xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 velkybeda Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Dík moc,napsal jsem tam a doufám že se někdo ozve.Je to vůbec FW že mně nešlapou nový hry(tak cca měsíc až dva)??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Dík moc,napsal jsem tam a doufám že se někdo ozve.Je to vůbec FW že mně nešlapou nový hry(tak cca měsíc až dva)??? doporucuju ti poslat to Kanalizatorovi... fakt dobrej flasher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 velkybeda Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 A jak ho najdu? Tak snad jsem mu napsal a dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Je pozdě, takže Ti jen řeknu, že tu všechno na foru je. :) Pročti si xbox sekci otázky a odpovědi a tutoriály. Důležitá témata a tam to vše je. Hele tohle jsem přesně čekal:) znám, taky takhle odbývámt ty lamy, co si právě koupili PSP a ptají se :cheesygrin::roll:. Ale já to fakt nemůžu nikde najít (tedy pokud ten topic neni na 50. stránce, tohle by mělo bejt v důležitých). Navíc si myslím, že tohle bude rychlejší - opověď někoho kdo se v tom vyzná aspoň tak jako já v PSP. Takže celkem podstatná věc: Jak zjistit od koho a jakou verzi flashe mám? Podle obrázků mechanik mám nejspíše Hitachi-LG GDR-3120R. Taky by mě zajímalo, pokud bych měl třeba 1.4. Jestli je k flashi na 1.6 nutná výměna mechaniky nebo práce flashera. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Hezky vecer, sorry ze otravuju, ale potrebuju si neco ujasnit. Takze jak poznam verzi flashleho fw? Podle obrazku,vim jen to, ze mam mechaniku Hitachi-LG. Muzu si sam doma flashnout na novejsi verzi (napr z 1.5 na 1.6)? Dalsi vec, pry se od fw 1.4 nemusim starat o nejaky steahlt ci co. Staci tedy nove hry nechat zkontrolovat tim programkem a tady se zeptat, jestli s tim muzu na xbox live? A bude mit podil na ban, kdyz budu mit nick, kde bude -CZ? A co flashnuti cipem, pri tam ban nehrozi, dela to nekdo? A da se nejak flashnout zpet (vymena mechaniky za origo?) Fakt nechci dostat hned ban, protoze hraju temer jen mp, dokonce si rikam, zda by nebylo lepsi ps3 :( sice placeny hry, ale mp a stahovani dem zdarma a nemusim se bat banu. 1) Verzi CFW zjistíš jenom tak, že napíchneš mechaniku do PC. Ale pokud máš flashovanej xbox někdy kolem Vánoc nebo před Vánoci, tak máš 1.4. 2) Jestli máš Hitachi, tak si to můžeš doma flashnout. Najdeš tutoriál, zkontroluješ chipset atd. A flashneš. /nemám s tím zkušenosti, ale až vyjde 1.7, tak se budu pokoušet udělat flash sám/ 3) Od 1.4 už má v sobě CFW stealth - nemusíš se tím nijak zabývat. Projedeš ABGX 360, zjistíš, jestli ten Image v pořádku a můžeš na xLive. 4) To, že budeš mít v nicku "CZ", vůbec nevadí. :) 5) Čipem se dá dokonce ban odstranit, ale automaticky ztácíš záruku. 6) Do všech mechanik krom Lite-On se dá nahrát původní FW. 7) PS3 nekupuj, když už máš Xbox. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 No skvělé! moc díky. jelikož nvm jak "napíchnout" mechaniku z Xka do PC (asi se musí vyndat co? No s tím tě otravovat nebudu), tak asi počkám až tu bude fw 1.7 a to už snad tady bude i nějaký návod (nevíš, jestli bude do vánoc?). Takže stačí ty hry před vypálením projet tím programem (zatím stačí nějaký starý - GTA IV, CoD5, ted bez wawe 3 nebo 4) a když si nebudu jistej výsledkem (nebude vše zelené:cheesygrin:) tak to třeba hodim na imgupload a zeptám se zde jestli je to v cajku. To že jde nahrát původní fw je super. Četl jsem, že při očipování se nemusíš bát banu, je to tak? Mě to celkem zajímá, protože záruku stejně nemám (je to ta první verze core bez HDMI). Nevýš, kdo to dělá a kolik to tak cca stojí. S tím PS3 to chtěl kámoš čenžnout za to Xko, vono je sice levnější, ale když vezmeš že: Xko - 5k 120gb HDD - 2k Live gold - 1k flash - 500 - 2000 wifi - 1500 = cca 11k a PS3 stojí 7k - má wifi, můžeš měnit HDD podle libosti, neplatí se za online hraní a těch 4k ti na hry z bazáče za 500kč stačí až až :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 citronada Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Chtěl bych se zeptat dají se na flashlej xbox stahovat i arkády (jako že bych si to hodil na cedlo ..) ? např. Trials HD .. A ještě bych měl dotaz dají se někde samostatně koupit mikrofony ke hře Lips ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alon88 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Existuje nakej gamepad kterej je funkcni jak v PC tak v Xboxu ? vim ze existuje na PS3 tak se ptam dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Existuje nakej gamepad kterej je funkcni jak v PC tak v Xboxu ? vim ze existuje na PS3 tak se ptam dik gamepad k xboxuje funkční s pc.... tedy drátový usb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 isq17 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 existuje nejaky VGA, HDMI to DVI,... proste kabel, ktery by byl zapojeny z xka do LCD monitoru a zaroven by bylo propojeno PC s monitorem, ale na tom kablu by se proste prepinalo podle toho, co zrovna chci pouzit? nebo jde toto vyresit nejak jinak? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Tak, ze PC napojis VGA a Xbox HDMI, alebo....mas to doma tak sa pozri na svoje LCD ake ma vstupy. Zapoj do toho logiku :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 isq17 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Tak, ze PC napojis VGA a Xbox HDMI, alebo....mas to doma tak sa pozri na svoje LCD ake ma vstupy. Zapoj do toho logiku :cheesygrin: to je jasne :) ale jak to bude fungovat? kdyz zapnu PC tak pojede monitor s nim a v momente kdy bych zapnul xko, tak by se to samo preplo a na obrazovce by uz bezelo jen xko? tohle proste nechapu, jelikoz ten kabel jeste nemam tak ani nemuzu vyzkouset :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Ten LCD monitor nema prepinanie vstupov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 existuje nejaky VGA, HDMI to DVI,... proste kabel, ktery by byl zapojeny z xka do LCD monitoru a zaroven by bylo propojeno PC s monitorem, ale na tom kablu by se proste prepinalo podle toho, co zrovna chci pouzit? nebo jde toto vyresit nejak jinak? :) Jestli to bude pres vga pouzij VGA switch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 isq17 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Ten LCD monitor nema prepinanie vstupov? jak to zjistim, popr. rovnou prepnu? :) s timhle jsem se jeste nesetkal, tak sry :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlukas Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 mam jeste dotaz - kamos si chce taky koupit xbox, ale hral u me fable a ma tam i profil - prevadeni profilu se da provadet i pres flashku nebo pri propojeni s pc pres media center ? windows 7 mam BTW: hdd ani pametovku si kupovat nechcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Myslím, že jedině přes hdd a paměťovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlukas Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 no a kdyz teda kupim hdd tk pretahnu savy z pameti na hdd a pak to muzu i naopak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 yop , vložíš HDD kde máš ten save a dáš copy , potom druhý a je to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PitBull1468623759 Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Ahoj potřebovaly bychom poradit v topicku http://console-forum.net/showthread.php?t=70435&page=7 odněkoho kdo patchuje wawe4 na wawe3 aby mu šli na 1.6 hry bez aktivačniho dvd moc dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 to sem nepis kdyz si psal uz tam jezisi pockej az ti tam nekdo odpovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Nevite, kdy bych nasel recenze her(nejlepe ceske) kdy je napriklad hodnoceni, obtiznost ajchu,atd.........diky moc gamespot.com ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 davidk Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 zdravim všechny..mam problém s baterkou u ovladače nedávno jsem koupil novou, ale už mi nejde nabít..když napojim kabel chvilku svítí červený, ale pak to přeblikne a svítí už jen zelený...tak nevim v čem je problém..může mi někdo pomoc Díky moc všem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomasisko Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Díky....ale potreboval bych stranku kde jsou urovne obtiznosti k ziskani achievementu....nejlepe cesky. Ale jinak THX http://achievementhunter.com/home.php tady jsou úrovně obtížností ale ajchy jsou v angličtině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 dva nejlepší ign.com gametrailers.com a pka české jedině games.tiscali.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.