xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Ano doneseš mu celý Xbox, on ti ho na počkání do max. hoďky flashne, dáš mu ty peníze, které má napsaný v topicu a jdeš s flashlým Xboxem domů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milosek76 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 co mas za xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malakaiCZ Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Jde hrát s RGH proti konkrétnímu člověku po síti (přes internet)? Četl jsem něco o XBS Linku, ale nikde jsem nezjistil, jeslti to jde s Fifou 13 (nic jiného by sme asi nehráli). Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daxter_747 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 co mas za xbox Xbox 360 slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 31, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 S xbs linkem jde hrát hra vždycky, když podporuje "System Link". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 home.virus Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Stejně tak jako lze chodit na Live s flashnutou mechanikou (CFW), stejně tak to lze u DUAL NAND. Jedna NAND ti bootuje do RGH, kde využíváš veškerých jeho předností. Druhá ti bootuje originál NXE dashboard a to, jestli nemáš CFW a budeš používat jen originály, anebo CFW LT+ máš a budeš chodit na Live hrát se zálohami tak jako v případě kdy konzole RGH nemá, je úplně jedno. Žádný rozdíl v tom není. Tak vtomhle sem se trochu stratil,protoze otom nic nevim,a myslel jsem ze toto Forum je veřejne,a ze kdyz se zeptam tak dostanu odpoved...! Vim ze vas sere odpovidat stale dokola na to same ale od toho jsou lidi zkuseni a ti druzi co otom vi prd...Je skoda ze se nam co otom vime prd vysmivate ne-li ponizujete,ale to je vec inteligence :-) Ted ktomu co jsem chtel napsat...Takze,kdyz vim ze mam LT+3 od prodavajiciho,a funguji mi vypalene hry,Xbox se aktualizuje,Live funguje,tak mam flešnutou mechaniku?? A jak dlouho to vydrzi? Dokud na me Microsoft neprijde a neudeli mi BAN? Stou mechanikou od vas z Fora jeste uvidim,ikdyz ono je jedno odkud ji koupim,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 31, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 První část tvého příspěvku jsem absolutně nepochopil. Nikdo se ti tady nevysmívá ani neponižuje, tou zprávou drak3go odpovídal mně na otázku, jak je to s Dual NAND, tak se laskavě uklidni... Zatim jsi na všechno odpověď dostal, takže vážně nechápu, co to meleš. K druhý části otázky: Flash ti vydrží do tý doby, dokud nevyjde update na Live, který umí zrušit flash (ale vzhledem k tomu, že s LT+ 3.0 jde bez problémů updatovat na novější verze, tak si myslim, že už s tim problém nebude). Podle čeho M$ banuje nikdo neví. Jak se bránit proti banu najdeš i tady na fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Víš, jak jsi sám napsal, nikoho nebaví ustavičně opakovat pořád to samé dokola. Hlavně, když se tomu dá tomu poměrně jednoduše zabránit, a to tím, že uživatel, který chce něco vědět, se bude sám trochu snažit a něco si přečte. Nezapomeň, nikdo nemá povinnost ti odpovídat, nakonec, ty jsi ten, co má problém, ne oni. A začít je urážet, když ti to někdo napíše (možná trochu hruběji, to je fakt) je dost hloupé. K otázce: LT+3 je opravdu flash mechaniky. Fungují na něm pálené hry, dá se chodit na Live. To jsou výhody. Nevýhoda je, že se hra musí vypalovat. Vydrží sám o sobě neomezenou dobu, ovšem s tím, že MS může updatem znepříjemnit život. Třeba i výmazem flashe, už se to jednou stalo. Jak přesně, to ví jen on. Zde nezbývá, než sledovat fórum a případné změny sledovat. Ban pouze zamezuje používání Live, na samotnou konzoli vliv nemá. Vypalovačka: není to jedno. Zde od lidí na fóru máš jistotu, že bude mít palírna vhodný FW, respektive už bude upravená. Pokud si ji koupíš v obchodě, budeš si ji muset upravit sám, za předpokladu, že bude mít v sobě vhodný FW (tedy revize B). Pokud FW vhodný nebude (revize C), máš smůlu a palírna upravit nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 home.virus Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Víš, jak jsi sám napsal, nikoho nebaví ustavičně opakovat pořád to samé dokola. Hlavně, když se tomu dá tomu poměrně jednoduše zabránit, a to tím, že uživatel, který chce něco vědět, se bude sám trochu snažit a něco si přečte. Nezapomeň, nikdo nemá povinnost ti odpovídat, nakonec, ty jsi ten, co má problém, ne oni. A začít je urážet, když ti to někdo napíše (možná trochu hruběji, to je fakt) je dost hloupé.K otázce: LT+3 je opravdu flash mechaniky. Fungují na něm pálené hry, dá se chodit na Live. To jsou výhody. Nevýhoda je, že se hra musí vypalovat. Vydrží sám o sobě neomezenou dobu, ovšem s tím, že MS může updatem znepříjemnit život. Třeba i výmazem flashe, už se to jednou stalo. Jak přesně, to ví jen on. Zde nezbývá, než sledovat fórum a případné změny sledovat. Ban pouze zamezuje používání Live, na samotnou konzoli vliv nemá. Vypalovačka: není to jedno. Zde od lidí na fóru máš jistotu, že bude mít palírna vhodný FW, respektive už bude upravená. Pokud si ji koupíš v obchodě, budeš si ji muset upravit sám, za předpokladu, že bude mít v sobě vhodný FW (tedy revize B). Pokud FW vhodný nebude (revize C), máš smůlu a palírna upravit nepůjde. Ano,tomuhle říkám odpověd,né viz. od pana "spenat" Jak čtu jiné nováčky se svýma příspěvkama,tak i do nich se navážíte...Ano,kdo ví víc než druhej,zneužije toho,to je jako nadřízený a podřízený... Chtěl jsem se něco dozvědět,ale pročítat tuny spamu mě nebaví,ucelenej návod pro "Blbce" jak vy tomu tady říkáte také nevydím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malakaiCZ Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 (upraveno) S xbs linkem jde hrát hra vždycky, když podporuje "System Link". Kde zjistím, jestli Fifa 13 podporuje system link? Google nic, ve hře jsem to nenašel, ani na co-optimus. com Tak už jsem to našel, jsem vůl. Nejde to. Jenom pro jistotu, není teda možnost, jak s RGH zprovoznit fifu přes net, že? :-( Nic se nedá dělat, počítal jsem s tím, tohle by mě jenom příjeně překvapilo :) Upraveno Říjen 31, 2012 uživatelem malakaiCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 (upraveno) Ano,tomuhle říkám odpověd,né viz. od pana "spenat" Jak čtu jiné nováčky se svýma příspěvkama,tak i do nich se navážíte...Ano,kdo ví víc než druhej,zneužije toho,to je jako nadřízený a podřízený... Pan "spenat" ti už v tomto tématu odpovídal na tvoje otázky docela dost a vždy bez urážek. Útočit zrovna na něj je už opravdu mimo mísu. Do nováčka se nikdo nebude navážet, pokud dotyčný projeví aspoň trochu snahy najít si informace sám. Pokud takový není, a jen očekává, že ostatní nemají na práci nic jiného, že jeho, tak takové klepnutí přes prsty je zcela na místě. Malakai: zkus tohle: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_360_System_Link_games Upraveno Říjen 31, 2012 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stif21 Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 čaute prosím potřebuji pomoc , chci si flashnout xbox ale jakmile ho zapojim do SATA tak mi to JungleFlasher nepřečte píše to že neni detektovaný. Nevíte co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 home.virus Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Takže...Pročetl jsem si zde návody na Flash mechaniky a nastavení vypalovacího programu....Obědnal jsem zde vše potřebné....< Mechaniku > Adaptér SATA-USB > Verbatim DVD-DL ..... Předem jsem kontaktoval prodejce,zda mechanika je revize "B" byla,a i tak dorazila .... Jen nevím zda jsem měl dělat update mechaniky,jelikož už vní byl "AL0S" takže tento krok jsem přeskočil... Pouze nainstaloval program ImgBurn nastavil podle návodu .... Pak před vypálením projel hru programem abgx360 , ze tří her neprošla jedna a to NHL 13. ale vypálit šlo a i funguje a šlo i instalovat na disk.... Chtěl bych se ještě zeptat,když by hra byla na 2xDVD tak to funguje stejně jako u Orig. her?? Že jedno je hrací a druhé má nějaký obsah nebo tak podobně? A všem bych chtěl poděkovat na zaslané "upomínky" a odkazy a rady na mé všetečné otázky.....Všem děkuji a omlouvám se :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 3, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 AL0S je verze stock firmwaru mechaniky, nikoliv ixtreme burner... Návod na instalaci ixtreme burneru je třeba tady: http://console-forum.net/tema/131848-jak-aktualizovat-dvd-liteon-ihas-24-na-ixtreme-burner-max-fw-quot-oficialni-pruvodce-quot Co se těch 2 DVD týče, ano, funguje to úplně stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martys33 Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 u některých her druhé dvd je třeba jen na multiplayer a u některých her třeba dead space 2 je druhé dvd pokračování singlu, hraješ a pak to po tobě chce dvd 2 k pokračování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 home.virus Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 (upraveno) Jojo,po zjištění že tam je "ALOS" jsem instaloval do mechaniky ten ixtreme burner... Tak děkuji všem...už snad nebudu mít nic na srdci :D PS: hry určené pro RGH nejdou vypálit a ani nebudou fungovat na konzoli co má jen flash LT+3...že? Upraveno Listopad 3, 2012 uživatelem home.virus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 PS: hry určené pro RGH nejdou vypálit a ani nebudou fungovat na konzoli co má jen flash LT+3...že? NE. jsou v jiném formátu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LIB0R Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Čau, Tenhle dotaz je zde už určitě zodpovězený, ale jsem línej a nechce se mi hledat, takže sorry. Co potřebuju ke hraní nových vypalovaných her (AC 3...)? Mam asi rok starej flash, potřebuju novej?? jsou nové hry, které si stáhnu, potřeba ještě nějak upravit?? a je ještě něco co bych potřeboval vědět (např. minulej rok jsem si musel koupit novou vypalovačku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Tak toto je opravdu od tebe drzost - napsat že jsem línej ?? tak to ti opravdu málokdo odpoví . V první řadě se má každý pokusit si to najít sám a teprve potom se ptát . Máš pravdu , že to zde bylo nesčíslněkrát zodpovězeno , tak si to najdi,lenochu !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 nevite prosimvas kde bych mohl sehnat tu spravnou ihasku vypalovacku v praze diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LIB0R Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 tak sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Damon1468624439 Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 (upraveno) nevite prosimvas kde bych mohl sehnat tu spravnou ihasku vypalovacku v praze diky moc Zkus tady: http://obchod.servis-konzoli.cz/cze/item-kontakt.html a určitě u Kanalizátora: http://console-forum.net/tema/26637-servis-hernich-konzoli-xbox-360-wii-psp-praha-posta P.S. Ty už budou ale modifikované a samozřejmě dražší, kde sehnat v Praze revizi B ve volném prodeji bohužel nevím. P.S.2 Tak revizi B bez modifikace snad tady: http://www.comfor.cz/dvdrwram-lite-on-ihas124-24x-sata-cerna-bulk-sw-1336615376 Upraveno Listopad 4, 2012 uživatelem Damon P.S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiří Pásek Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Zdar Když vypálim hru kde ještě není verifikace v abgx360 (Dishonored cz, F Horizon cz, AC3 cz) pojede mi to? PS: Budou vůbec ty cz hry vůbec v databázi abgx? nemám si to radši stáhnout v ang? Díky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 tyjo do toho comforu to mam blizko doufam ze to ta revize bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Damon1468624439 Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 tyjo do toho comforu to mam blizko doufam ze to ta revize bude :) Myslím, že to bude ona. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.