xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 punit Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 Ahoj určitě se to tu řešilo ale radši se zeptam :) Nemám s konzelemi žádne zkušenosti,tak mě neukamenujte :) Chci si koupit Xbox nebo ps3 A zajimá mě jak je to s palenýma hrama. Musí se taky koupit nejaky flasher? A jsou taky různé verze FW jako u ps3 že cracknout jdou a nejdou? Díky za odpověď ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 Nový xbox nejde flashnout ani udělat RGH - jedině si koupit nějaký starší už hotový nebo takový u kterého to jde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CROM Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 Čau lidi, mám XBox Elite s Kinectem a doteď jsem byl max. spokojený s hrami. Ale rád bych i nějaké ARCADE hry (chci nějaká rychlovky na odpočinek a ne hry co se hrají tři týdny v kuse). Kde tedy sehnat ARCADE hry (na net se Xkem nedostanu). Díky, Jirka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dacik Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Mám DB 13604 a LT+2.0. Kdybych aktualizoval na novější verzi DB, tak mi XGD3 hry, které mám vypálené nepojedou,že? Ptám se, protože jsem na jednom foru četl, že týpek aktualizoval (13599 -> 14xxx) a ty XGD3 hry, které už měl vypálené mu jedou stále i na vyšším DB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pennywise Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Přečetl jsem toho tuny, a mám z toho akorát totální chaos. Prosím tedy, lze vypálit hru s XGD3 aniž bych měl tu iHAS vypalovačku, aby hra byla funkční, nebo to vůbec nelze a prostě si proto musím koupit vypalovačku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Musíš mít iHAS aby jsi správně vypálil XGD3 hru, bez vypalovačky sice můžeš hru taky vypálit ale může se ti zase stát že se ti v polovině sekne atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lost16 Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Zdravím,mám asi hloupý dotaz. Pár dní mám flash. Po připijení KINECT naběhne povinná aktualizace ,,Update RequiredTo use this device, an update must be applied. If you accept this update and are playing a game, youll lose any unsaved progress. If you decline the update, you wont be able to use the device. Do you want to apply the update now,, Nevím, zda ji můžu příjmout, jest-li neztratím flash ? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PAdsamP Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Jakej máš DashBoard? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chipomil Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Zdravím,mám asi hloupý dotaz. Pár dní mám flash. Po připijení KINECT naběhne povinná aktualizace ,,Update RequiredTo use this device, an update must be applied. If you accept this update and are playing a game, youll lose any unsaved progress. If you decline the update, you wont be able to use the device. Do you want to apply the update now,, Nevím, zda ji můžu příjmout, jest-li neztratím flash ? Děkuji za odpověď. tak si stahni update dashboardu ve verzi kterou mas nainstalovanou na flashku a proved update asi ti tam flasher nahral novej dashboard a kinect vyzaduje aktualizaci neboj o nic neprijdes pokud budes updatovat stejnou verzi dashe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lost16 Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 2.0.15574.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malda_8020 Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Ahoj.. po delší odmlce musím trochu oživit nějaké ino.. prosím poradí někdo ve zkratce? Xbox už nemám a zjišťuji to pro kámoša.. Jaké byly verze flashů po LT 2.0 ? Dále.. jak je to teď s pálením her? Naposledy jsem pořizoval tu lite on mechaniku, je od té doby nějaká změna? A za poslední - kámoš mi xbox donesl, protože mu přestaly jít skoro včechny hry.. zatím nevím čím to je a verzi flashe bude mít tu co následovala po LT 2.0 (takže nevím jestli je to 3.0 nebo byla nějaká mezi...). Je dobré používat teď abgx pro všechny typy (staré, nové) her, nebo jen u některých? Moc díky za info, potřebuju si osvěžit nějaké věci abych mu to mohl dát do pořádku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Tak po LT 2.0 je jenom LT 3.0, stále se vypaluje s LITEONkou a jak mu jako nejdou, napiš co se stane, když vloží hru do xboxu a taky co má za DB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malda_8020 Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 Ještě jsem jeho xbox nezapojil, tak večer až budu doma vše podrobněji napíšu.. A hry mu přestali jít asi po novém flashnutí na Lt 3.0 (od flashera, kde jsme si dělali flash pravidelně). Pár her mu prý jde ale většina ne.. Taky to moc nechápu, když jsem ještě měl xbox tak jsem se s něčím takovým nesetkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chipomil Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 to je celkem normalni vec ze po reflashi musi hry prepalit vcetne projeti a opatchovani novou verzti abgx konkretne xgd3 a hry s ochranou ap2,5 , hry xgd2 bez ap2,5 by meli fungovat bez prepaleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 zdravim, možná blbá otázka ale jsem trochu zmatenej dříve když jsem zalohoval hry na verbatim nestaral jsem se o to jaké jsou, prostě verbatim DVD+DL. Po přečtení článku od Drak3go o XGD3 hrách kde zalohování podporuje jen Verbatim MKM001 (2.4x) a Verbatim MKM003 (4x) /o tohle jsem se nikdy nezajímal/. Můžete mi poradit jak mám při nakupování poznat o jaký druh DVD než bych si koupil špatné(a zjistil to až doma v ImgBurnu)? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PAdsamP Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 Když vložíš DVD do mechaniky tak v ImgBurnu ti najede info o CD a tam najdeš jestli je to MKM001 nebo MKM003. Otec mi koupil DVD v alze a sou MKM003...I kdybych měl MKM001 nebo MKM003 nezapínám v ImgBurnu OPC a jedu furt na 2,4x ;) Vypaloval sem s OPC a 4x Forzu a nešla. Jedině 2,4x nebo 2x ;) Jinak je to jedno jaké DVD máš, teda já si to myslím a mě to tak funguje. Kdybych se mýlil tak se omlouvám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony111468626620 Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 Všeobecně se doporučuje kupovat verbatim made in Singapur ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 zdravim mam prosimvas dotaz je to ta spravna ihas vypalovacka? :) http://www.alza.cz/lite-on-ihas124-19-d143307.htm?kampan=heureka.cz#prislusenstvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 zdravim mam prosimvas dotaz je to ta spravna ihas vypalovacka? :) http://www.alza.cz/lite-on-ihas124-19-d143307.htm?kampan=heureka.cz#prislusenstvi Alza i CZC mají jen revizi C. Pokud máš ve městě navštiv obchod Comfor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malda_8020 Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 Díky za info... jinak dá se obraz disku dostat zpět z těch dvd do pc? Přes imgburn se to myslím dalo pokud se nepletu ne? A nějaký tip na nastavení nového abgx a imgburnu prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PAdsamP Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 Záloha z vypáleného DVD jde myslím přes Xbox Backup Creator. ABGX 360 nastavíš akorát AutoFix na Level 3 a region console PAL (Evropa) Jinak nic jiného nenastavuju ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malda_8020 Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 Díky... už to pomalu zase dostávám do krve.. ještě poslední otázka.. můžu vypalovat i starší hry stejným způsobem jako xgd3 ? Tzn. projížďet novým abgx a vypalovat v imgBurnu s nastavením pro xgd3 Moc díky všem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PAdsamP Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 XGD2 hry zkontroluju v ABGX uplně stejně. Podívám se přes poznámkový blok do souboru .dvd u hry zkopíruju si layerbreak. V Nastavení-Zápis vložíš layerbreak jak je na tomhle obrázku. (Pro XGD3 hry dávám Calculate Optimal) PS: Toho Auto Change Book Type si nevšimej to mám zaškrtlý furt Rychlost vypalování 2x nebo 2,4x Takhle to dělám já a funguje to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 nevite prosimvas nekdo v jakem obchode v praze sehnat tu vypalovacku na XGD3?? na alze maji jen revizi C a v comforu ji sice maji ale v obchode v praze ne muzete mi poradit prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tonylee Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 nevite prosimvas nekdo v jakem obchode v praze sehnat tu vypalovacku na XGD3?? na alze maji jen revizi C a v comforu ji sice maji ale v obchode v praze ne muzete mi poradit prosim? Tu vypalovačku seženeš i tady na foru podívej se do prodám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.