Live a občas jsou s vypalováním na normální mechanice problémy. Každopádně pokud na Live nehraješ, mělo by to být víceméně v pohodě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucas_71468624754 Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Na live mam PS3, ale už mě nebaví kupovat hry, které nehraji online a proto uvažuji o xboxu. Někde jsem ale četl že když hry nevypálím přes iHas vypalovačku, muže hra v průběhu hraní vypnout. Chci vědět než koupím ať mi pak není xbox na nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Duben 17, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Jo, to se děje, pokud tu hru nevypálíš přes iHas, ale nainstaluješ na disk. Pokud ale budeš hrát z DVD, problémy by být neměly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucas_71468624754 Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 A jak je to potom s hraním originálních her? Zaklínače 2 bych určitě koupil, není tam potom nějaký problém když je konzole flashnutá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Duben 17, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Není, pokud si koupíš origo, pojede ti úplně normálně. Ale bohužel nevim, jak je to s Live, jak jsem říkal, teprve se zaučuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucas_71468624754 Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Na live to nepůjde určitě, a ani Xbox mít připojený nebudu. Díky za rady, počkám jestli mi někdo poradí něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Jo, to se děje, pokud tu hru nevypálíš přes iHas, ale nainstaluješ na disk. Pokud ale budeš hrát z DVD, problémy by být neměly. Pokud není hra vypálená přes mechaniku Lite-On iHAS, může se stát, že na ní bude chybět důležitá část dat. Např. u Forzy 4 to bylo naprosto kritické. Pak se stane ,že pokud hra potřebuje načíst data, která se na DVD nevypálily (nevešly), spadne a vypne se. A je zcela jedno, zda hru hraješ z DVD nebo jí instaluješ na HDD, nainstalovat zpravidla ani nejde. můžeš mít ale štěstí, že po celou dobu hraní hry z DVD nebude konzole potřebovat chybějící data načíst, ale to je málo pravděpodobné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucas_71468624754 Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Takže pokuď chci pálit, potřebuji iHas mechaniku. A co kdyby jsem si hru zkopíroval z originálního disku na HDD a pak měl v mechanice "špatně" vypálené. Bude hra fungovat normálně, hru si půjčím od kamaráda zkopíruji, vratím a pak budu hrát z vypáleného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Flack Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 Nahraju nějak jinak než přes konzoli covers (z jqe360) do title update (dlc)? Nejak mi nejde pripojit konzole k netu, vzdy to crashne. Takze to chci stahnout pres PC a nejak to hodit na exterak, jde to? prosiiim moc o radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 General_Lee Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Chci se registrovat na Live, ale nevím jak na to, nechce se mi zadávat číslo platební karty. Jeden účet mám založený od vánoc, podařilo se mi na něm přihlásit na live a získal jsem měsíční gold účet zadarmo. Mám 3 měsíční kartu na live ale nemohu ji pro ten účet použít, chce to po mně právě údaj o pl. kartě. Nemohl by mi tu někdo poradit? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Pakliže máš 3 měsíční gold, nepotřebuješ žádné údaje o platební kartě, jen naťukáš "reedem code" a tím aktivuješ gold. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vitekproquiksilver Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 Může mi někdo poradit ? Mám lt3+ a chci se zeptat jestli na to fungují všechny hry ,které jsou i na lt2+ nebo musím stahovat jen konkrétně na lt3+ ? Popř. jde to nějak předělat na lt3+ ?? Díky za odpověd . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Duben 22, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 Samozřejmě na LT+ 3.0 fungují všechny hry, které jely na LT+ 2.0 a starších FW. Předělávat nic nemusíš, ale hlavně hry před vypálením projeď přes ABGX360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krupee Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 nevite někdo prosím jak mam vypalit hru na xbox, která ma 4 soubory? dlouho jsem na xbox nevypaloval, byl jsem zvyklí vždy na iso a na foru jsem nic nenasel..diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 Co je to za soubory? Pokud je to image, jen v jiném formátu, neměl by být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krupee Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 system update, data, default.xex, nxeart-ten se asi bude vypalovat, jestli jsem to pochopil spravne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 To jsou původní soubory, co jsi stáhl? Tohle je hra ve formátu pro JTAG/RGH. Pokud to jsou původní soubory, moc se s tím dělat nedá, když nemáš takovou konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 Cau založil jsem si ůčet na xbox live přes net na pc, v pohodě jsem se na xbox live připojil, ale na konzoli mi to nejde, chcte to po mě abych si založil novej, když tam dám stejný email, jako při založení na pc ,tak to napíše že mail je špatný..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 calamada123 Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Ahoj, jsem tu nový a hnedka jsem se korunoval na blbce tohoto fora, použil jsem tlačítko hledat, projel jsem si návody zde, ale nikde jsem nenašel jak dostat screeny z her do pc, nebo mi to nedocvaklo, mám vyfocená auta ve forza 4, hodím flashku do xboxu, napíše mi to, že jí musím zformátovat, to jsem udělal, nalítl jsem do memory settings a tam jsem dal forza motorsport 4 a vybral jsem cali.fotky a dal jsem copy a na flashku a když to dám do pc, tak mi to ukáže, že mám volných jen 342kb/15GB a nic tam není, děkuju za případnou radu... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chipomil Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 pouzij pro otevreni flesky v pc program horizon flashka z xka je ve formatu fatx to normalne v pc neotevres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 FLASH 1.4 Ahoj, mam stary Flash 1.4 jelikož jsem xbox moc nepoužíval a ležel mi ve skříni.. Dneska jsem ho vytahl a chtěl bych si zaahrát nějakou novou hru, dříve jsem pouzival game patcher, ale ted kdyz jsem si nejaky stahl, tak co tak ctu, tak to jde maximalne na flash 1.5.. Net me nezajíma, od toho mam PC:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Novou hru si nezahraješ, jelikož musíš updatovat dashboard a tím se ti smaže flash. Takže updatni dashboard a nech si udělat nový flash, nebo hrej originály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 heylool Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 Prosím o radu, mám xbox 360 elite, je tam jakýsi kotel starý flash. Občas se mi stane, že po vložení DVD se hra nespustí, nic se nestane. Prodejce mi ještě poslal jakési BOOT DVD, které mám vkládat pro hraní novějších her (nevím jestli je problém, právě díky tomu BOOT DVD). Takže vkládám BOOT DVD a pak DVD s hrou, to někdy opakuju i 5x, aby se hra spustila, jindy jede hned. Celkem mě to štve, čím to asi je? A ještě se mi někdy stane, že během hraní hry vyskočí okno, že DVD je nečitelné apod. a hra se ukončí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lemiju Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 chtel bych se zepta, mam nove flash a poprve jsem si tedy stahl hru. dal jsem ji na kontrolu do abgx360 a vse mi projelo zelene ale dole na me vyskoci zlute verification faild. to je dobre nebo to je spatne a musim sosat jinde? dekuji ta odpoved=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.