xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dikobraz321 Odesláno Srpen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 Chci si koupit nový xbox 360 250Gb + senzor Kinect. (nebude používán na xbox live) Pročítal jsem tady základní informace, ale jsem z toho trochu zmatený. Můžete mi poradit, jestli teď u nového xboxu bude lepší provést flash, nebo spíš to RGH? Nejraději bych koupil konzoli s kinectem a pak už jen stáhnul hru, nakopíroval na hdd xboxu a hrál. Co bude pro mě nejvhodnějším řešením? Další věc, co bych chtěl poradit, pořád narážím na eshopy, kde je k tomu přidaných hromada her apod., můžete mi sem někdo prosím hodit odkaz na eshop, kde mají xbox 360 250Gb + kinect za co nejnižší cenu. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wopiczak Odesláno Srpen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 na live nechces flash nepotrebujes,kup si tady v bazaru slimko uz s rgh , budes hrat z hdd a vic neres, kolikrat to tu prodavaj i za 4000,- :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dikobraz321 Odesláno Srpen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 (upraveno) na live nechces flash nepotrebujes,kup si tady v bazaru slimko uz s rgh , budes hrat z hdd a vic neres, kolikrat to tu prodavaj i za 4000,- :) Ok díky, takže rgh. Ještě bych se teda zeptal, jak je to s tím rgh, jak jsem se snažil něco zjistit, tak je snad několik výrobců? Je nějaký, co se třeba považuje za nejlepší volbu? A chápu to správně, že potom můžu stahovat hry jak na běžícím páse a všechno v pohodě poběží? Už nebudu muset řešit nějaké další nahrávaní extra něčeho u každé druhé hry apod? Nebo si nebudu muset dávat pozor, aby tam stažená hra něco nenahrála a rgh přestane fungovat nebo jiné vychytávky? Potom mě ještě napadlo, jak ty hry dostanu z pc na hdd xboxu? Je ten hdd nějak vyndavací? Budu potřebovat nějaký kabel? Našel jsem tady v prodeji, že už nabízí rovnou flashnuté nebo s rgh: Např. tady:http://console-forum.net/tema/39829-servis-a-prodej-konzoli-rgh-ltu-pcb-flash-lt-3-0-xbox-360-slim-9504-0225-0401 Najel jsem teda na jejich stránky a nechápu ceny: Xbox 360 slim 250Gb + Kinect + RGH za 8499Kč http://hrejte.cz/index.php?id_product=196&controller=product Xbox 360 slim 250Gb + Kinect (bez RGH) za 8999Kč http://hrejte.cz/index.php?id_product=197&controller=product Já jsem si myslel, že s RGH bude dražší a né levnější, jak to je? (Starý xbox nechci). No a kdybych si koupil ten xbox s flashem a chtěl live, stačil by mi na to internet - down: 8300kb/s, up: 350kb/s, odezva: 37, stabilita: 95% ? Co jsem hledal na internetu, tak by to měla být v pohodě rychlost. Pokud ano, tak jsem narazil, že prodávají xbox, kde je flash i rgh v jednom, tam je to s hrama potom stejné? Jenom se stáhnou, hodí na HDD xboxu a hraje se live? Nebo se zase musí něco upravovat pro jednotlivé hry a nevím jaké další problémy? (Jestli správně chápu, co jsem četl, tak je nutné si hlídat vydání nového dashboard a ověřit, jestli se svým flashem můžu na live) Četl jsem tento postup: http://console-forum.net/tema/130059-gt-jak-se-uspesne-chranit-proti-banu-na-live-lt Je u služby live nutné mít hru vypálenou, nebo stačí pouze použít ten abgx360, vytvořit soubor dvd a ten potom hodit na hdd? A pokud teda vyjde nová verze dashboard, kde se tady dočtu, že se svým flashem můžu na live? A poslední: V tutorialu je v popisu Banu věta: Pokud dostanete BAN, tak se Vám zablokuje přístup na XBOX LIVE (i Marketplace), možnost instalovat hry na HDD a Live účet. - neznamená to, že když dostanu ban, tak už potom nebudu moc stahovat hry přímo na hdd a hrát alespoň offline, že ne? Díky za odpovědi. Upraveno Srpen 25, 2013 uživatelem dikobraz321 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 Jakmile máš RGH odpadá ti možnost hrát po netu, pokud nemáš Dual NAND (nějaká vychytávka na RGH). Takže jakmile budeš mít RGH je zbytečné mít flash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MUZI Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 (upraveno) Zdravim chci se zeptat... mam RGH.. tak pred tremi mesici jsem stahoval a poustel hry bez problemu.. ted jsem si stahl 3 novy (Madden NFL 25, Metro Last Light, Injustice Gods Among Us) kdyz jsem je spustil vsechny po me vyzadovaly update kdyz jsem ho odmitl tak se to vyplo a kdyz jsem to zkusil updatovat tak se mi stejne objevilo ze to nefunguje a ze se mam obratit na Microsoft... co se s tim da delat? Je potreba aktualizovat FSD nebo je to problem jineho typu? Hry ktere mam na hardisku jedou bez problemu, jen ty nove ktere pridam chteji update. Upraveno Srpen 27, 2013 uživatelem MUZI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 Jak jsi updatoval Dashboard? Pokud nějakou ofiko cestou, nejspíš si se zbavil RGH. Jinak smaž z vyextrahované hry něco Update a bude to fungovat bez toho ;) a nebude to vyžadovat update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MUZI Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 Dashboard jsem neupdatoval... chtely to jen ty konkretni hry... Diky moc za tip... vyzkousim a uvidime :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dikobraz321 Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 Můžete mi někdo prosím poradit, jak v Kinect sports 2, ve hře tennis, prodloužit zápas? Aby se dalo hrát třeba na pět setů a každý set se hrál stejně dlouho jako v normálním tenise? Tady člověk chvilku hraje a už konec, hlavně když hrajeme dva, tak pořád zapínat dokolečka dokola, to člověka přestane bavit. Nemohl jsem to nikde v nastavení najít, můžete někdo poradit cestu k tomuto nastavení? Doufám, že to teda jde :-) Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ali8ali Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 Mám dotaz: kámoš mi na disku přinesl hru na xbox, hodil jsem si jí do kompu, ale není to image, pouze složky a soubory. Kdyz to hodim klasicky do image treba v imgburn, abghx mi to pak nevezme jako xbox image. Jak tu hru mám dostat na DVD, aby ji konzole v pohode precetla? dik : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Září 2, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 Tak to ti nejspíš přinesl hru předělanou na RGH, kterou ty (vzhledem k tomu, že máš flash, jak vzhledem k vypalování předpokládám) nepřehraješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8ers Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 Ahoj, můžu udělat nový update dashboardu bez toho abych přišel o flash? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Září 2, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 Čaues, záleží na tom, jakou verzi flashe a dashboardu máš teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8ers Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 Měl bych mít nejnovější verzi obojího, flash mám dělanej někdy v únoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Září 2, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 Tak v tom případě nechápu, proč chceš updatovat dash, když tvrdíš, že máš nejnovější :D Pokud myslíš do budoucna, tak s LT+ 3.0 / LTU by neměl být problém updatovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karel IV Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 Záleží jak máš flash dělaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8ers Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 Špatně jsem to napsal, myslím system update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MUZI Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 Cau lidi porad mam problem se spustenim nove stahnutych her do xboxu 360 s RGH. (Metro Last Light, Madden NFL 25 a Injustice Gods Among Us, jediny co jsem stahnul a fungovalo byl Skate3) Kdyz hru spustim objevi se ramecek, ze je potreba update hry. Kdyz dam ANO tak se zobrazi ze disc nelze precist, cislo chyby a at se obratim na Microsoft. Kdyz dam NE tak se mi restartuje xbox. Uz jsem zkousel i vymazani souboru update ze hry (byl tam jen jeden) jak mi bylo poradeno, ale zadna zmena. Aktualizoval jsem FSD 2 na F3, program mi jede v pohode, ale na hry to nemam vliv. Jinak vsechny ostatni hry ktere jsem uz mel nahrane na hardisku jdou v pohode. Diky za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 here you go http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-16203-programem-j-runner ;) jinak když předěláváš hry do GOD formátu, tak odstraňuj složku s updatem a nemělo by se stát, že vyskočí ta tabulka s nutností updatu DB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Září 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2013 Cau dá se připojit už dříve vytvořený profil na xku k xbox live , nebo se musí vytvořit nový ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Září 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2013 Dá, bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scoooby Odesláno Září 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2013 Zdravím, mám takový problém, mám xbox 360S, nfr date: 2012-09-24 a potřeboval bych zjistit jakou mám mechaniku. http://www.360drives.com/list?v_pack=7&v_videomode=pal&v_mfrdate=2012-09-24&v_perpage=50 tady mi to ukazuje 2 mechaniky a vůbec nemůže nikde přijít na to kterou mám a jak to poznám, díky. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Navrc Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 Cau mam dotaz kdyz bych si koupil xko s RGH tak by slo hrat po netu nebo ne ? :) Nebo je lepsi koupit s flashem kdybych chtel hrat po netu ? vim ze asi nejlepsi je ty hry kupovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 S RGH by jsi mohl hrat prez Link a pokud by jsi chtěl na Live tak by jsi musel mit Demona pro dual nand. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PitBull1468623759 Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 Ahoj dá se nějak zjistit verze RGH jetli je to RGH1 nebo RGH2 aniž bych musel rozdělávat xbox když tak mám elite falcon protože chci udělat update DS dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 zdravím určitě uř to tu někde bylo ale zkusím se zeptat mám starší xko s RGH a už novější dash který podporuje kinect, teď jsem dětem dokoupil kinect a když jsem jej zapojil a spustil hru napsalo mi to že musím upgadovat no novější fw, co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.