xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 cus prosim potreboval bych nejakou vychytavku abych zjistil jesli napr kod na ms points nebo goldy funkční existuje neco takoveho? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 to by se mi taky hodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 12, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Jestli myslíte generátory kódů, tak samozřejmě nic takovýho neexistuje a pokud to někde je, tak je to jen fake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stif21 Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Píšu raději tady aby se některe individua nerozčilovali stím že nerozumím něčemu čemu oni jo mám takový problém mám starší Xbox a nemam vněm HDMI připojení dobre to by se dalo přežít protože mam eště ten kabel co mi to převede na lepší kvalitu ale problém mam vtom že do televize mi vede hafo USB a HDMI připojení ale pouze jeden SCART takže nenapojím všech 6 jacku a musim hrat na SCART kvalitu.Nevíte někdo jestli jsou nato nějake redukce? Děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 (upraveno) Píšu raději tady aby se některe individua nerozčilovali stím že nerozumím něčemu čemu oni jo mám takový problém mám starší Xbox a nemam vněm HDMI připojení dobre to by se dalo přežít protože mam eště ten kabel co mi to převede na lepší kvalitu ale problém mam vtom že do televize mi vede hafo USB a HDMI připojení ale pouze jeden SCART takže nenapojím všech 6 jacku a musim hrat na SCART kvalitu.Nevíte někdo jestli jsou nato nějake redukce? Děkuji :) Ty pises, ze na TV mas iba SCART! Tak potom co riesis? Ake redukcie hladas? :D Inak redukcia z komponentu na HDMI, staci v google zadat: "component to hdmi converter" Upraveno Říjen 13, 2012 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stif21 Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 NO nwm jak jsi mě pochopil jde tu o to že mam xbox bez HDMI připojení a v Televizi mam Pouze HDMI a jeden scart když chci hrat v HD kvalitě musím zapojit 6 jacku a do scart napojim pouze 3 http://aukro.cz/hd-tv-kabel-orig-microsoft-xbox-360-kus-jen-66kc-i2696437881.html toto mám ale do tv nemam 6 vstupu takže nevím jak to řešit našel jsem toto http://aukro.cz/kabel-vga-xbox-360-gold-plated-i2635650769.html ten VGA vstup do TV mam ale nevím jestli by to bylo v té HD kvalitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 (upraveno) Trezzor tě pochopil dobře, ty jsi moc nepochopil jeho radu. Zkusím podrobněji popsat: Pokud si pořídíš HD VGA D-sub kabel, je to určitě výrazně vyšší kvalita. Scart (kompozitní) připojení obrazu je nejhorší připojení co se kvality týče, a to dost výrazně. Naopak komponentní (jednotlivé RGB složky v samostatných kabelech) je na úrovni HDMI, podporuje i Full HD (1080p). Shrnuto: 1. scart - největší s**t 2. HD VGA D-sub - lepší kvalita, 720p, 1080i (upscaling) 3. component + HDMI converter - nejlepší kvalita, full HD, nejdražší řešení Edit: co vím a našel jsem, tak HD VGA D-sub podporuje jen 720p a 1080i (v tom aukru je uvedeno i 1080p tj. nevím, zda to je pravda nebo jen fake, to ať potvrdí někdo jiný) Upraveno Říjen 13, 2012 uživatelem Zoombik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stif21 Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Dobre dík popsal jsi to dost jasně :D děkuji vam :) zkusim to VGA a uvidim jak to bude vypadat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 binop Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 zdravím má někdo odkaz na saints row 3 ? který určitě jede ? Když tak poslat do zpráv odkaz díky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 (upraveno) Ja som dobre pochopil, ze z X360 nemas HDMI vystup, ale iba ten xbox konektor na kable: AV/SCART, VGA, Komponent. Zial, z tohto som potom zacal byt neisty: "ale problém mam vtom že do televize mi vede hafo USB a HDMI připojení ale pouze jeden SCART" :D Povodne som ti dal iba odkaz http://lmgtfy.com/?q=component+to+hdmi+converter az potom, ked som si to cital ako si to napisal, zacal som byt neisty, ze co mas vlastne v TV za vstupy :) Samozrejme, ze ked mas v TV aj VGA vstup, tak to je tiez HD rozlisenie (ako HDMI, DVI, Komponent) A este k tomuto kablu http://aukro.cz/hd-tv-kabel-orig-microsoft-xbox-360-kus-jen-66kc-i2696437881.html : nepotrebujes TV so 6x cinch :D Na tom kabli mas Komponent (video ma RGB cize cerveny/zeleny/modry cinch), ale aj Kompozit (video ma iba zlty cinch!) + samozrejme stereo audio cinch Upraveno Říjen 13, 2012 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stif21 Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Dobre dik vám oboum :) aspon někdo je tu schopny normálně odepsat ne jak jinčí lidi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Jestli tam máš - zelená - modrá - červená, tak to zapoj, komponentní vstup - nejlepší kvalita po HDMI a DVI na 1080p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stif21 Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Dobre rád bych to tak udělal jenže ja v TV nemam žadne zelene modre červene a ani žadne bile žlute a červene mam tam čistě skart a ja mam takou redukci že je to scart a do toho můžu zapojiz bilou žlutou a červenou :D takže ten komponentní vstup nemam kam dat asi bude nejlepší koupit to VGA :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Aha, takže: Jelikož ta tvoje TV umí jen 576p (počet řádků), vysoké rozlišení z ní nedostaneš, ani žádný vylepšený obraz. Takže to můžeš zapojit klasicky přes SCART. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stif21 Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 mam vní HDMI vstupy takže musi vytahnout vic :D ale asi jen přes to HDMI jak tam zapojim jinči xbox s HDMI tak obraz je užasny :) ale to VGA by mělo byt dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 (upraveno) Pro slušný HD obraz potřebuješ video převodník analogového signálu (komponent) na digitální (hdmi), je to dost drahá sranda ale, to už se vyplatí tenhle xbox prodat a koupit s HDMI. Nebo je tady ještě jedna varianta a to zapojit přes patřičný AV receiver (vstup komponent - výstup hdmi) VGA se taky dá, ale kvalita hodně poklesne (matné) Upraveno Říjen 13, 2012 uživatelem romik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stif21 Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 A ten receiver bych kde sehnal a na kolik by to asi vyšlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Drahá sranda pro tvůj účel.... Je toho všude mraky, např. http://www.alza.cz/audio-video/hi-fi-komponenty/receivery/18851363.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stif21 Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Aha tak to jo :D:D zkusim ten VGA a uvidim kvalitu :) dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Zkus, možná ti to bude stačit, záleží jak jsi náročný a s čím se spokojíš. Nemáš zač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mappleton Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Chci se zeptat jak je to s online passem na hrách, když mi v záruce vymění konzoli za novou? Dá se to nějak přes microsoft znovu odblokovat, nebo jsem o to přišel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Online pass a večkeré Arkády, GOD a podobně jsou vázány na XBL účet a nikoli na konzoli. Účet sis měl zkopírovat na flashku nebo lze účet stáhnout při prvním připojení na Live, neboj, o nic nepřijdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 mam vní HDMI vstupy takže musi vytahnout vic :D ale asi jen přes to HDMI jak tam zapojim jinči xbox s HDMI tak obraz je užasny :) To je ake TV? napis model (je uvedeny aj vzdadu na stitku vyrobku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marif Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Prosim poradte ,stahl jsem si Skyrim cz ktery ma jet na verzi dashboardu v 2.0.13599.0 ,ale já uz tam mam dashboard s verzi 2.0.14719.0 hra okamzite hodi hlasku ze je necitelny disk .Neda se to nejak upravit v Abgx ? Hra je vypalena dobre zkousel jsem to u kamose se starsim dashem a tam šlape . .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 migousek Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 chtěl jsem se zeptat, mohu flashnout mechaniku na vypalování (LiteON iHAS124-19 rev. B) přes USB adaptér AXAGO ADID-70 na notebooku, nebo musím připojit mechaniku rovnou na SATA port do pc? Děkuji předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.