xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Damon1468624439 Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Zdar Když vypálim hru kde ještě není verifikace v abgx360 (Dishonored cz, F Horizon cz, AC3 cz) pojede mi to? PS: Budou vůbec ty cz hry vůbec v databázi abgx? nemám si to radši stáhnout v ang? Díky ;-) Pojede ti to bez problémů. Tyhle CZ verze v databázi abgx360 zpravidla nebývají, takže na live spíš choď s ang verifikovanou verzí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 home.virus Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 P.S.2 Tak revizi B bez modifikace snad tady: http://www.comfor.cz/dvdrwram-lite-on-ihas124-24x-sata-cerna-bulk-sw-1336615376 Zde jsem obědnával tento týden...Revize "B" mi opravdu přišla...Ale předem jsem se informoval,než jsem obědnal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nelors Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je možné na konzoli s RGH nejak spustit Xbox LIVE bez následků (Jde například o mód FIFA ULTIMATE TEAM ve hře FIFA13, který se vám nespustí protože nemáte zaplý Xbox LIVE ale nemusíte ho hrát proti hráčům.) Zkoušel jsem si ho teď na chvilku odlokovat v DASH LAUNCH ale Xbox LIVE po mě chce update a nevím jestli je bezpečné ho stáhnout. Předem děkuji za všechny rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Jestli provedeš oficiální update, máš po RGH. Musel by jsi mít modul xecuter demon. Potřebuješ totiž dvě nand paměti na přepínání. Jednu na xbox live, druhou na RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 chci vypalovat xgd3 na non verbatim dvd pujde to?diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Nejlepší je Verbatim made in Singapour a neříká se to zbytečně, na non Verbatim se ti to nemusí vypalovat celé a správně, ale pokud chceš ušetřit tak si kup nějaké jiné ale budeš mít malou procentuální úspěšnost výpalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 chci vypalovat xgd3 na non verbatim dvd pujde to?diky moc Ne, nepůjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 ökey diky moc btw staci normalni verbatim co sezenu v obchode ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 musí to být made in singapour, vetsinou jsou ale v obchode made in thaiwan (teda myslím) prostě hledej jen singapour, je v tom rozdíl, samozřejmě cena stejná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hory_Cz Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Zdravím, již delší dobu jsem rozmýšlel, zda koupit PS3 či Xbox a rozhodl jsem se pro Xbox. Měl bych pár dotazů a byl bych velice rád, kdyby mi někdo odpověděl. Tak tedy: - Doporučili by jste mi spolehlivý e-shop s přijatelnýma cenama Xboxů v porovnání s ostatníma(Kvalitní e-shop poskytující záruku a tech. podporu) prosím? - Nejsem ohledně těchto platforem vůbec znalý a i když jsem si přečetl topic pro nováčky, kde je popis všech verzí, rád bych aby e-shop podporoval tu nejlepší(nejmodernější) verzi. - Trochu jsem tady brouzdal a viděl jsem i něco o obrazovkách/monitorech. Rád bych si koupil televizi, na které si užiju hry Xboxu na maximum v rámci cenové relace. Ta by byla optimální zhruba do 6 tis. kč(popř. jaké kabely přikoupit atd.), chtěl bych ji používat i ke klasickým účelům. Kdyby jste mi někdo mohl dát tipy, byl bych Vám vděčný. - Xbox live. O tom je zde také topic, nicméně jsem nepochopil, jak někdo může mít CZ/ENG/US/atd., atd., atd., verzi. Jde mi o maximální potenciál této konzole a tak bych byl rád za Vaše doporučení, jak si zajistit US(pokud jsem správně pochopil je US na špičce) účet na live? Předem děkuji za odpověď, mějte se, Hory_Cz Ps.: Ze čtení jsem postřehl že e-shopy poskytují i flashnuté verze. Já chci jet legálně, kdyby to někomu pomohlo při mých dotazech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R0bin Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 ahoj , kamarád mi říkal , že může mít Xbox 400GB od známého , že je to nějaká spešl edice.. Je to pravda :?: existuje 400 Gb ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 9, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 (upraveno) Nic takovýho, jako Xbox 400GB edice neexistuje. Dokonce ani disk na Xbox zvlášť prodávaný nemá takovou kapacitu. Upraveno Listopad 9, 2012 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Cau lidi, chtěl jsem se zeptat, kdyz budu chtit mit flash na slimu s mechanikou Lite-on 0225. Budu muset vyměnit mechaniku nebo stačí přehrát OFW ? Předem dík za odpovědi. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krteček Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 zdravim muzete mi prosim nekdo poradit co mam delat kdyz se chci pripojit na live tak mi to napise error : 800700E8. dik za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 taakze vcera jsem si uspesne flashnul mechaniku ihas lite on dneska koupil dvd verbatim,vyrobeny v singapuru a chci palit v img burnu je tam potreba nejake specialni nastaveni krome zaskrtnuti toho perform opc before drive?diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Damon1468624439 Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 ...a chci palit v img burnu je tam potreba nejake specialni nastaveni krome zaskrtnuti toho perform opc before drive? Snad ani ne..., stačí zaškrtnout OPC a můžeš si nastavit vyšší buffer, já ho dal na 512MB - s PI Max ani PIF Max nemám žádný problém a všechna média fungují na první našlápnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marif Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 holac hosi .stahl jsem si nfs mw 2 a mam novy dashboard a pise mi to unsupported disc a u kamosa na starsim dashboardu hra jede bez problemu poradte prosim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Potřebuješ nový dashboard, LT 3.0 a hry vypálené na vypalovačce liteon ihas s burnmax fw, poté iso ošetřit přes ABGX a vypálit na disk verbatim (made in Singapur) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Reezy1 Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 (upraveno) Ahoj, mám problém při hraní hry najednou vyjede sama mechanika cca po 10min hraní záleží jak kdy, a někdy se xbox i sám od sebe zapne a taky vyjede mechanika, to je docela na palici. Je to JASPER a je před týdnem flashlý na LT 3.0 a má i nejnovější dashboard. Nevíte čím by to mohlo být, nebo jak se toho zbavit? Popřípadě mám vyčistit mechaniku i čočku? Díky za rady. Upraveno Listopad 10, 2012 uživatelem Reezy1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nelors Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Zdravím je nějak možně na konzoli s RGH nainstalovat hry ? Například nový MOH Warfighter chce nainstalovat HD balíček z DVD ale instalace se nechce spustit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boban7 Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 (upraveno) Ahoj vsichni, Potrebuji rady :// driv jsem mel xko elite s flashem - vse jelo bez problemu. Po cca roce a pul rozhodl ze si xko znova koupim :)) Ale ztracim se uz v nabidkach flashu, mechanikach atd.... vznikly i nove a nove veci co neznam :)) Vím ze jsou tady navody a vysvetleni, ale potrebuji nekoho ochotneho kterej mi poradí se vším pres SZ nebo ICQ ci FB. napr. jakej flash, jakou mechaniku, jak palit nove hry atd....... Za rady nabizim volne GB na ruzne servery. Díky :!::D Edit//: Ps. jeste prosim nekoho o nejaky link na Sponzoring Fora Upraveno Listopad 11, 2012 uživatelem boban7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 11, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Přidej si mě na ICQ: 225639403, můžu Ti poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlukas Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 Chci se zeptat. Je absolutni nutnost palit XGD3 hry pomoci te iMax vypalovacky? Vypaloval jsem XGD3 hry jak poprve vysly, a normalne to fungovalo. Chtel bych vedet, v cem teda vezi ten problem, ze vsichni presli na iMax... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 13, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 Není to nutnost, ale dost často riskuješ nefunkčnost DVD, o banu/flagu nemluvě. Pokud ale nehraješ na live, tak to teoreticky nemusíš řešit, pokud ti to funguje. Stejně bych ale vždycky vypaloval přes iXtreme Burner.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlukas Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 No fungovat mi to fungovalo... Ban je mi úplně u ***, hlavně ať si zahraju, ale nechce se mi ještě platit za vypalovačku no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.