Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

xDante1986

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0

Píšu raději tady aby se některe individua nerozčilovali stím že nerozumím něčemu čemu oni jo mám takový problém mám starší Xbox a nemam vněm HDMI připojení dobre to by se dalo přežít protože mam eště ten kabel co mi to převede na lepší kvalitu ale problém mam vtom že do televize mi vede hafo USB a HDMI připojení ale pouze jeden SCART takže nenapojím všech 6 jacku a musim hrat na SCART kvalitu.Nevíte někdo jestli jsou nato nějake redukce? Děkuji :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Píšu raději tady aby se některe individua nerozčilovali stím že nerozumím něčemu čemu oni jo mám takový problém mám starší Xbox a nemam vněm HDMI připojení dobre to by se dalo přežít protože mam eště ten kabel co mi to převede na lepší kvalitu ale problém mam vtom že do televize mi vede hafo USB a HDMI připojení ale pouze jeden SCART takže nenapojím všech 6 jacku a musim hrat na SCART kvalitu.Nevíte někdo jestli jsou nato nějake redukce? Děkuji :)

Ty pises, ze na TV mas iba SCART! Tak potom co riesis? Ake redukcie hladas? :D

Inak redukcia z komponentu na HDMI, staci v google zadat: "component to hdmi converter"

Upraveno uživatelem trezzor
Odkaz ke komentáři

• 0

NO nwm jak jsi mě pochopil jde tu o to že mam xbox bez HDMI připojení a v Televizi mam Pouze HDMI a jeden scart když chci hrat v HD kvalitě musím zapojit 6 jacku a do scart napojim pouze 3 http://aukro.cz/hd-tv-kabel-orig-microsoft-xbox-360-kus-jen-66kc-i2696437881.html toto mám ale do tv nemam 6 vstupu takže nevím jak to řešit našel jsem toto http://aukro.cz/kabel-vga-xbox-360-gold-plated-i2635650769.html ten VGA vstup do TV mam ale nevím jestli by to bylo v té HD kvalitě.

Odkaz ke komentáři

• 0

Trezzor tě pochopil dobře, ty jsi moc nepochopil jeho radu. Zkusím podrobněji popsat: Pokud si pořídíš HD VGA D-sub kabel, je to určitě výrazně vyšší kvalita. Scart (kompozitní) připojení obrazu je nejhorší připojení co se kvality týče, a to dost výrazně. Naopak komponentní (jednotlivé RGB složky v samostatných kabelech) je na úrovni HDMI, podporuje i Full HD (1080p).

Shrnuto:

1. scart - největší s**t

2. HD VGA D-sub - lepší kvalita, 720p, 1080i (upscaling)

3. component + HDMI converter - nejlepší kvalita, full HD, nejdražší řešení

Edit: co vím a našel jsem, tak HD VGA D-sub podporuje jen 720p a 1080i (v tom aukru je uvedeno i 1080p tj. nevím, zda to je pravda nebo jen fake, to ať potvrdí někdo jiný)

Upraveno uživatelem Zoombik
Odkaz ke komentáři

• 0

Ja som dobre pochopil, ze z X360 nemas HDMI vystup, ale iba ten xbox konektor na kable: AV/SCART, VGA, Komponent.

Zial, z tohto som potom zacal byt neisty: "ale problém mam vtom že do televize mi vede hafo USB a HDMI připojení ale pouze jeden SCART" :D

Povodne som ti dal iba odkaz http://lmgtfy.com/?q=component+to+hdmi+converter

az potom, ked som si to cital ako si to napisal, zacal som byt neisty, ze co mas vlastne v TV za vstupy :)

Samozrejme, ze ked mas v TV aj VGA vstup, tak to je tiez HD rozlisenie (ako HDMI, DVI, Komponent)

A este k tomuto kablu http://aukro.cz/hd-tv-kabel-orig-microsoft-xbox-360-kus-jen-66kc-i2696437881.html : nepotrebujes TV so 6x cinch :D Na tom kabli mas Komponent (video ma RGB cize cerveny/zeleny/modry cinch), ale aj Kompozit (video ma iba zlty cinch!) + samozrejme stereo audio cinch

Upraveno uživatelem trezzor
Odkaz ke komentáři

• 0

Dobre rád bych to tak udělal jenže ja v TV nemam žadne zelene modre červene a ani žadne bile žlute a červene mam tam čistě skart a ja mam takou redukci že je to scart a do toho můžu zapojiz bilou žlutou a červenou :D takže ten komponentní vstup nemam kam dat asi bude nejlepší koupit to VGA :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Pro slušný HD obraz potřebuješ video převodník analogového signálu (komponent) na digitální (hdmi), je to dost drahá sranda ale, to už se vyplatí tenhle xbox prodat a koupit s HDMI.

Nebo je tady ještě jedna varianta a to zapojit přes patřičný AV receiver (vstup komponent - výstup hdmi)

VGA se taky dá, ale kvalita hodně poklesne (matné)

Upraveno uživatelem romik
Odkaz ke komentáři

• 0

Prosim poradte ,stahl jsem si Skyrim cz ktery ma jet na verzi dashboardu v 2.0.13599.0 ,ale já uz tam mam dashboard s verzi 2.0.14719.0 hra okamzite hodi hlasku ze je necitelny disk .Neda se to nejak upravit v Abgx ? Hra je vypalena dobre zkousel jsem to u kamose se starsim dashem a tam šlape . ..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu