xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Květen 11, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 Pošli mi do PM celý výpis z AGBX u tý hry, kde ti to píše. EDIT: Takže se nic neděje, hra ti po vypálení normálně půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Palcak_cz Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 Pro pálení xdg3 her potřebuju ihas mechaniku, jinak to to nejde? (Nechodím na live, lt 3.0) Zatím se zkoušel palit prototype 2 a max payna 3 ale žadna nefungovala.... (topology data sem doplnoval) Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lacodekany Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 Uskodi mi update? mam hitachi 79fl a lt+ 1.1 db: 2.0.14699.0 mockrat dekuji za dpoved :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vigilant Odesláno Květen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2012 Zdravím, nevíte prosím jak zmenit lokaci v xbox?? mam RGH a píše to: you cant change locale if content controls are on nejde to zmenit a nevim si stim rady..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martins.ov Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 Ahoj, ahoj. Zajímalo by mě jestli někdo ví jak si z zkopírovat hru na xbox z dvd + r dl normalne do pc aby jsem si ji mohl zkopirovat na moje dvd r dl. V mojem případě mam takovou hru třeba půjčenou od kolegy a chtěl bych si ji nějak vypalit. Když jsem ji zkoušel kopirovat přes nero tak se mi zkopirovala v nějakem blbem formatu ktere abgx 360 ani nenašel a když jsem použil potom clonecd tak jsem to hodil pak přes abgx a hodilo mi to po par se♥♥♥♥♥ch nejake chyby takže to asi taky neni moc ok...ted to ještě zkoušim přes imgburn a pokud to nepujde ani přes ten tak už si nevím rady. Tak pokud s tím někdo už má zkušenosti tak mi pls napište nějaky jednoduchy navod :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 Nejlépe je použít ImgBurn . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martins.ov Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 no Imgburn jsem použil... zkopiroval se mi normalne obraz disku ISO ale když jsem použil abgx 360 tak se mi sice vytvořil chybějící soubor .dvd, ale ihned po spuštěni toho abgx mi to hodilo červenym nějakou chybu a proste nevim no.... je to zajimave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 ale ihned po spuštěni toho abgx mi to hodilo červenym nějakou chybu Pokud chceš poradit nezbude, než napsat, jaká to vlastně chyba je. Pokud napíšeš "nějaká chyba", těžko dostaneš konkrétní odpověď. ImgBurn se požít dá, používá a takové hry pak opravdu fungují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martins.ov Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 Tady to je...normal jsem zkopiroval přes imgburn z DVD do pc a pak jsem to projel přes abgx.... a tohle mi to vyhodilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 To vypadá, že kamarád pálil na něčem jiném, než je iHas. Taková hra sice může fungovat, ale bude v Abgx vždy vyhazovat problémy. Pokud kamarádova hra funguje, klidně vypal, přes image vznikají kopie 1:1. Samozřejmě s takovou hrou nesmíě na Live, apod, ale to asi víš. Pokud ti opravdu záleží na správném vypálení bez chyby, tak bohužel, opravit to asi nepůjde. tedy stáhnout znovu, vypálit na iHasu a spouštět na LT 3.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martins.ov Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 Ahoj děkuji za odpověď. No myslím že IHAS vážně nemá...to nemám ani já. Oba pálíme na notebooku v jeho případě Acer a v mojem případě Asus, ale myslím že na tom celkem nesejde. Jako za normálních okolností si hru stáhnu, hodim přes ABGX a jedu. Online hry nehraju. Tam spíše jde o to, že jsem dostal tak pul roku z5 Autoban od microsoftu, když jsem zkoušel připojit se na wifi. Tím myslím, že mi nějak záhadně blokl nějak systemém. A jisté novější hry s jistou ochranou nespustim (jestli víš o čem mluvíš). Proto je některe musim zkopirovat do pc, projet přes ABGX, který mi tam údajně má přidat nějakou tabulku, která prolomí ten microsoftský ban.Aspon takhle nějak mi to bylo řečeno mojim flasherem u ktereho jsem si par dni z5 nechal dělat novějši flash. Nazývám to Ban protože nevím co jsem popravdě dostal...... Snad je mi nějak rozumět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martins.ov Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 Snad jsem se vyjádřil dostatečně a víš o čem mluvim. Pokud to říkam nějak špatně tak mi prosim nějak poraď. Prostě bych byl rád kdyby mě někdo osvětil o tom co jsem vlastně od microsoftu dostal a jak proti tomu bojovat aby mi ty hry jeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martins.ov Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 Tak už se mi to podařilo. Stačilo nakopirovat přes imgburn do PC. Projet ABGXkem a i když to vyhodilo chybu tak normálně vypálit a stejně to tam asi hodilo tu kravinu na prolomení te blbůstky od microsoftu a normálně jede :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lemiju Odesláno Květen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2012 [TABLE=align: left] [TR] [TD] [/TD] [TD] chci se zeptat chci udelat na xboxu cisteni Cache, ale mam flash novej. nestane se s nim nic?[/TD] [/TR] [/TABLE] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Květen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2012 Ne, s flashem to nic neudělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lemiju Odesláno Květen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2012 Ne, s flashem to nic neudělá. oka diky moc =) ja teda porad moc nechapu co to je :D ale bylo mi porazeno, ze to mam udelat. Totiz hraju fifu s kamaradem pres livko a posledni dobou porad stracim spojeni s EA, tak prej by to melo pomoci Mám další problém tím cachem to nebylo. Mám problémy s EA pripojenim jak u fifi 12, tak battlefieldu 3 :( fakt me to stve! mam originalky. nevite nekdo co stim? mam napsat na EA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thomsone Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 Ahoj, taky mám blbou otázku :D. Chci od kamaráda kupovat xbox arcade a shánět si vypalovačku na tu ochranu XGD3 (nebo tak nějak) pro mě ,....no prostě ne, ale ten kámoš říkal, že když seženu HDD (ať už originální od microsoftu nebo neoriginální), tak ještě bych si sehnal transfer cable a že pak stačí hru přetáhnoout přes nějaký program a nemusím řešit žádne Wave ochrany a takové věcy. Staží přetáhnout hru a na xku spustit, je to tak nebo jak ? Nikde jsem o tom nic nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chipomil Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 to o cem kamos mluvi je uprava konzole rhg pokud je na konzoli jen flash nebo vubec nic neni mozne to takto delat pokud chces ihasku drzim palce at sezenes nebude to jednoduchy snad tu kluci jeste neco maj uz se nevyrabej ,rgh ti umozni stahnout iso predelat ho tak aby ho xbox videl nakopirujes na hdd a hrajes nezajima te ochrana ani region spustis vse vcetne dlc ke hram a xbla her plus vyuzijes vic funkci ale v soucasnym stavu zapomen na live v priprave je reseni pro dual nand kde bude mozne prepnout na rgh nebo puvodni stav konzole, uprava rgh a flash mechaniky jsou na sobe nezavisly, takze bud jedno nebo druhy nebo oboje a to by ti bylo platny v pripade toho dual nand kde prepnes na neupraveno a muzes s origo nebo spravne vypalenou hrou na live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thomsone Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 rhg, je to nějaký velký zásah do xboxu ? Nebo nějaký návod nebyl by ? :) ...flash tam má 1.6. Live mě nevadí, o to mi vůbec nejde, nevadí mi jestli dostanu Ban nebo ne, já chci jen rozjet i ty nové hry bez problémů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thomsone Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 a teď jsem našel GOD, že přes Iso2god se to dá překonvertovat a hodit na HDD a vše jede v poho, bez jiných ůprav, možná mluvil o tom nebo je to taky něco jiného ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 To je opět jen pro xbox s úpravou RGH . Je to velký zásah do HW konzole - sám si to určitě udělat nebudeš umět . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thomsone Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 Jo, už o tom čtu,...chjo, no je to jediná možnost jak si zahrát nové hry, tak si to u někoho nechám udělat. Asi u Xmoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Zdravím, věřím, že tohle je správný topic na tak blbou otázku. Měl jsem ted nějakou dobu zaměstnání takové, že jsem neměl absolutně na nic čas, a tak mi xko leželo asi cca rok ladem, a teď jsem úplně ztracený v tom, jaká je momentálně situace s firmwary atd. Tuším, že mám fw lt+ 1.1 ale nejsem si jistý. V době kdy jsem naposledy sledoval dění přišla nějaká nová verze disků od microsoftu a nebyl na to fw delší dobu. Co se dělo od té doby netuším. Mám dvě otázky. Jaký je aktuální fw a jestli je na něm vše prolomeno tak jak tomu bývalo dříve zvykem (tedy jestli jedou všechny hry a to tak, že stačí v pohodě strčit disk do xka, nebo jestli se musí řešit nějaké jiné věci.) A jestli je možné na něj bez problému přejít když mám starý lt+1.1. A druhá otázka, pokud bych si chtěl koupit a zahrát nějakou originálku, která je novější než muj firmware, co to způsobí? Pravděpodobně to při spuštění bude chtít upgrade dashboardu, smaže mi to flash a ještě mi to tagne konzoli a budu "nahraný"? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Jestli máš dashboard starší,než 13146 , tak updatem na vyšší se ti flash smaže . Ano - pokud si to uděláš updatem z DVD , tak se ti flash smaže a konzole flagne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 a to že se konzole flagne je teda 100%? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.